@sasuke ak sa ti začali z ničoho nič triasť, a si si istá, že to nie je psychického pôvodu (napr. dlhodobý stres, strach alebo nervozita), radšej na vyšetrenia choď, miinkmálne na neurológiu, lebo nikdy nevieš..
@sheily@darkestangel v poslednej dobe dosť a predchvilou tak že bolo dosť náročné udržať mandarinku v ruke a zjesť ju.. Je to zväčša sprevádzané nevoľnosťou a únavou a doktori má dosť odrádzajú naposledy som šla s tým že ma dosť bolia kolená a vyprevadil ma s tým že som moc ohybna a proste wtf čo to s tým má spoločné alebo že by hodlal to nejako riešiť -.- tak vyzvedam či s tým má niekto skúsenosti keď zistím príčinu viem si ju potom už doriešiť
@10 no tak mne to bežné činnosti (udržať veci v rukách) nikdy nekomplikovalo, nemám problémy ani s jemnou motorikou a nevyskytlo sa mi to "len tak zrazu" ale mám to od útleho detstva, takže @2 sa teba netýka a radšej sa prekonaj a daj sa vyšetriť
Jaaaj tak to ja nemam v takom rozsahu ja mam len tak jemne ze proste ked drzim papier trocha sa klepe ale v pohode sa to sa citat aj vsetko zvladan.. tak ti neviem poradit :/
zima, stres, pocit nedolezitosti
Mne sa to stava v skole zo stresu, ale pridem domov a idem von tak uplne v pohode, skola namna nejak zle vplyva po psychickej stranke.
Trasenie rúk môže mať aj iné príčiny
Nemusí ísť len o genetiku, či Parkinsonovu chorobu, ale spôsobovať ho môže napríklad aj:
zvýšená činnosť štítnej žľazy
poškodenie mozočka
užívanie niektorých liekov (napríklad antidepresív, či kortikoidov)
skleróza mulitplex
nedostatok vitamínu B12
nedostatok horčíka
nadmerné požívanie alkoholu
Može to mať 1000000 príčin od stresu,nervozity dokonca aj keď si hladná u teba to ale nehrozí tak poďme ďalej nechcem spomínať štítnu zlazu ale aj ona za to môže keď si alkoholik alebo silný fajčiar tiež taktiež ak ti chyba vitamín
@sufurky tak stresove obdobie teraz vobec nemam skor take vpohodicke milene, nervozna nemam byt preco, hladom to moze byt sposobene lebo ked cestujem a som vonku tak sice jem ale uplne kraviny len aby som neomdlela, alkoholik nie som ale fajciar hej aky vitamin ?
Kobalamín čiže vytamin B a tam presne B12 alebo horčík ale to všetko je na jedno kopýtko a nič nepomôže sa objednaj sa na neurologické vyšetrenie kludne aj do KE k nám
@bress
Tak B12 sa dava alkoholikom napríklad ja som len napísal aj tak ako som spomínal v 23 všetko je to na jedno kopyto preto je potrebne neurologické vyšetrenie ved kludne to môže byť aj nedajbože Parkinson a ano tiež neverím že ma nejaký deficit tohto vitamínu ale je to len jedna z možnosti
@likjul
Lukáš niekto chcel byť policajtom a niekto už od mala neurológom mne aj kamarátka vybavila prax na Detskej neurológii v KE prax takže jednoznačne tento smer
To si teraz posrala na všetkých frontoch Hanička ale teraz vážne som si prečital @10 a to je vážne !!!!!!!!!!!!!! žiadam okamžite vyšetrenie @likjul
Neurochirurg panebože vidíš mam kontakty Pana Gajdoša poznám inak pozri si to
@sufurky A vieš, že keď som sa narodil tak doktor povedal, že raz zo mňa bude doktor a nastúpim namiesto neho. Ale fakt, normálne si to ešte aj teraz pamätá tvl, nechápem jak. Ale nie, ja nechcem byť gynekológ. Ja nestávkujem vôbec. Ale šak pohoda, 40€ je slušné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
Ako ješ polievku?
jednoducho: » vimeo.com/74643550...
00:40
Mne sa to stava v skole zo stresu, ale pridem domov a idem von tak uplne v pohode, skola namna nejak zle vplyva po psychickej stranke.
Nemusí ísť len o genetiku, či Parkinsonovu chorobu, ale spôsobovať ho môže napríklad aj:
zvýšená činnosť štítnej žľazy
poškodenie mozočka
užívanie niektorých liekov (napríklad antidepresív, či kortikoidov)
skleróza mulitplex
nedostatok vitamínu B12
nedostatok horčíka
nadmerné požívanie alkoholu
Inak ako píše v @6 , choď na neurológiu.
Tak B12 sa dava alkoholikom napríklad ja som len napísal aj tak ako som spomínal v 23 všetko je to na jedno kopyto preto je potrebne neurologické vyšetrenie ved kludne to môže byť aj nedajbože Parkinson a ano tiež neverím že ma nejaký deficit tohto vitamínu ale je to len jedna z možnosti
@likjul
Ale teraz vážne to je moje zameranie takže trafila
Lukáš niekto chcel byť policajtom a niekto už od mala neurológom mne aj kamarátka vybavila prax na Detskej neurológii v KE prax takže jednoznačne tento smer
A pravdaže kedže neurológ musí ovládať anatómiu a fyziológiu nervového systému je to odborná špecializácia
@likjul
Neurochirurg panebože vidíš mam kontakty Pana Gajdoša poznám inak pozri si to
» www.nike.sk/app/osobnaZona/...
@SASUKE AJ TY SI POZRI !!!!!
» www.nike.sk/app/ulozeny/tik...
VLASTNE TOTO !!!!
Tipoval som ťa na gynekológa od Nedele som už zarobil 40 EUR ale to len každý deň 10 min ja mam rad virtuálne psy vyhravaju mi peniaze
@sufurky ake vysetrenie ? navzajom sa mozete vysetrovat vy doktori !
Nie on sa vola Marek žeby jeho brat ?
@sufurky A čo ja viem? Ale tak je v KE neurochirurg Miroslav Gajdoš.
40 EUR slušne no keď začínaš vyhrávať tak musíš davat velke sumy lebo malé ťa už nudia
JJ je na Pasteurovej ale to taka nemocnica šak som tu pridal fotku to je jak ústav
400 každý deň to je môj sen
JJ to je onkologicky ústav úplne na konci nechci aby som pridal ďalšie PRIDÁM z ordinácie u kamarátky nejaké fotky jaku ma šumnú pracovňu
@sufurky aj ja chcem fotku aj s kamaratkou !