Ahojte, su tu ludia co snivaju vo velkom a uz pre to aj nieco robia? Taky, ktori sa chcu odlisit od davu a ist si za svojimi cielmi, len potrebuju troska postrcit? Ved kto by chcel zhnit za pasom, ked vonku je tolko moznosti.
Mojim snom je nepociťovať každý deň hnev a zlosť. To je asi ten najabstraktnejší cieľ. Najkonkrétnejší, krátkodobý sen je mať plnú nádrž, alebo batériu a jazdiť si po opustených cestičkách niekde po Škandinávií, spolu s pár kamošmi. Neriešiť peniaze. Dovoliť si normál jedlo a normál posteľ. Niečo také, ako z reklamy na Bounty, ibaže na Nórskom pobreží.
@majky538 Presne tak, robiť prácu, čo ťa baví je najlepšie a nemusíš ani zarábať veľa, stačí , ak ´ta bude baviť, lebo v práci prežiješ väčšinu svojho života. Nechápem ľudí, čo sa derú za peniazmi a pritom chodia zrobený, znechutený, zničený a nemajú ani kedy minúť tie peniaze a ak aj nejaké voľno dostanú potom ich preserú na chujoviny, lebo si chcú strašne užiť za tú chvilku voľna. Takýto život nechcem teda.
Ja mam len jeden velky sen, byt STASTNA! :letim: Bez ohladu na to kolko budem mat penazi, bez ohladu na to aku budem mat pracu, bez ohladu na to, ci budem zdrava, bez ohladu na to kde budem byvat...
Vyštudovať logistiku, najlepšie až na doktoratsky titul v Prahe.
Robím pre to všetko. Práve ma prijali na Bc, dopravná logistika. Takže, mám pocit, že niekto tam hore ma bude mať rád.
Po Bc začať pracovať a individuálne študovať. Nájsť si partnera na celý život. Nájsť si dobrú prácu, aj ide o peniaze, aj o prostredie.
Zostať žiť na SR, prípadne ČR.
Mať aspoň tri deti. Aspoň jedno z nich musí byť chlapec a volať sa Ivan. (Riadne sa mi to meno ľúbi)
Mať vôkol seba ľudí, čo ma majú radí a viesť šťastní život. Nemusím chodiť na Maserati a denne pracovať. No 2x dovolenka do roka je štandard teraz, tak chcem aby to aspoň tak zostalo. Hlavne sa pozrieť do Škandinávie, Nového Zélandu, Japonska, Austrálie a ochutnať Tacacu v Brazílii.
A o 15 rokov si vyhľadať toto fórum, že som to splnila!
Snívam vo veľkom, dostala som sa k úžasnej prac.príležitosti, kde sú také možnosti, že keď si to len predstavím, chce sa mi plakať. A urobím všetko preto, aby som to dosiahla. Dôležitá je motivácia a hlavne chcenie. Keď človek chce, všetko sa dá. A neni to len o peniazoch. Viem, že peniaze šťastie neprinesú, ale nechcem byť celý život od rána do večera v práci a na starobu nemať ani dôchodok. Rovnako chcem aj zabezpečiť svoju vlastnú budúcu rodinu a to je pre mňa neskutočná motivácia makať na sebe.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Veľa ľudí má veľké sny, snívajú o peniazoch a neviem o čom ale skoro preto nič neurobia..
Robím pre to všetko. Práve ma prijali na Bc, dopravná logistika. Takže, mám pocit, že niekto tam hore ma bude mať rád.
Po Bc začať pracovať a individuálne študovať. Nájsť si partnera na celý život. Nájsť si dobrú prácu, aj ide o peniaze, aj o prostredie.
Zostať žiť na SR, prípadne ČR.
Mať aspoň tri deti. Aspoň jedno z nich musí byť chlapec a volať sa Ivan. (Riadne sa mi to meno ľúbi)
Mať vôkol seba ľudí, čo ma majú radí a viesť šťastní život. Nemusím chodiť na Maserati a denne pracovať. No 2x dovolenka do roka je štandard teraz, tak chcem aby to aspoň tak zostalo. Hlavne sa pozrieť do Škandinávie, Nového Zélandu, Japonska, Austrálie a ochutnať Tacacu v Brazílii.
A o 15 rokov si vyhľadať toto fórum, že som to splnila!