uvítal by som tlačidlo zmazať vo fóre viditelné pre autora príspevku, lebo ak sa napríklad nechtiac podarí doublepost ako mne predchvíľkou, je to nepríjemný pocit nechceného floodingu a dalo by sa tomu vyhnúť tým, že by som si ten druhý zmazal pomocou toh
No, podľa mňa by to malo aj dosť veľké negatíva, že niekto by mohol po čase vymazať svoj príspevok na ktorý by boli reakcie(hlavne negatívne) a potom by nebolo vidno, načo reagovali.
Ak áno, tak iba tak, že napríklad by si ho mohol zmazať/upraviť čojaviem do 3 minút od pridania, potom už nie, ale neviem, či by to bolo zrealizovatelné.
vieš aký by tu v tom bol bordel?..niekto založí diskusiu s nejakou blbou otázkou, 20 ľudí mu tam vynadá a on si potom tú otázku opraví a tí dvadsiati budú vyzerať, že nevedia o čom píšu.
nevidím na tom žiadne pozitívum, stačí porozmýšľať, skôr než niečo odošleš a ani za doublepost ti tu nikto nič nepovie..
ale ja som napríklad minule nechtiac stlačila enter a dooslala to skôr čiže som BOLA ako najväčší debil ale tak no ide o to, že len tlačítjko zmazať nemusí byť prepísať len ZMAZAŤ
Ja si myslim ze keby tam je tlac.zmazat a nahodou by si v diskusii robili srandu z toho co ju zalozil, ako to byva zvykom kazdy by ju hned zmazal. Ale teraz nemoze.. jedine admin..podla mna je to takto lepsie
ludia maju rozmyslat pred tym, nez nieco napisu... nie potom
a ked sa niekto pomyli, je to jeho problem. uz len to, ze budem reagovat na nejaky prispevok a dotycny si ho potom moze zmenit ako sa mu zachce, je trochu prijebane...
prečo by bol chaos? Však by ste si mohli zmazať len to, čo napíšete vy a nie to čo napíšu ostatní... podľa mňa by to bolo dobré... Takéto tlačítko sa nachádza takmer vo všetkých hudobných fórach a podobne a určite to má svoje výhody
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ak áno, tak iba tak, že napríklad by si ho mohol zmazať/upraviť čojaviem do 3 minút od pridania, potom už nie, ale neviem, či by to bolo zrealizovatelné.
nevidím na tom žiadne pozitívum, stačí porozmýšľať, skôr než niečo odošleš a ani za doublepost ti tu nikto nič nepovie..
Bola by mensia sanca sa pomylit alebo omylom nieco odoslat
a ked sa niekto pomyli, je to jeho problem. uz len to, ze budem reagovat na nejaky prispevok a dotycny si ho potom moze zmenit ako sa mu zachce, je trochu prijebane...