je jedno kde, kedy, ako a s kým, no zmenil môj pohľad na tie nespočetné bozkávačky medzi ľuďmi na našich školských akciách, ktorí sa ani nepoznajú a vďaka pár poldeci sú v sebe s tým, že na druhý deň si na seba ani nebudú pamätať.
Bol som dost mlady , a miesto bolo dost epicky kuriozne.
Viac menej rychlo som pochopil o com je skutocny zivot , o com je laska, aka je jej skutocna podstata a za to som nevyslovne vdacny, lebo dnes neriesim kokotiny , ako ini ludia v mojom veku a som stastny
@wampirekiss mne zmenil v tom, že som začal odsudzovať všetky tie pičoviny, čo spolu robia dvaja, keď sú veľmi veľmi opití a na druhý deň sa za to jeden z nich hanbí.
sweet 16, u neho a tak to dopadlo, že odveci to dopadlo .. že nás vyrušili ani nie po minute .. ideme polonahí otvoriť a dig jeho kamoš a začne mlieť o nejakej hre... mňa jebnuť išlo a asi 10 minut tam kecal ani ho nesralo, že nás pri niečom takom vyrušil .. omg
@lucinka7 stale citim, je to vztah, po akom som tuzil odkedy ma prestalo bavit jedno sklamanie sa za druhym. Teraz zijem tak, ako som chcel a dufam, ze to tak uz ostane naveky. Je tam viac ako dobry predpoklad.
Ide aj o to, ze clovek najprv musi zistit, ako to byt nema, musi sa sklamat, aby si ujasnil, co je dolezite a co nie.
To je zrelost, ku ktorej dospejeme len chybami. Samozrejme, niekoho to moze priviest aj ku skepse, ale to je polutovania hodny koniec zivotnej cesty.
@vive Jééj to je krásné ja tiež tak podobne, myslím že pokým som to nevyskúšala tak to bolo také že mi vobec nevadilo že sa o tom rozpráva, teda až tak nie, teraz sa prikláňam k názoru že by to malo byť rozhodne s láskou a rozhodne do súkromia medzi dvoma a nie na verejnosť
A to čo robia dnešní mladí ale aj tí starší, na párty v alkoholickom opojení, na diskotékach plný drog alebo chlastu každý s každým, to rozhodne nie ! odsudzujem
@wampirekiss ja nezáväznosť neodsudzujem, no vôbec sa mi nepáči, pokiaľ k tomu dôjde len kvôli alkoholu. Ak, tak nech je v tom prirodzená príťažlivosť, lebo v opisosti dva ľudia nevedia, či si budú tak dobre rozumieť aj za triezva
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
este nebol, cas
Viac menej rychlo som pochopil o com je skutocny zivot , o com je laska, aka je jej skutocna podstata a za to som nevyslovne vdacny, lebo dnes neriesim kokotiny , ako ini ludia v mojom veku a som stastny
Našťastie moj prvy sex ten prípad nebol
čiže to čo rátam bolo v 16 a u frajera mojej bývalej kamarátky.. s ním xD
Ide aj o to, ze clovek najprv musi zistit, ako to byt nema, musi sa sklamat, aby si ujasnil, co je dolezite a co nie.
To je zrelost, ku ktorej dospejeme len chybami. Samozrejme, niekoho to moze priviest aj ku skepse, ale to je polutovania hodny koniec zivotnej cesty.
A to čo robia dnešní mladí ale aj tí starší, na párty v alkoholickom opojení, na diskotékach plný drog alebo chlastu každý s každým, to rozhodne nie ! odsudzujem