Ale kokot fail normálne frajerovi chcem kúpiť na narodeniny to tričko lebo mi raz povedal že sa mu to páči.. (samozrejme že žartoval) a tak mu chystám pekne prekvapenie pri ktorom ho jebne
@anzu presne aj ja si myslim ze je to super napadik....mne ked muj milacek povedal ze nenavidi segedinsky gulas tak hned prve jedlo ktore som mu navarila bol segedinak...ste mali vidiet jeho pohled heheskoro mu oci vyleteli.ale tak vie ze to bolo zo srandy takze...
@popolcek ... ja ako nechápem naozaj čo komu vadí úplne normálna otázka neviem čo sa ma tu ľudia snažia rozčúliť. Nie som žiaden fake ale normálna užívatelka birdz.sk už viac ako dva roky... ak máš chuť robiť sa dôležitá si na špatnej adrese
@anzu vies ale nechapem ked si mysli jaky je vtipny ten poplcek tak neni absolutne .... ked ma nejaky problem z tuto temu tak nech sa nu neodpoveda a ne tady nekoho urazat... paneboze...ked ma zlu naladu nech si to vylieva na inom...
toto fórum je taký malý test osobnosti: koľko ľudí sa snaží uvažovať nie-smrteľne-vážne alebo si aspoň prečíta všetky komentáre pred tým, ako sa pokúsia byť strašne vtipní? šokujúce výsledky už čoskoro!
Ale teraz k téme, niekto tu spomínal to nažehlovanie- to ti odporúčam aj ja v každom meste nájdeš firmu, ktorá sa tým zaoberá, takže by to nemal byť problém A inak sranda musí byť, ja som zase kúpila frajerovi také plavky ako má Borat,lenže som mu ich prefarbila na ružovo *neznáša ružovú*
@theburningred ludia čo si potrebuju dvíhať ego na fore su ako ..ja neviem.. komáre.. ber to tak,že pre teba je to len otravná háved..ale pre nich si zmysel života
áno,je mi ich luto
a k tričku.. skorej si daj fakt urobiť,neni to drahé.. alebo objednat to "hello titty" to by ho aj potešilo možno aj by to bolo vtipne
@popolcek ... mne nepríde normálne že niekomu odporúčaš kilo rozumu ked nemáš ani šajn čo sa deje, a mám dojem že nemáš stále šajn čo sa deje chcem kúpiť frajerovi tričko hello kitty zo srandy k narodkám a ty mi tu budeš dávať rozum? ... nie nepochopili také stupídne komnetáre aké máš ty ozaj nepochopím nikdy
@mixelle vidim ze mas rovnaky názor ako ja....proste len haved.... tiez nenavidim niektorych vyvolenich co si myslia aky su vtipny... ked mam zly nazor na nejaku vec tak k nej nepisem koment nie? som ticho a myslim si to duuchom inak ukazem soju blbost... a vidim par sa ich tu ukazalo...
@mixelle .. dakujem ale ja sa necham vytočiť veľmi ľahko v takýchto fórach, som vtedy prudká tak dakujem asi to predsa len skúsim takto pretože som po 3 hodinách nič nenašla
@popolcek nechcem sa miešať do cudzích vecí milé 7 ročne dievčatko
ale napísalo si: skôr by som poprosil kilo mozgu pre teba. ďakujem, platím.
čo sa za prvé: zle pochopiť nedá... zadruhé :kladie to zaujímave otázky ohladne tvojho pohlavia a za tretie: ukazuje to,že si si neprečítalo celu diskusiu a písalo odveci
lepšie by bolo pre teba,slušne to zobrať späť.. či?
@radiophonic Prepáč mi to ... ale ked ja nemám len jedného frajera... som taká promiskuitná mrcha ty dostaneš niečo iné.. ale zaručene to bude hello kitty
Skus nejaky obchod s trickami, na ktore si mozes nechat namalovat vlastny vzor. V BA by mal byt napr. Shirtinator, ale su aj ine. A myslim, ze postou ti to tiez budu vediet poslat...
@theburningred no prepac,ja sa liecit nepotrebujem....a mne to je jedno,len urcite neni normalne uz len zamer chlapovi dat tricko Kitty este k tomu ruzove,tak co si ma clovek ine o tom mysliet.......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
kupim ti na narodeniny (Rofl)
ak nikde nenájdeš, tak kúp ružové tričko a daj si tam nažehliť tú mačku
@anzu a @strikinelka dakujem za prejav inteligencie
Ale teraz k téme, niekto tu spomínal to nažehlovanie- to ti odporúčam aj ja v každom meste nájdeš firmu, ktorá sa tým zaoberá, takže by to nemal byť problém A inak sranda musí byť, ja som zase kúpila frajerovi také plavky ako má Borat,lenže som mu ich prefarbila na ružovo *neznáša ružovú*
áno,je mi ich luto
a k tričku.. skorej si daj fakt urobiť,neni to drahé.. alebo objednat to "hello titty" to by ho aj potešilo možno aj by to bolo vtipne
a ak sa nevieš vyjadriť slušne radšej mlč.
nechaj to tak. nepochopili sme sa.
ale napísalo si: skôr by som poprosil kilo mozgu pre teba. ďakujem, platím.
čo sa za prvé: zle pochopiť nedá... zadruhé :kladie to zaujímave otázky ohladne tvojho pohlavia a za tretie: ukazuje to,že si si neprečítalo celu diskusiu a písalo odveci
lepšie by bolo pre teba,slušne to zobrať späť.. či?
Prosím ťa, prečo takéto veci verejne pertraktuješ? Myslel som si, že mi ho dáš ako prekvapenie a teraz o tom vedia všetci.
ale stále mi to príde divné.
ale to je už čisto moja vec.
už len keď počujem Hello Kitty mi je z toho zle . Čo tak Goodbye Kitty?
» www.mimibazar.org/foto.php?id=354...