Ahojte už dlhšie ma trápi moje veľmi nízke čelo ..ale že naozaj nízke. Vlasy mi začínajú rásť dosť blízko od hlavy. Myslite ze keby som si trochu vytrhala vlasy ako chlpy aby sa mi trocha zvýšilo tak by to bolo v pohode ?
v pohode , skús...robí sa to bežne...napríklad tyra Banks (tá modelka) je tým známe že si holí vlasy nad čelom aby si ho predlžila. Len to neprežen....možno by som s tým radšej zašla ku kaderníkovi asi
a potom to strnisko čo ti bude vyrastať bude lepšie?
kamoška má také "V" v strede vlasovej línie na čele a tiež si to chvíľu holila ale stále to bolo vidieť, aj keď to mala čerstvo oholené tak to miesto malo taký sivý nádych, nikdy to nebudeš mať úplne hladké ako zvyšok tváre, takže si vyber či strnisko cez pol čela, alebo vlasy
Mne dokonca rastú vlasy tak blízko hlavy, že ich mám úplne v hlave. Ale zmieril som sa s tým.
Horšie však je, že mi nechty rastú blízko koncov prstov, a to mi robí dosť veľké starosti. Beriem na to aj antidepresíva.
Jedna známa si holí asi centimeter z čela tie krátke vlasy, lebo jej vraj zavadzajú a keď jej tam rastie strnisko mám strašné nutkanie sa rehotať brutálne No čo vám poviem, vyzerá to otrasne. S týmto jedine za dermatologičkou alebo na laserové odstránenie ale nie to robiť doma pre Boha.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
kamoška má také "V" v strede vlasovej línie na čele a tiež si to chvíľu holila ale stále to bolo vidieť, aj keď to mala čerstvo oholené tak to miesto malo taký sivý nádych, nikdy to nebudeš mať úplne hladké ako zvyšok tváre, takže si vyber či strnisko cez pol čela, alebo vlasy
Horšie však je, že mi nechty rastú blízko koncov prstov, a to mi robí dosť veľké starosti. Beriem na to aj antidepresíva.