Kebyže máte možnosť stráviť s hocijakou celebritou hocikde týždeň dovolenky a mohli by ste robiť čo by ste chceli, aká by to bola celebrita, kam by ste išli a čo by ste robili ?
väčšina ludí má dieťa v sebe... taktiež môže mať i 13 ročnú fanynku v sebe.... kto by to bol? bez rozmýšľania Trent Reznor (dívala som clousure dneska a čo by sme robili? prvý deň iba zhypnotizvoane ho sledovala zo sánkou až kdesi podzem a potomby som naňho vybafla kúsok refrénu z closer
@ems23 Ak by chcel niekto vedieť, koho by som si zobrala ja, tak by to bol určite Ian Somerhalder.A išli by sme niekam kde je teplo lebo z tejto zimy mám už depresie.Tam by som ho priviazala o najbližšiu palmu a......
hmm prečo ma nejak napádajú samé už mŕtve celebrity čo by som chcela stretnúť? :/ taký Heath Ledger,Kurt Cobain,Amy Winehouse... hmm zo žijúcich asi Jake Gyllenhaal a to,že by som sa chcela niečo naučiť z divadelného/filmového umenia ..a tak
fúúúha.. neviem či je to až taká celebrita ale mne by stačil aaa ešte Tomáš Klus a Villle Valo aa spevák z Billy Talent , spevák z The Rasmus aaa robili by sme to čo by oni chceli ...mne by to bolo fuk , hlavne , že som s nimi ..a boli by sme niekde kde je okolo 25 stupňov... nič viac nepotrebujem
tak zo živých Noel Gallagher a z mŕtvych Syd Barrett a Jim Morrison a s obitromi by som celý týždeň len pařila a experimentovala s drogami, hudbou (dačo by sme určite poskladali , niečo by sme maľovali pod vplyvom organických zlúčenín a blbli, ani sexu by som sa nebránila a potom vždy nadránom by nás chytila filozofická chvíľka a iba by sme kecali
týždeň v new yorku s woody allenom ...to by bolo intelektuálne...chodili by sme do kina, do divadla, chlastali pivo a nejaké tie liekové antidepresívne koktejly
týždeň v Paríži s Ewanom McGregorom....to by už intelektuálne nebolo
....a woody by mohol závidieť, lebo tiež má Paríž celkom rád...hm...
napadol ma heath ledger, ale s tým už by som veľa nenarobila
ale možno taký paolo coelho, šla by som s ním na nejakú púť za sebou samým a viedli by sme filozofické rozpravy a myslím, že by to bol naobohacujúcejší čas aký môže byť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
ale až prehnane na môj vkus takže nič no :/ čo už
ale zas, kľudne by stačil hocikto bohatý, čo by šiel so mnou nakupovať a všetko platil
a co by sme robili... hmm, vela napadov mam
alebo Chester Bennington a chodenie po koncertoch
hm a co by som tak robil
fúúúha.. neviem či je to až taká celebrita ale mne by stačil aaa ešte Tomáš Klus a Villle Valo aa spevák z Billy Talent , spevák z The Rasmus aaa robili by sme to čo by oni chceli ...mne by to bolo fuk , hlavne , že som s nimi ..a boli by sme niekde kde je okolo 25 stupňov... nič viac nepotrebujem
týždeň v Paríži s Ewanom McGregorom....to by už intelektuálne nebolo
....a woody by mohol závidieť, lebo tiež má Paríž celkom rád...hm...
tak asi radšej zostanem sama doma
tak to je celé v riti, toto
Ale inak aj Rihanna by potešila
alebo s
s tym by som chodil do fitka asi
snim by som sa nadrbal
a este Francisco Lachowski a to, co by sme robili tu radsej nenapisem
ale možno taký paolo coelho, šla by som s ním na nejakú púť za sebou samým a viedli by sme filozofické rozpravy a myslím, že by to bol naobohacujúcejší čas aký môže byť
a pre mňa je celebrita