Máte nejaké skúsenosti s objednávaním topánok z Anglicka? Je tam približne rovnaká veľkosť topánky ako u nás? (lebo viem,že pri oblečení majú trochu iné miery)
Chcem si objednať topánky a neviem či číslo mne dobré alebo o číslo
šak keby ti su veľké tak tu na sk predáš alebo posunieš kamarátke to nie je taký problém Lenže sportdirect je taká stránka že tam ideš na istotu s tou veľkostou
@lucina223 ja som si zo sportsdirect.com objednaval je pravda že je tam vysoke poštovne takže ti radim aby ste sa opytala nejakych kamaratov či nechcu niečo a sa poskladate na poštovne potom a čislo topanky som dal take iste ako som nosil doteraz a dobre su mi, a zase bežne nosim Sko trička a tak a objednal som si Sko košeľu lebo menšiu nemali tak to je ako keby som mal L minimalne
najdi si na nete aky je equivalent tvojej EUR velkosti v UK velkosti.. napr 42 je 8.. 41 je 7... a podobne a tricka a tak su to iste.. ak mas S tak aj v uk velkosti je to S
ja som si odtial pred rokom kupila tenisky...najlepsie na svete, neviem si ich vynachvalit...a za polovicnu cenu ako tu...a co sa cisla tyka tak som brala o pol cisla väcsie...pri teniskach to nevadi
Zo sportsdirectu som raz objednal boty na hálový futbal, keďže hrávam také obyčajné za 10 € cca, že vyskúšam, boli fajn aj pekné na značke mi nejak nezáležalo, objednal som o 0,5 čísla väčšia a bohužial mohlo to byť aj o 1,5 č. keďže ma tlačili a nedali sa nosiť Každá značka ma isté odchýlky, radšej si objednaj väčšie, tiež napr. mal som na skate boty 42, a potom som kupoval nike a tie až 43,5
Akože ak tam majú tie topánky za tretinu ceny, ale inak ...
Neviem, či sa oplatí nechať si posielať z UK topánky, ktoré si nemôžeš vyskúšať. Pri topánkach existuje viac parametrov ako veľkosť, nemusia ti sedieť z viacerých dôvodov.
Zvlášť, ak vieš, že aj tá samotná veľkosť, aj keď si ju premeníš na naše pomery, má dosť veľkú toleranciu, aj u nás sú často topánky rovnakej veľkosti rôzne dlhé a platíš také poštovné, že sa nesediace topánky neoplatí poslať späť.
@lucina223 ja mam doma cislo topanky 39 a tu si kupujem 6.. co sa siat tyka.. 40-12 38-10 36-8.. ak to mas z new looku skor by som si kupila trocha vacsie cislo.. zvyknu mavat mensie veci. zvyknu.. ci to bude ozaj? cize ak si 10 kup si radsej 12.. kazdopadne to sa ta trocha zuzit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Neviem, či sa oplatí nechať si posielať z UK topánky, ktoré si nemôžeš vyskúšať. Pri topánkach existuje viac parametrov ako veľkosť, nemusia ti sedieť z viacerých dôvodov.
Zvlášť, ak vieš, že aj tá samotná veľkosť, aj keď si ju premeníš na naše pomery, má dosť veľkú toleranciu, aj u nás sú často topánky rovnakej veľkosti rôzne dlhé a platíš také poštovné, že sa nesediace topánky neoplatí poslať späť.