tento tyzden bol velmi dobry, taky idealny, dobra nalada vydrzala dufam ze vydrzi aj do zajtra, aky ste mali tyzden, co budete robit cez vikend ja sa tesim lebo idem na preteky , to je super ta nalada ako si ju udrzat
Ja som tiez mala kazdy den pisomky a zajtra este budem musiet byt to deviatej na jazykovke a potom pridu netere ktore budem musiet strazit az do nedele. Takze tyzden bol cely na nic a vikend bude este horsi
tak celkom sa dal tento tyzden... aj ked sa stalo vela veci... vela veci sa zmenilo, ale myslim ze to tak malo byt, takze to dufam bude len lepsie... aj ked... no ale celkom som to prezila v skole nic take takze nemam problem...a zajtra mame len 5 hodin, v utorok a dalsi piatok tiez, tak sa tesim
Ja ani neviem, ako tento tyzden ubehol. A vikend budem mat o nicom, lebo o tyzden mam pisomne matury z uctovnictva, ktore zboznujem, takze sa musim ucit. Ale buduci tyzden idem na Zdenku Prednu, tak tam sa tesim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov