PISALA: To holý fakt toto Peter Ale prečo je to? Vieš? Preto, lebo štát podporuje darmožráčov a darebákov... Preto vymieraju Slovania - biely národ, preto , lebo tu máme na piču vedenie, politiku, lebo podporujeme prasačiny aj keď samy niesme takí, lebo tú máme úniu ktorá nás okráda a tak ďalej...
@igros keby tam niekto pise na heterakov aki su darmozraci a spodina tiez by si zas ludia zastavali heterakov.. a vobec tu nejde o zastavanie ale o normalne ludske rozmyslanie ze ti ludia sa tak anrodili a su taky isty ako ty a ja ..a maju pravo zit taky isty plnohodnotny zivot bez utlacania ako aj ostatni
@majo16 za to ze rozmyslam normalne ako clovek bez predsudkov? ach jo..radsej sa tu uz nevyjdrujem Ale za tieto predsudky moze len cirkev odjakziva ludi nutila brat tuto vec ako nieco chore .
@tenario boha no ale ...ehmmmm neviem preco tu spajas darmozracstvo so sexualnou orientaciou.. to su uplne odlisne a na sebe nezavisle faktory ty ,.,,,, by si chcel mudrovat ale prd vies co je dobre...a neni to ani darmozracstvo ani buzny
@tenario tak nech si žijú to je ich vec ale nech nepobehujú po uliciach pomalovaný ako šašovia to je načo dobré?? je to ako s cigánmi sa na nich zle pozrieš a hned rasistický útok...a dostanú dom, peniaze, jedlo a vše za nič lebo oni sú utláčaný....a najlepšie ked dajú homošom dieťa a teraz mi povedz, že to zato nemôže, že sa tak narodilo
@narazuvzdornaa ma tentoraz pravdu. ze vas hanba nefackuje niektorych. a potom, ze pochody nie su potrebne, ked niektori ste tu stale len netolerantni tmaci
@picasso Ono nejde ani len o to. Je normálne povedať, že homosexuálov nemusím/príde mi to nechutné/proste nie, ale v jej prípade to tam neskôr zabŕda až do rasistických pripomienok o bielej rase a somariny. Je v pohode vyjadriť sa, že niečo nepodporuješ, ale je iné povedať, že homosexuáli patria do plynu (a nepriamo sa opierať o Hitlera)
Ja len sa divím, prečo sa tam s ňou ľudia hádajú... Načo míňať energiu...
Ty kokos, toto je moc, toto je príliš, vážne existuje aj niečo až takto j.bnuté ?? a to nezvyknem nadávať, ale ona ma vážne dorazila. Dokázala som prenbehnúť len pár jej komentárov
Pusa, mne tam zobrazilo: Tento obsah momentálne nie je k dispozícii
Požadovanú stránku momentálne nie je možné zobraziť. Možno je dočasne nedostupná, prípadne uplynula platnosť odkazu, na ktorý ste klikli, alebo nemáte oprávnenie na prezeranie danej stránky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
a podľa mňa to myslela smrteľne vážne
a viacmenej s nou suhlasim
@7 si v poriadku? A co je na tom ze niekto je homosexual darmozractvo? Boze ludia je vobec mozne aby ste boli niektori tak primitivni?
jak keby ma zaujímal názor volakej ... onej :/
Ja len sa divím, prečo sa tam s ňou ľudia hádajú... Načo míňať energiu...
a mám chuť jej dačo spraviť pichnúť do nej špendlík, alebo dačo také...
Takýchto ľudí by mali páliť. Alebo aspoň zatvárať do psychiatrických liečební.
tento človek mi hovori z duše
v živote by som sa tam neukázal..........
všetko to ide z USA, tá je rodiskom všetkého zla a skazy........len USA dokáže povedať, že tam vládne najväčšia demokracija sveta.....
len USA dokáže zabíjať nevinných a viesť vojny kôli rope a vymýšľať si teroristov...............filip
Požadovanú stránku momentálne nie je možné zobraziť. Možno je dočasne nedostupná, prípadne uplynula platnosť odkazu, na ktorý ste klikli, alebo nemáte oprávnenie na prezeranie danej stránky.