@hanka12 Nechcela si povedať červené očká prižmúrené na hrúbky žiletky?
@Sebinko Ak je tzten človek skúsený a dal si Visinky ,tak ťažko , ale dá sa to , v tom ako komunikuje a hlavne si všímať zmeny reči tela a pod
A prečo to potrebuješ vedieť?
@hanka12 - rozšírené zrenice ?? O.o do maš odkiaľ?.. omg
jednoducho.. v tom stave sa človek buď o všetko zaujima a hovorí veľa a väčšinou nezmysly, ktoré sú v tom stave celkom pochopiteľné a dávajú zmysel len ked je človek v tom stave.. Oči jak pomlčky sú samozrejmosťou.. bez Visine sú červené ... alebo naopak človek nehovorí nič len obdivuje svoje ruky alebo povrchy hmatom väčšinou s nepritomnym výrazom.. pretože v tom stave človek zabudne na seba zaujima sa len o ten premet ktorý obdivuje zaleži to od vzorky, času po užití, prostredia... plnenie logických úloh je nemysliteľné... a samozrejme všetko je tak stráááášne smiešne... aj ten chladivý pocit ktorý mnou prechádza ked sa napijem vody.. a nakoniec ked účinky doznievajú tak nastupuje ospalosť..
@boolean ja som mala, práve preto, že sú oči ako čiaročky, zrenica sa rozšíri... ale je pravda, že my sme aj pili a mali sme outdoor ale nemala som problém s logickými úlohami
@hanka12 aha... ty si to myslela ako reakciu na tmu kedže sú oči privreté... potom to chápem..
no tie logicke ulohy... neviem čo si predstavuješ ty pod tym pojmom.. ja som myslel robiť vypočty alebo programovať
@hanka12@boolean ulohy som neriešil ale pochopil som vesmir xDDDDD
6 som ich mal citil som sa ako mravec a citil som ako mi bije srdce ...iba tlkot a nič ine xD
@prach do takéo stavu som sa nedostala ja som len mala pocit, že sa ma nič netýka, že ma vlastne nič nemusí zaujímať a potom na druhý deň v noci som mala strašné zelené červíky pred očami
ja by som ti zhrnula ten stav, útlm, ja som to nazvala bublina, kedy buď ti napadá milión myšlienok alebo si úplne tupý a čumíš ako blbec. Červené oči, keď s niekým komunikuješ a napadne ťa niečo, tak pokiaľ sa do 10 sekúnd nedostaneš k slovu, s veľkou pravdepodobnosťou to zabudneš ... keď hovoríš dlhý príbeh, je tiež veľmi pravdepodobné že v polke sa stratíš a zabudneš o čom hovoríš ...
môže sa stať, že ťa šľahne múza a všetkému budeš brutálne rozumieť, vylúštiš 3 krížovky za 15 minút alebo naopak budeš taký tupý ako môj kamoš, budeš ležať v kuchyni na zemi a na gitare hrať vymyslenú pesničku "Panovi Zajícovi"
je veľmi pravdepodobné, že veľa bežných vecí ti bude strašne smiešnych alebo budeš premýšľať nad podstatou existencie a pokiaľ bude niekto na podobnej vlne prejdete podobne ako pri chlaste zrejme aj politiku, teleport, klonovanie, život v inej galaxii a podobne záleží od materiálu, a od vlny na akú ťa naladí.
Každopádne ako povedala Ewelyn, potom je aj suchý chleba s horčicou mega skvelý Ale bacha, je to cítiť, cca pol hodku, určite kratšie ako cigarety, ale je s tým celkom sranda bože moja mamka by mi dala po papuli
človek hovorí väčšinou niečo ako „Pozrite sa na Filipa!“ aspoň osemkrát za hodinu, často opakuje úplne jasné veci, veľa nechápe, pri aplikácii Visinu prehnane reaguje a plače, keď sa náhodou začne smiať, tak dlho a intenzívne... aaa ešte paranoja!
a pochopenie vesmíru je tiež bežné.
nedá sa to s istotou spoznať. človek môže byť zhúlený a nemusí mať červené oči a naopak, môže mať červené oči a nemusí byť zhúlený. každopádne, červené oči a zvláštne stravovanie/inak zvláštne správanie môže vyvolať podozrenie. ale s istotou to nevieš nikdy. a marihuanu je ovela menej cítiť na šatách, atd, ako cigarety.
Skuseny odbornik to spozna velmi lahko,podla tipickych priznakov.Laik to moze spoznat podla zmien spravania,tipckym je aj prechodna nalada z apatickej sa rychlo zmeni na pozitivnu a pomocne,dalsim neprehliadutelnim je zmensenie zrenice(zuzenie viecok),dalej nekrontrolovatelny smiech aj na uplne obycajnych veciach ....a velka chut do jedla ale pozor uzuvaci marihuany zvyknu kombinovat jedla ktore ku sebe absolutne nepasuju napr,banan s kecupom a tak....
@32 že čo?.. to ty si netvor ked sa hanbiš za to ako vyzeráš... ani len vlastnu profilovku nemaš..
hmm... never mi .. ale ja ťa presviedčať o mojich zažitkoch nebudem.. robil som to pre seba nie pre teba tak sa zakop niekam..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Smrdí od spálenej trávy.
Smiešny smiech.
Veľmi v pohode až v nálade dobrej.
Nepozeráš komédie kde sa ľudia proste zhulia?
to som len vymenoval tie v pohode stavy ešte
@Sebinko Ak je tzten človek skúsený a dal si Visinky ,tak ťažko , ale dá sa to , v tom ako komunikuje a hlavne si všímať zmeny reči tela a pod
A prečo to potrebuješ vedieť?
jednoducho.. v tom stave sa človek buď o všetko zaujima a hovorí veľa a väčšinou nezmysly, ktoré sú v tom stave celkom pochopiteľné a dávajú zmysel len ked je človek v tom stave.. Oči jak pomlčky sú samozrejmosťou.. bez Visine sú červené ... alebo naopak človek nehovorí nič len obdivuje svoje ruky alebo povrchy hmatom väčšinou s nepritomnym výrazom.. pretože v tom stave človek zabudne na seba zaujima sa len o ten premet ktorý obdivuje zaleži to od vzorky, času po užití, prostredia... plnenie logických úloh je nemysliteľné... a samozrejme všetko je tak stráááášne smiešne... aj ten chladivý pocit ktorý mnou prechádza ked sa napijem vody.. a nakoniec ked účinky doznievajú tak nastupuje ospalosť..
no tie logicke ulohy... neviem čo si predstavuješ ty pod tym pojmom.. ja som myslel robiť vypočty alebo programovať
6 som ich mal citil som sa ako mravec a citil som ako mi bije srdce ...iba tlkot a nič ine xD
môže sa stať, že ťa šľahne múza a všetkému budeš brutálne rozumieť, vylúštiš 3 krížovky za 15 minút alebo naopak budeš taký tupý ako môj kamoš, budeš ležať v kuchyni na zemi a na gitare hrať vymyslenú pesničku "Panovi Zajícovi"
je veľmi pravdepodobné, že veľa bežných vecí ti bude strašne smiešnych alebo budeš premýšľať nad podstatou existencie a pokiaľ bude niekto na podobnej vlne prejdete podobne ako pri chlaste zrejme aj politiku, teleport, klonovanie, život v inej galaxii a podobne záleží od materiálu, a od vlny na akú ťa naladí.
Každopádne ako povedala Ewelyn, potom je aj suchý chleba s horčicou mega skvelý Ale bacha, je to cítiť, cca pol hodku, určite kratšie ako cigarety, ale je s tým celkom sranda bože moja mamka by mi dala po papuli
a pochopenie vesmíru je tiež bežné.
hmm... never mi .. ale ja ťa presviedčať o mojich zažitkoch nebudem.. robil som to pre seba nie pre teba tak sa zakop niekam..
@boolean neverím ti