Ja verím, že to nemyslí vážne, však ja som nikdy nikde žiadnej neublížil a z diskotéky som chodieval odprevadiť babu, aby sa jej nič nestalo a dostala sa bezpečne domov. Ja mám rád baby, iba v láske sa mi nedarí, tak čakám čo bude, aj keď som stihol už veľmi veľa nimi sklamať, keď som chcel viac ako kamarátstvo a ona o tom nebola presvedčená, že by mohol byť vzťah. Tak som sám, ale nijakú neobťažujem, ani som neobťažoval, ani jej nerobil to, čo nechce..
@yacopsae@9 ja sa spravidla nebijem, lebo neovládam ani hmaty a triky na páchateľa, takže nechcel by som sa moc byť, ak to už situácia fakt nevyžaduje.
@priekala@14 si si isty? Lebo este v 2018 ked si isiel do BA za jednou si mi pisal ze dufas ze ta ONA pojde vyprevadit na stanicu ze uz mala byt tma a vtedy tam byva plno divnych ludi XD
@trevor1994@15 to som bol ešte vtedy mladší a viac bojácny muž ako som teraz. Aj chuť na sex už mám dajakú nižšiu a ani sa mi nechce veru nič. Idem sa radšej vyspať dobre do roboty.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov