Vy ste fakt kozy, to, ze chalan je z teba nadrzany teraz, mas uplne v pecku. Ked si doteraz mohla mat tolko, co mas, tak prestan byt sebec a dopraj mu, chlapcovi
Typek: to je dobra kravina ...proste musis mat kaloricky prijem mensi ako vydaj to je vsetko...a ty ze robis nejaku sportovu aktivitu tak kalorie vydavas zo seba von a ked ich vydas viac ako primes tak chudnes..a kalorie sa primaju z jedla to vedia vsetci hadam
Tak to je milé ale mne by ste nepomohli, keby som chcela chudnúť mám zakázaný všetok šport, pretože mám problém s kolenom a nesmiem ho namáhať inak pôjdem na operáciu a ani potom nesmiem namáhať. Saunu nemôžem mám moc nízky tlak a jesť nejem, a keby som začala jesť tak chudnem takže skúste niečo pre mna, keby som chcela chudnúť?
heh..vdaka vam vsetkym za rady...ale tak to sa lahko vravi..ked ja som taka leniva..co uz narobim...nejak sa musim premoct..inak asi v tom mam najvacsi problem ze rano a nejak do 15tej hodiny nejem poriadne a vecer sa hapchavam potom..myslim ze by to malo byt opacne...no lenze tazko s tym nieco..ale pokusim sa...
hmm viaceri po tom tuzime mat hlavne na leto sexi postavicku v plavkach..aj ja sa snazim schudnut ale nejak sa nedari len tak ako ty mam navyse 5 kilecok a to je uplna banalita oproti tym co si praju schudnut cca 20 a viac...preto musime si odrieknut sladke u mna to je najhorsie co sa da zakazat..a cvicit pekne brusaky a postavicka sa bude tvarovat...pomaly ale pojde to..no dost rad treba zacat konat... cise momnentalne 19:59 na chaldnicku ani nepomysliet..tak vela zdaru
Dík Wewo za radu, ale neviem sa prinútiť jesť, neviem prečo stačí mi ráno nejaký jogurt a ak niekedy nieco na obed ako trochu zemiakov a vecer ak zjem banan ci jablko... strašne málo papám ale snažím sa to zlepšiť, už len preto, že priateľ sa o mňa veľmi bojí
Urcite neschudnes tym, ze nebudes jest. Ja potrebujem pribrat a nie schudnut jem ako sprosty a nic .... Ak chces schudnut zacni sportom. A predovsetkym papaj nie vela nie malo (Ranajky, desiata, obed olovrant a vecera)A mozno vazis vela ja koli tomu, ze mas tazke kosti
aj tak nechápem načo ludia riešia svou váhu keď fakt nemusia, pokial nemajú brutálnu nadváhu..žijeme len raz tak si treba dopriať a jesť to čo mi chutí..život je úplne o iných veciach ako o tom kolko má kto kíl navyše a ešte zvlášť keď je to nejakých 5 kíl..takto sa človek zaoberá úplne nepodstatnými vecami namiesto toho aby sa smial a užíval si život..
a keď už ide o ten šport, ten fakt treba, uvoľňuje predsa hormóny šťastia, človek si ním môže zlepšiť postavu a potom bude aj jeho myslenie pozitívnejšie a vystupovanie sebavedomejšie
no vidíš, tak načo sa trápiť pre nejakých päť kíl.. fakt stačí po šiestej nejesť, len ovocie, zeleninku alebo nejaké také že tekvicové semienka, to je dobré na nervy a človek nepriberie..a keď k tomu pridá dva tri krát do týždňa pohyb, upraví si postavičku a bude život krajší ja jem aj sladkosti hocikedy ale pri takomto živ. štýle nepriberám
ked ti chalan povie ze sa mu pacis taka aka si, tak ti hovoripravdu(sice v niektorych pripadoch ti chce len polichotit, zas to je podla situacie)a to by si si mala vazit
No ak si lenivá tak len pekne priberaj študujem potravinárstvo tak a by si chcela ti aj poviem čo je dobré papať aby bola s teba pekná gukička tak. pa piky ja mám 90kg a som spokojný.
Zacni delit stravu. Ja som schudla 5 kil a nepribrala spat. Len sa mi to uz nechce tak presne dodrziavat ako na zaciatku. Ale pomaha to. A mozes papat kolko chces. Len spravne kombinovat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
posudime, ze ci musis...
Inak aj taký tanec je dobrý na chudnutie. Dá zabrať celú noc tancoať na nejakej techno party fakt, že jo...
EQ
chudnutie a zoštíhlenie...
a keď už ide o ten šport, ten fakt treba, uvoľňuje predsa hormóny šťastia, človek si ním môže zlepšiť postavu a potom bude aj jeho myslenie pozitívnejšie a vystupovanie sebavedomejšie