v skutocnosti, ked som bol mladsi, tiez som povazoval vselico za trapas.. ale s odstupom casu viem, ze to nie su trapasy a robim dokola stale to iste..takze ani neviem odpovedat..
prechadzam sa po parkovisku a pozeram auta a pozeram ze nejake porsche a kukam dnu a cierne skla a ze nikto tam nieje a idem uplne blizko z ocami a zrazu sa spusti okienko ze : co paci sa ti ? =D
@mm47 v knizke Zaskodnik pisu, ze ked bodyguard potrebuje na zachod a nemoze si to dovolit (co si pri vykone sluzby nemoze dobry bodyguard nikdy), ma sa vysrat do sacku, ktory na taketo pripady so sebou vzdy nosi. dalej tam pisu, ze ked ho pri tom pristihne niekto nezainteresovany, pojde len o trapas, na ktory budes po rokoch s usmevom spominat. ak ta pristihne nepriatel, nic ti nebrani strielat so spustenymi nohavicami
"na križovatke mi zdochlo a za mnou stála rada áut,a v panike že mi zdochlo som ešte naštartoval so zaradenou jednotkou,poviem ti,cítil som sa všelijak ked som potom ešte v zákrute vybehol zadným kolesom na obrubník,a pred domom som mu oškrel spodok "
neviem... ale dnes som si spievala na balkone Laylu od Claptona a dole ľudia na mňa kukajú. No čo, aj tak som si spievala ďalej ...hmm, unikla mi pointa
S kamošom sme volakde išli ráno autom a bola ešte tma. Zaparkoval a voľakto na parkovisku vykonával malú potrebu pri strom, ktorý bol oproti nám. Tak kamarát zasvietil predné svetlá a úplne ho to osvetlil Ale nekopol mu za to do auta, ani mu nerozbil hubu takže to bolo v pohode.
Potom na stanici to voľakto nevydržal a šťal na koleso autobusa...ale autobus naštaroval a odišiel a každý ho videl
Alebo jeden chalan robil machra a chcel preskočiť zábradlie na stanici. Rozbehol sa, vyskočil a jednou nohou sa dotkol zábradlia a strepal sa To bolo smiechu
otcov trapas : boli sme za lyzovacke a nasadol si na lanovku a ze tam je jeho kolega tak sa s nim rozprava a rozprava a potom ze : co si zaspal ? a potom zistil ze ten doticny nieje jeho kolega ale sakra sa na neho podobal =d a 5 minut sa s nim rozpraval a ten doticny nic nepovedal =D a bratov trapas ktory skratim chodi na karate a isiel domov (chodiava vzdy tak ze ho tatino zoberie) a myslel ze ho vidi a tak nastupil do "jeho auta" a ked sa uz priputaql zistil ze to nieje tatino =D
@matus123 niečo podobné sa stalo aj mne vonku fúkalo a tak som sui do spetného zrkadla jedného auta šla upraviť vlasy a zrazu sa spustí okienko a ten týpek na mňa že :" A aj nastúpič cica?"
este jeden si pametam : isiel som z mestskeho uradu a tam tak brutal schody a normal pohoda a z neznamych pricin som hned po prvom schode spadol aku gumeny panak =D oprasil som si mikinu a isiel som dalej a jedna babka za auta na mna pozera z vytre3stenimy ocami ako zemiaky =D
To poznáte idete rodinka do mesta na nákup (hypermarket) keri má dve parkoviská zo zadu a predu celí vismáty idú z nákupom a hľa auto je preč prehľadajú parkovisko a ništ tak zavolajú políciu nahlásia krádež Šecko čo treba a bleskoví zásah našej polície cca 15 zistia že auto je na druhom parkovisku hypermarketu
keď som šla na vlek, tak sa mi nechcelo odopínať dosku a zasekla som sa v turnikete. jedna noha presla, druha nestihla...a za mnou fronta nadavajucich ludi
jaaj to si pamätam ...mala som nastupit do prveho rocnika a isli sme kupit tasku..a uz ked sme mali vystupit z autobusu ja som sa postavila aj s tasku na pleciach ,vodic zastavil a ja jak kkorytnacka som spadla ale na chrbat cely autobus pustil taky rehot ze to nikdy v zivote nezabudnem
pamatam na jeden,sme si boli kdesi sadnúť a šla som kúpiť jeden granát (pivo) a čerešňu(pre mňa né! ...a jeden ujko ma tam pri bare začal otravovať(ale aspoň zaplatil čerešňu) ,tak som schmatla čerešne a šla sadnúť..až pak, že som zabudla na to pivo...malo to byť 0,4l tak prídem,schmatnem prvé,čo sa mi zdá a idem späť...zachvílu príde za mnou barmanka "Slečna chutí ti ten granát?" Po pár zmatených pohladoch som zistila,že som zobrala obyčajné pivo,čo pil jeden ujko pri bare ...už cho nedopil,lebo to stihol spraviť kamarát
raz po treningu som čakala na otca už dosť dlhu dobu konečne prišiel ale ked som nasadla do auta v zrkadle som zbadala že to nie je moj otec a ani naše auto tak som sa spytala prosím vas kolko je hodin a vystupila
Bol som v Caen, a tam mali také divné pouličné toalety, ešte na franky, a ja som tam nevedel tú mincu hodiť, tak som sa pocikal A zvyšok dňa som chodil s machuľou medzi nohami no vysmiaty od ucha k uchu
môj trapas nikto nevidel... ale ja sa na ňom rechcem ako najatá ... teda... ráno mi zvonil budík. v polospánku som sa posadila, vypla som ho a potom aj v polospánku "šak sa hodím dozadu, vankúš hlavu zachytí"... no a... neodhadla som vzdialenosť, tak som si hlavu zozadu otrepala o stenu, ľahla si... a zaspala
1. môj známy (brat) sa hanbil ísť doma na záchod na veľkú potrebu, lebo sme mali nejakú návštevu... tak zaliezol do spálne a vykonal ju do ruky, nevedel čo ma spraviť s tím čudom v ruke tak ho hodil za posteľ... našťastie sa to zistilo keď už návšteva odišla
2. moja známa (sestra) raz v noci stala a bol výpadok prúdu o čom ona nevedela... po dlhej ceste nocou po byte, počas ktorej kopla do všetkého čo sa len dalo došla konečne na WC, ja som počul už len z postele márne klikanie vypínača... po chvíli keď pochopila sa rozplakala a so slzami len kričala "mama ja som slepá.."
3. môj trapas napr. bol krásny večer a som čakal pred jedným podnikom, skôr taká diskotéka... zrazu preletelo okolo mňa nejaké dievča, ktoré vkĺzlo k najbližšiemu nízkemu kroviu... zdalo sa mi že ju poznám, myslel som si že jej je zle z alkoholu a že sa tam šla vyvracať... chcel som ísť za ňou že jej podržím aspoň vlasy. Keďže som bol mierne pripití a bola noc moc toho som nevidel... žmúril som do kríkov, civel som tam a zaostroval zrak naňu asi pol minúty... keď som ju zbadal tak bola v nejakej pre mňa čudnej polohe pri zemi, šiel som za ňou, ani som si neuvedomil že zazerá na mňa... bol som asi od nej dva metre keď som pochopil že ju nepoznám a že tam vykonáva iba malú potrebu...
4. a ešte jeden môj... neznášam autobusy a každý to o mne vie, ale s kamarátom sme sa vybrali do susednej dediny pozrieť známych, po dlhšom presvedčovaní som šiel s ním... od autobusára som si popýtal to isté čo si pýtal kamarát... spýtal sa ma či mám kartičku... v tej dobe som ešte nevedel že študenti také niečo používajú... pýtal som sa ho čo za kartičku, či chce občiansky alebo čo... jasneže autobusárovi praskli nervy a zdrbal ma pred všetkými... ale to nebolo všetko.. cesta trvala asi 10 - 15 min. a spolucestujúci po mne pozerali na zastávke kde sme vysadali asi len 4 sa všetci za mňou obracali a ja som sa ponáhľal konečne von... ale keď som už vychádzal zo zadných dverí, som si dal čelo o tyč čo je nad dverami,(meriam 2m) skoro ma to až vrátilo späť taký úder a jasne že ma všetci pri tom videli...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
(ale ja som sa trápne necítila, len ma doteraz bolí nos a čelo a ľudia naokolo sa museli strašne baviť
a inak súhlas s @1
a chýbaš mi, este som ti to dnes nepovedal
"na križovatke mi zdochlo a za mnou stála rada áut,a v panike že mi zdochlo som ešte naštartoval so zaradenou jednotkou,poviem ti,cítil som sa všelijak ked som potom ešte v zákrute vybehol zadným kolesom na obrubník,a pred domom som mu oškrel spodok "
-moja dnešná jazda
Ale inak, na nejaký môj trapas si teraz nespomeniem
Ale smejem sa na trápnostiach čo sa nájdu na fb ako napríklad.
"čo hovoríte na túto fotku?xD"
"Môže byť? x)"
"Páči?x)"
"To nééé xD"
Proste jedna osoba je trápna tak
S kamošom sme volakde išli ráno autom a bola ešte tma. Zaparkoval a voľakto na parkovisku vykonával malú potrebu pri strom, ktorý bol oproti nám. Tak kamarát zasvietil predné svetlá a úplne ho to osvetlil Ale nekopol mu za to do auta, ani mu nerozbil hubu takže to bolo v pohode.
Potom na stanici to voľakto nevydržal a šťal na koleso autobusa...ale autobus naštaroval a odišiel a každý ho videl
Alebo jeden chalan robil machra a chcel preskočiť zábradlie na stanici. Rozbehol sa, vyskočil a jednou nohou sa dotkol zábradlia a strepal sa To bolo smiechu
ale ja som na rozdiel od neho bola zaneprázdnená a snažila sa telefonujúc čo najrýchlejšie vybehnúť z knižnice
@5 Nahodou , verejnost je aj Sad Janka Krala po tme
@8 chybam ti ? hm tak mozem si odstrihnut pramen vlasov nech mas aspon nieco zo mna
To poznáte idete rodinka do mesta na nákup (hypermarket) keri má dve parkoviská zo zadu a predu celí vismáty idú z nákupom a hľa auto je preč prehľadajú parkovisko a ništ tak zavolajú políciu nahlásia krádež Šecko čo treba a bleskoví zásah našej polície cca 15 zistia že auto je na druhom parkovisku hypermarketu
Tomu sa povie sedláci v meste
1. môj známy (brat) sa hanbil ísť doma na záchod na veľkú potrebu, lebo sme mali nejakú návštevu... tak zaliezol do spálne a vykonal ju do ruky, nevedel čo ma spraviť s tím čudom v ruke tak ho hodil za posteľ... našťastie sa to zistilo keď už návšteva odišla
2. moja známa (sestra) raz v noci stala a bol výpadok prúdu o čom ona nevedela... po dlhej ceste nocou po byte, počas ktorej kopla do všetkého čo sa len dalo došla konečne na WC, ja som počul už len z postele márne klikanie vypínača... po chvíli keď pochopila sa rozplakala a so slzami len kričala "mama ja som slepá.."
3. môj trapas napr. bol krásny večer a som čakal pred jedným podnikom, skôr taká diskotéka... zrazu preletelo okolo mňa nejaké dievča, ktoré vkĺzlo k najbližšiemu nízkemu kroviu... zdalo sa mi že ju poznám, myslel som si že jej je zle z alkoholu a že sa tam šla vyvracať... chcel som ísť za ňou že jej podržím aspoň vlasy. Keďže som bol mierne pripití a bola noc moc toho som nevidel... žmúril som do kríkov, civel som tam a zaostroval zrak naňu asi pol minúty... keď som ju zbadal tak bola v nejakej pre mňa čudnej polohe pri zemi, šiel som za ňou, ani som si neuvedomil že zazerá na mňa... bol som asi od nej dva metre keď som pochopil že ju nepoznám a že tam vykonáva iba malú potrebu...
4. a ešte jeden môj... neznášam autobusy a každý to o mne vie, ale s kamarátom sme sa vybrali do susednej dediny pozrieť známych, po dlhšom presvedčovaní som šiel s ním... od autobusára som si popýtal to isté čo si pýtal kamarát... spýtal sa ma či mám kartičku... v tej dobe som ešte nevedel že študenti také niečo používajú... pýtal som sa ho čo za kartičku, či chce občiansky alebo čo... jasneže autobusárovi praskli nervy a zdrbal ma pred všetkými... ale to nebolo všetko.. cesta trvala asi 10 - 15 min. a spolucestujúci po mne pozerali na zastávke kde sme vysadali asi len 4 sa všetci za mňou obracali a ja som sa ponáhľal konečne von... ale keď som už vychádzal zo zadných dverí, som si dal čelo o tyč čo je nad dverami,(meriam 2m) skoro ma to až vrátilo späť taký úder a jasne že ma všetci pri tom videli...
Chudáčik