s tým sa zbytočne pokazí vzťah...podla toho čo som počula, tak už vela ludí si myslelo, že ich to viac pripúta k sebe keď skúsia niečo nové, ale spravilo to presný opak...a aj tak trojka je nudná
@Teny555 Už sme na neho starí. My vieme že on rád masturbuje v okne keď idú okolo 8 ročné deti... Veď by hádam nebol predvolaný na policajnú stanicu len tak
@bzzz dufam že tu neni registrovaný.....inač v spravach bolo, že na Klokočine nejaký muž strílav z revolvera, a svojho "soka" postrelil do brucha, to bol jednoznačne Čaba a myslel si že stríla po nás....a stalo sa to pri dráhe! to ukazuvali televíziji
trojka neznamena, ze to musis robit so svojou priatelkou/priatelom a niekym cudzim. Ked su zvysny dvaja cudzi (resp. poznam, ale nechodim s nim/nou), tak to neublizuje nikomu. Samozrejme ak maju vsetci rovnaky pristup a neocakavaju od toho aj nieco ine ako netradicny sex. Zhrniem - dobry sex, pokial to nekazi nieci vztah.
Mala som trojku, aj s dvoma chlapmi, aj s dvoma ženami, nebolo to ani nudné, ani zvrátene, ani mi to nerozbilo vzťah, ale ani ho neutužilo proste fajn zážitok, ale nič výnimočné na tom nevidím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
134 komentov
=D ...vyslo ti to
@chevro
o chlapa by sa mi deliť nechcelo