Ti co ste zenati/zasnubeni ako prebiehala ziadost o ruku?
Ako prebiehala ziadost o ruku? Ja si to ani neviem predstavit
muzi ako ste odhadli velkost prstena a prsten samotny?
zeny ako vam prsten "sadol" a pacil sa vam vobec?
bolo to prekvapenie ci ste o tom vedeli ci ako take veci prebiehaju?
stalo sa to po takmer 5 rokoch (piate vyrocie sme mali mesiac po zasnubach),cize zas akoze netvarim sa,ze som to eventualne necakala,ze sa to stane ale je pravda,ze som necakala,ze to bude den po jedho 30ke. to bolo prekvapko
no a prsten sadol a presne taky som chcela,ale o tom sme sa asi bavili davnejsie,ked sme asi komentovali cudzie prstene ze co sa mi paci
Ale inac dobre ceny a vyber maju na izlato.sk tam ti poslu postou taky kruzok ktorym odmeras velkost prstena no a technicky to musis asi tak spravit ze nejaky jej prsten co nosi jej nenapadne slohnut a podla toho
tak co ja viem, musis to nejak vymysliet, ty na to prides ale ten meraci krúžok mi príde ako dobrá vec, mozno ze ho aj zadarmo posielaju, takú reklamu som videla
lol aha co som nasla, este aj súťaž majú » www.izlato.sk/sprievodca/zasn...
S veľkosťou sa netráp, skús objednať priemernú veľkosť. Asi všetky stránky, kde sa dajú kúpiť snubné prstene ponúkajú bezplatnú zmenu veľkosti ak sa netrafíš. A aspoň ja osobne som sa na tom iba pousmiala, že sa netrafil, takže pohodaaa
@milgamman@13 Hej posielajú ho aj zadarmo na niektorých stránkach, ale potom už nijako neutajíš, že chceš ženu požiadať o ruku Lepšia je možnosť objednať priemernú veľkosť a vymeniť keď tak neskôr Ja poznám asi jedného človeka, čo sa hneď trafil do veľkosti, ostatní menili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
no a prsten sadol a presne taky som chcela,ale o tom sme sa asi bavili davnejsie,ked sme asi komentovali cudzie prstene ze co sa mi paci
lol aha co som nasla, este aj súťaž majú
» www.izlato.sk/sprievodca/zasn...
Tu he cela veda okolo toho
» www.izlato.sk/stranka/velkost...
Alebo ju môžeš opiť do nemoty a tak jej odmerať prst ani o tom nebude vediet aj to je riesenie
Ale ked uz sa nad tym tak zamyslas, tak dodam, ze nema kazdy clovek taky tuhy spanok, aby ho nezobudilo narabanie s jeho rukou a meranie obvodu prsta
Už ani neviem či sa aj spýtal či si ho vezmem alebo len čakal, čo poviem