milujem župany. mám ich viacero a nosím ich normálne furt na doma. aj psa viem v ňom venčiť. dám si ružovučký župan, uggy na nohy a susedia majú zo mňa radosť
nemam... ked som mala ccca 12 tak som mala - som ho pouzivala nameisot uteraka....ale nenasla som si ktomu taku tu oblubu ako vo filmoch nepotrebujem to a neviem take osemetne mi to pride
mam jeden obrovsky teply ruzovucky, ale je neprakticky a je v nom strasne teplo, takze ho nenosim
a druhy mam taky segzi filajovy kratsi, a nosim ho ked som na intraku a idem do sprchy a zo sprchy
kazde rano po tom ako sa odkutam z paplona mi je zima (dokonca aj cez leto) takze zupan je moja laska taktiez ked sa doumyvam a idem sa do izby nakremovat, tak znovu vyuzivam zupan namiesto uteraka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
cize nenosim ho kazdy den. nemalo by to zmysel
a druhy mam taky segzi filajovy kratsi, a nosim ho ked som na intraku a idem do sprchy a zo sprchy
A na snurke zo zupana som sa raz chcela obesit... no nevyšlo