Kazdy ma svoju uchilku ktoru ma rad. Ale to je uz moc intymna vec ta UCHILKA je viac intimnejsia nez samotny sex a preto je dobre ked si ju clovek necha pre seba a pouzije ju vtedy ked to uzna za vhodne
Páči sa mi, keď môžem partnera škriabať, hrýzť a škrtiť. Milujem, keď som sama škriabaná, hryzená a škrtená. A také zväzovanie rúk pri sexe tiež nie je od veci.
aku uchylku? no zalezi od toho co povazujes za uchylku. mne niekotre veci pridu uplne normalne ale pre inych su to uchylky...
cize ak to zoberiem z pohladu ze klasika a ostatne su uchylky tak potom sado maso, analny sex, piss... co ja viem co este? asi aj staci k uchylkam nie?
moj kamarat ma fetis na vlasy, kamoska na latex, dalsi kamos na spodne pradlo.
@krutafunebracka ale ja som ta odhalil dievca ty si nejaka uchylacka a len si robis prdel..urcite sa mastis 10 x a pijes vela dobreho pivka ..a tvoj otec je katolik
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ale jednoducho nechcem aby sa niektoré veci niektorý ludia dozvedeli.. nemusia ma poznať až natoľko..
aku uchylku? no zalezi od toho co povazujes za uchylku. mne niekotre veci pridu uplne normalne ale pre inych su to uchylky...
cize ak to zoberiem z pohladu ze klasika a ostatne su uchylky tak potom sado maso, analny sex, piss... co ja viem co este? asi aj staci k uchylkam nie?
moj kamarat ma fetis na vlasy, kamoska na latex, dalsi kamos na spodne pradlo.