beh, otvorenie šk. brány, spánok, dávanie pozor na všetkom čo ma baví, ............................ cesta domov, beh, jedlo, počúvanie matky 1, 2, 3, 4 internet.... spánok
vstanem, idem do školy, v škole sa buď nudím alebo neustále rehocem, potom niekedy idem rovno po škole von, idem domov, zapnem pc, odlepím sa o neho až večer, ľahnem... a zase sa to opakuje každý deň... :/
vstanem, umyjem sa bla bla, pospávam v autobuse cestou do školy , kaprím v škole, medzi prednáškami sa chodievam von vyvetrať, poprechádzať; cesta domov, zase pospávam v autobuse prídem domov, najem sa, čeknem fb ptm sa akože učím (pokiaľ to ale neni urgentné, tak samozrejme, že nie ), večera, net, brigáda a spať vždy okolo desiatej
škola, žrádlo, tento týžden sa výnimočne učím, lebo frájo nemá net, inak by som hneď sedela na nete až kým by som nešla spať, ale v tejto chvíli to je učenie,, pc, kniha, pc, kniha, pc, kniha, spať
vstanem zrobim si kavu sprcha zapnem maily ciga idem do roboty pridem domov urobim si jest lahnem k telke ucim sa idem za priatelom pridem domov lahnem a spim
Ráno vstanem idem do kúpelne už som fresh idem k TV potom do školy sadnem si najem sa a začne hodina bavíme sa čo jako nové tak skončí škola ideme si buď niekde sadnúť alebo domov pridem domov zas chal potom von alebo doma pc tv a spať
vstanem, idem do školy, podľa situácue ostanem vonku pokecať, potom sa doma trocha hýbem, ak treba idem sa postarať o psov, naučím sa, idem na net alebo pozerám telku a idem spať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov