forum mi napadlo lebo mi akurat mama napisala na messengeri ako sa mam a uvedomila som si ze sme neboli v ziadnom kontakte asi tri tyzdne.. no my asi nemame zrovna prikladne vztahy zvacsa si napiseme len na messengeri bud ak je nieco extra nove alebo si prezdielame nejaky obrazok/video, raz za tyzden - dva
s otcom si pravidelne napisem dvakrat za rok tiez na messengeri - on mne a ja jemu k narodeninam a vidime sa raz v roku na vianoce
teraz som doma, ale keď som bola buď v Rakúsku alebo Taliansku na sezóny alebo v podnájme v BA a LM, tak tak raz za týždeň alebo dva, volala vždy mama, len tak krátko že ako sa mám, ja som volala možno raz za mesiac, občas aj starkej, že ako sa má. s ocom neolávam veď on býva s mamou doma tak mu povie keď sa bude zaujímať tiež nemáme také vzťahy, že by som potrebovala mame alebo celkovo mojej rodine všetko vravieť čo sa deje v mojom živote
mne mama vola kazdy den, pritom ani nechce vediet, ako sa mam, vacsinou trepe o sebe, takze tie telefonaty su onicom... chodievala som k nej na vikedn cca kazdy 2. tyzden (rozumej aj spat), lebo ona je sama, ja som sama, ale odkedy sa nema chodit cez okresy, tak nechodim (k nej, k sestre a jej detom ano) a minule som si tak uvedomila, ze mi to aj vyhovuje ako vyhovorka... som z nej taka nejaka sklamana a aj ked sa snazim ju pochopit, tak kazdym dalsim kontaktom s nou, sa presviedcam o to, ze z jej strany ziadny taky zaujem nie je
a este k tomu navstevovaniu... ku mne mama nechodi, to ju musim zavolat a vymysliet program, ale nikdy nepovie, ze pridem ta navstivit, pridem na kavu, pritom nebyvame od seba az tak daleko... ak by som ju vsak ja nesla navstivit, tak by zacala vyplakavat, ze nikomu na nej nezalezi... ked som si kupila prvy byt, prisla ma pozriet po cca 5 mesiacoch, teraz sa chcem velmi prestahovat do vacsieho, no vobec sa ani nespyta, ci sa mi uz podarilo daco najst... mam z nej celkovo pocit, ze cakala/caka, ze sa k nej vratim byvat
s matkou sa roky nebavím, nevoláme si ani na narodeniny, nemám ani jej telefónne číslo.
s tatkom cca raz do týždňa, snažím sa, aby bola iniciatíva na striedačku, ale zvyčajne ma predbehne a zavolá prvý a občas mi posiela fotky a videá na WhatsAppe, ale to skôr výnimočne - keď je čo ukazovať
Voláme si asi tak 2-3 krat do týždňa
A je mi z toho na prd, lebo som ich dlho nevidela a videohovor nestačí, chcela by som mamu aj otca objať a usmiať sa na nich a porozprávať zoči-voči
Fnuk, svojich rodičov milujem a je mi bez nich veľmi smutno
s mamou si volám celkom často, asi 2x do týždňa, s ocom je to take horšie, akosi sa nikdy nevieme trafiť, keď mame obaja voľno ale tak keď sa zhoodneme, voláme spolu aj hodinu ale je to tak 1-2x do mesiaca.
Čo sa navštevovania týka... ku mame si chodím už iba pre poštu.... ani by som tam nemala riadne kde ostať, pretože aj moju izbu, keďže je v nej veľká posteľ a je dosť vzdialená od maminej, začala okupovať moja sestra a vodí si tam frajera.... a ani po sebe neupratuje, čo ma tiež dosť štve. Takže by som ani nemala kde spať, pretože už iba pri pomyslení na to, že v mojej posteli sa odohrávali určité veci, tak mi je zle
s mamkou si volám každý deň. rozoberáme seriál, čo pozeráme, politickú situáciu, varíme spolu, dáme si spolu obed a tak.
nevidela som ju od augusta.
ale tak pre mňa je mama moja nejvíc nejlepší přítel, extrémne ma baví s ňou komunikovať a mám rada jej prítomnosť. a keďže s ňou nemôžem byť, tak si aspoň zavoláme a pozrieme spolu napríklad 5 proti 5 (tak, že každá to zapneme u seba, voláme a komentujeme )
S mamčou si nonstop píšeme a posielame selfiečka voláme si tak každý druhý deň - väčšinou volá ona.
A čo sa týka návštev - síce sa nemá chodiť mimo okres, ale aj tak je u mňa cca raz za dva-tri týždne (keďže chodí pracovne do BA, tak sa u mňa zastaví aspoň na kafe alebo obed )
volam si s našimi cca 4x do týždňa... väčšinou to iniciujem ja, lebo viem odhadnúť kedy asi majú čas veľmi by som našich chcela navštíviť, keďže som ich kvôli corone nevidela takmer rok a pól..
predtym sme si volavali tak raz do tyzdna s mamou,teraz komunikujeme cez viber uz castejsie
a s otcom tak 2* do roka (na jeho amoje narodeniny),ale prave ma tento tyzden prekvapil,ked mi zavolal,ze kedy uz pridem domov a ze ked chcem pojdu aj s mamou na test,len nech uz dojdem a nebojim sa (nakolko nase posledne rodinne stretko dopadlo tak,ze sme sa cela.rodina nakazili koronou ani nevieme ak)...a to ma rozplakalo,lebo on nie je z tych,co vyjadria svoje emocie
takze tak
S mamou si raz za týždeň zvyknem volať, zvyčajne ju chodím pozrieť raz za 2-3 mesiace, ale teraz ako je korona, tak som už skoro rok nebola.
S otcom komunikujem dvakrát do roka (narodeniny) a vidíme sa menej než raz do roka. Teraz som zistila, že som sa s ním nevidela už 3 roky a vlastne mi to ani nejak nechýba.
Bývame v jednom meste, takže ked je chuť a čas tak sa snažíme. Je to ale skôr tak, že k nim zbehnem na hodku//dve niekedy cez týždeň doobedu, kedy priateľ pracuje. Predtým sme boli zvyknutí byť spolu pol dna v sobotu abo tak, ale teraz si víkendy viac vážim s priatelom. Semtam si zavoláme ked je o čom pokecať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
s otcom si pravidelne napisem dvakrat za rok tiez na messengeri - on mne a ja jemu k narodeninam a vidime sa raz v roku na vianoce
s tatkom cca raz do týždňa, snažím sa, aby bola iniciatíva na striedačku, ale zvyčajne ma predbehne a zavolá prvý a občas mi posiela fotky a videá na WhatsAppe, ale to skôr výnimočne - keď je čo ukazovať
A je mi z toho na prd, lebo som ich dlho nevidela a videohovor nestačí, chcela by som mamu aj otca objať a usmiať sa na nich a porozprávať zoči-voči
Fnuk, svojich rodičov milujem a je mi bez nich veľmi smutno
Čo sa navštevovania týka... ku mame si chodím už iba pre poštu.... ani by som tam nemala riadne kde ostať, pretože aj moju izbu, keďže je v nej veľká posteľ a je dosť vzdialená od maminej, začala okupovať moja sestra a vodí si tam frajera.... a ani po sebe neupratuje, čo ma tiež dosť štve. Takže by som ani nemala kde spať, pretože už iba pri pomyslení na to, že v mojej posteli sa odohrávali určité veci, tak mi je zle
nevidela som ju od augusta.
ale tak pre mňa je mama moja nejvíc nejlepší přítel, extrémne ma baví s ňou komunikovať a mám rada jej prítomnosť. a keďže s ňou nemôžem byť, tak si aspoň zavoláme a pozrieme spolu napríklad 5 proti 5 (tak, že každá to zapneme u seba, voláme a komentujeme )
A čo sa týka návštev - síce sa nemá chodiť mimo okres, ale aj tak je u mňa cca raz za dva-tri týždne (keďže chodí pracovne do BA, tak sa u mňa zastaví aspoň na kafe alebo obed )
doma som bola naposledy pred 3 mesiacmi
a s otcom tak 2* do roka (na jeho amoje narodeniny),ale prave ma tento tyzden prekvapil,ked mi zavolal,ze kedy uz pridem domov a ze ked chcem pojdu aj s mamou na test,len nech uz dojdem a nebojim sa (nakolko nase posledne rodinne stretko dopadlo tak,ze sme sa cela.rodina nakazili koronou ani nevieme ak)...a to ma rozplakalo,lebo on nie je z tych,co vyjadria svoje emocie
takze tak
S otcom komunikujem dvakrát do roka (narodeniny) a vidíme sa menej než raz do roka. Teraz som zistila, že som sa s ním nevidela už 3 roky a vlastne mi to ani nejak nechýba.