Chlapci aj dievčatá, keďže ide zima a dlhé vlasy žerú veľa času aj peňazí, chcela by som im dopriať trošku oddych. Skúste mi tu hodiť nejaké obrázky s krátkymi až polodlhými strihmi vlasov aké sa vám na dievčatách páčia
@mielikki pre koho ako.. ja som sa už rozhodla, že mi ten kratší zostrih bude naozaj treba, keďže za vlasy som za posledný rok vyhodila cez 800eur a denne ich rozčesávam a žehlím aspoň hodinu..zmena len prospeje
ten druhý strih v @0 je fajn , polodlhé vlasy sa mi nepáčia to je taká žiadna dlžka radšej niečo pod bradu , nejaké mikádo ale nie tie moderné asymetrické strihy to sa mi nepáči..čiže by som povedala že ten druhý obrázok je dobrý výber
@klaudiqaaa tiez som si vsimla, ja ju teda nejak nemusim, ale ucesy mava skvele ked som hladala nejaky vhodny uces pre seba, tak som sa nou parkrat inspirovala
@klaudiqaaa coooooo?? 800€ tento rok? to je volaka blbost. ja som nosil cca 2roky dlhe vlasy, a jedina starostlivost bola denne rano umyt a vyfenovat a to bolo vsetko. a mal som take vlasy co mi zavidelo nejedno dievca .
Hlavny problem u dievcat je to ze oni si s tou velkou staostlivostou tie vlasy nicia. A zehlit vlasy aby si ich mala rovne? a naco taku blbost robis? obycajnym fenovanim si priam az vyzehlis vlasy a mas to za 1-3minuty podla dlzky. A ked nechces mat zamotane vlasy sem tam si cez den prejdi po vlasoch prstami podobne ako z hrebenom a problem vyrieseny.
Dievcata su pekne s dlhymi vlasami, kratke su neni pre dievcata, teda aspon po ramena dlhe nech su. A ked si pozeras uces co ma rihana co ju volaky kadernik robi aspon hodinu ak nie dlhsie tak s tym velmi nevyhras
@mefistofel noo ja mám vlasy predĺžené, keďže moje sú pôvodne veľmi jemné a nikdy by mi nenarástli do požadovanej dĺžky- nehovoriac o tom, že ich ešte trápim peroxidom... proste zmenu treba, ja viem, že dievčatá s dlhými vlasmmi sú najparádnejšie a že ma to zozačiatku bude hnevať, ale po zime si ich môžem dať predĺžiť zase kedykoľvek.. možno pri troche šťastia sa mi zregenerujú tak, že ani predlžovanie už potrebovať nebudem
@klaudiqaaa tak ja osobne mam tiez velmi jemne vlasy ale ked som ich mal dlhe tak to vobec nevadilo. Ale tak rast vlasou je pomaly, beznemu cloveku za 1mesiac narastu vlasy o 1-2cm. A nenarastli ti do pozadovanej dlzky lebo si ich ani nenechala
@mefistofel preco zehlit vlasy? ja ti uvediem priklad, preco si zehlim vlasy ja - mam od prirody rovne vlasy, co je super, a zehlicku by som najradsej ani nevidela, ale...konceky sa mi tocia ako besne a ked si vyfenujem (co mimochodom tiez je nejaka zataz pre vlasy), tak mi aj tak po chvili stoja tie konceky kazdy na inu stranu. A mam spominane mikado, pri nom to je strasne vidiet, ked nemas konce do pravidelneho tvaru, takze musim tie konceky zehlit a potom zafixovat lakom. Ale niektore zenske to privelmi prehanaju, to mas uplnu pravdu.
@vampyyri a to vadi ze su trosku roztrapatene konceky? a vies preco su roztrapatene? lebo ich stale poskodzujete zehlickou
Napriklad ja osobne ked si umyjem hlavu tak mi vlasy stoja aj bo bokoch ale vsetky a tak ich aj nosim disappointed:nepouzivam gel) par ludi sa mi nad tym aj smialo, ale mne sa to tak paci a preco by mi to malo vadit ze sa lisim od ostatnych, mne to vyhovuje.
Neviem si ťa ani predstaviť s kratšími vlasmi mne sa páčia napr. aj také vlasy kúsok pod plecia s ofinou začesanou do strany podobné ako ten 1. obrázok len s dlhšou ofinou. kratšie sa mi ani nepáčia. ale účes si musíš vždy skúsiť na sebe aby si videla ako sa ti hodí a prispôsobila si ho sebe. ja si ťa nedokážem poriadne predstaviť s iným účesom aký máš teraz
@mefistofel to nie su ze rozstrapatene konceky, zle som sa vyjadrila oni tie konce vlasov po pasoch stoja kazdy pas na inu stranu. A ja som si dlhe roky nezehlila (ani zehlicka nebola taka popularna ako teraz) a stoja mi tak tie vlasy odjakziva, takze to nebude tym. A vies co, ja sa lisim uz dost vecami od ostatnych, tak aspon vlasy nech mam normalne. Ale nie, necitim sa dobre, ked to mam tak halabala a kedze pracujem s ludmi, tak sa patri vyzerat aspon pri stretnutiach s nimi prezentativne, inak by mi to bolo srdecne jedno.
@vampyyri pozri sa na to tak, urcite obdobie som nosil normalne oblek, topanocky a tak, a vlasy mi stali ako na punkovom koncerte
a prave mne sa paci ked ma zena tak roztrapkane vlasy, teda myslim tak ze jej konce vlasou su vseliako pokrutene ako to mas ty. ja to volam roztrapkane
@mefistofel neviem ako ty, ale ja reprezentujem sama seba, a ver tomu, ze vyzor dokaze ludi odpudit a odradit od spoluprace. /Ano, ludia su povrchni, s tym nic nenarobime./
ja tiez rozmyslam ze ich striham, ale tak na 3cm len nemam dost odvahy bojim sa ze by som vyzerala ako debil, co je aj velmi pravdepodobne... ale asi ten druhy skor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a isto nie viac času ako krátke, podĺa mňa je to skôr naopak
(a možno to bude tým, že ja som brala dlhé ako vlastné dlhé, tie vyjdú lacnejšie
(a proste som si @1 nemohla odpustiť, lebo som to ja )
Len to ma nevyhodu, ze sa tiez musia vlasy zehlit, pokial ich chces mat pekne rovne.
Hlavny problem u dievcat je to ze oni si s tou velkou staostlivostou tie vlasy nicia. A zehlit vlasy aby si ich mala rovne? a naco taku blbost robis? obycajnym fenovanim si priam az vyzehlis vlasy a mas to za 1-3minuty podla dlzky. A ked nechces mat zamotane vlasy sem tam si cez den prejdi po vlasoch prstami podobne ako z hrebenom a problem vyrieseny.
Dievcata su pekne s dlhymi vlasami, kratke su neni pre dievcata, teda aspon po ramena dlhe nech su. A ked si pozeras uces co ma rihana co ju volaky kadernik robi aspon hodinu ak nie dlhsie tak s tym velmi nevyhras
Napriklad ja osobne ked si umyjem hlavu tak mi vlasy stoja aj bo bokoch ale vsetky a tak ich aj nosim disappointed:nepouzivam gel) par ludi sa mi nad tym aj smialo, ale mne sa to tak paci a preco by mi to malo vadit ze sa lisim od ostatnych, mne to vyhovuje.
a prave mne sa paci ked ma zena tak roztrapkane vlasy, teda myslim tak ze jej konce vlasou su vseliako pokrutene ako to mas ty. ja to volam roztrapkane
vlastne, od včera mám vlasy asi také dlhé, včera išlo 25 cm dole
toto by ti podla mňa seklo (heh)
» www.google.com/imgres?q=kratke...