Mi v topliste naskakuje, že online pozerá môj profil 112 ľudí... aj v ostatných profiloch tak ukazuje, len iné čísla... to fakt toľko ľudí si pozerá môj profil, či to je nejaká chyba tam?
Aj ja som si to všimla už včera. Momentálne mám údajne 88 ľudí online... Mám pocit, akoby ľudia prišli, len ich to zabudlo odpočítať, keď odišli... To určite bude súvisieť so všetkým, čo sa tu teraz deje, aké je to všetko spomalené a ako ma to nehorázne štve.
ale mozno nevedeli chvilu urcit kto je online, len pribudali ako chodili s neodbudali, ale tie cisla podla celkovo/tyzden/dnes, su v pohode... pri par webkach sme skusali testovat ci to rata v pohode, a vysli nam priblizne podobne cisla ako toplistu (iba online neratame), pre toplist znamena online asi navstevu za poslednych x minut a nie kto realne ma prave otvorenu tu stranku... lebo to by technicky nevedeli vyratat....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
rata to dobre - chvilu bol problem s poctom ludi online .. asi to ratalo nie za posledne minuty ale za posledny den