Od telocvikara nie ale na kruzku basketu sme klikovali pravidelne. Za vyhru desat (nas trener bol satan, ked daval i za vyhru kliky) za remizu patnast a za prehru tridsat
furt sme s babami dostávali lebo sme necvičili poriadne a len kecali a buď sme behali kolečká navyše alebo nejaké cviky v posilke sme dostali navyše alebo sme museli naviac plávať ale aj tak nás vždy telocvikárka poslala do šatne lebo sa na nás nemohla dívať
Dostal som trest v podstate od telocvikára a dostala ho celá trieda so mnou a môžem vám zaručiť, že také dačo ste nezažili Tuším 5 spolužiakov vracalo a telocvična bola celá mokrá, nie vlhká ale mokrá
Nikdy som nedostal trest lebo som vždycky každú sériu cvikov splnil poctivo
Ale zažil som taký "skupinový" trest keď jeden robil somariny a nevládal robiť kliky a tréner povedal že za každú blbosť dostaneme o 10 viac.. to bola katastrofa zo začiatku si všetci z toho robili srandu a po pár desiatkach klikov už všetci pičovali že nech nerobí zo seba debila už toľko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
@zdasati páči sa ti ?
Ale zažil som taký "skupinový" trest keď jeden robil somariny a nevládal robiť kliky a tréner povedal že za každú blbosť dostaneme o 10 viac.. to bola katastrofa zo začiatku si všetci z toho robili srandu a po pár desiatkach klikov už všetci pičovali že nech nerobí zo seba debila už toľko
po 8r. ma vyhladala ci nwm pomoct jej synovi
v zivote som sa lepsie necitil ked som jej povedal nie