@tikalok to som aj ja navrhovala, ale on je preč dalsi tyzden. ale vraj by sa to aj dalo, lenže jej rodicia to uz oznamili starym rodicom a krstnym rodicom...
@9 hmmm.... napad to je dobry, ale ked je niekto tvrdohlavy a snazi sa vladnut nad svojimi ratolestami tvrdou rukou, moze sa aj na hlavu postavit. uz som jej hovorila aj to, nech povie pravdu, ved ju nezabiju, ale o tom nechce ani pocut
mne raz pomohlo, ked som povedal, ze uz mam kupeny listok, ale v jej pripade je to risk.. ked uz raz povie, ze chce ist na fest, tak ine vyhovorky uz potom pouzit nemoze
@12 ale vies, im by absolutne nevadilo, ze by tam isla, tam ide hlavne o to, ze byva v bratislave v byte a povedali jej, ze ma setrit peniaze, aby si cez prazdniny zaplatila najom za 2 mesiace, co je dokopy 200eur, lebo oni jej to financovat cez leto nebudu. mala aj brigadu, ale to sa zrusilo, takze teraz im ide hlavne o to, aby neinvestovala do niecoho, co nie je zivotu nevyhnutne.
@14 rozumne by to bolo, aspon by sa tak vyhla hadkam, lenze oni kazdy argument niecim zrusia. a je uplne jedno, ze je to absurdne ako s tym prekladanim terminu oslavy. jednoducho...oni maju vzdy vlastnu pravdu. uz fakt neviem, co vymysliet.
Táákže. Kámoška býva v byte v Blave... Bude musieť zaplatiť nájom za dva mesiace, ktoré ešte len budú a na ktoré jej rodiča peniaze nedajú. Chce ísť na festival Topfest na Zelenej vode, je tak? Lenže do toho rodičia, keďže nevedeli o jej pláne naplánovali jej bratovi oslavu, ktorá bude úplnou náhodou ten víkend ako ten fest...
Hmmm. Po nelogickej úvahe som dospel k záveru... Dohodnúť sa s bratom, mať rodičov v .... a ísť tam, kde ju srdce ťahá
Alebo keď vie, že tie peniaze cez leto nezarobí, tak sa vykašľať na festival... Veď bude aj ďaľší rok. A aj potom. A keby nie, môže ísť na desať ďaľších
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Táákže. Kámoška býva v byte v Blave... Bude musieť zaplatiť nájom za dva mesiace, ktoré ešte len budú a na ktoré jej rodiča peniaze nedajú. Chce ísť na festival Topfest na Zelenej vode, je tak? Lenže do toho rodičia, keďže nevedeli o jej pláne naplánovali jej bratovi oslavu, ktorá bude úplnou náhodou ten víkend ako ten fest...
Hmmm. Po nelogickej úvahe som dospel k záveru... Dohodnúť sa s bratom, mať rodičov v .... a ísť tam, kde ju srdce ťahá
Alebo keď vie, že tie peniaze cez leto nezarobí, tak sa vykašľať na festival... Veď bude aj ďaľší rok. A aj potom. A keby nie, môže ísť na desať ďaľších
ale ziadna vyhovorka ma nenapada..len vyjst s pravdou von..to je aj tak vzdy to najlepsie..a rodicia sa vzdy vsetko dozvedia