Ahojte potrebujem radu ako zabaviť dobre učitela myslim aby sa zabavalil a aby so mnou bola sranda chcem byť stredobodom pozornosti ale nie že robiť zle ale take nieake vtipne hlašky a tak
som bola jak ty a ak mi teraz niekedy ešte takto podobne prepne tak sa chvíľu na to hanbím a keď si spomeniem na tie obdobia, kedy mi to robilo vkuse, chce sa mi revať aké to bolo zlé.
nerob nič nasilu. nasilu vtipnou sa nedá byť.
@5 pochybujem, najlepšie hlášky vznikajú spontánne (a často ide o situačný humor, tu keby ti to aj niekto napísal, vôbec by to nemuselo vyznieť vtipne)
v prvom rade si zisti co vsetko ucitela zaujima, ake ma konicky vo volnom case.
Potom na to vhodne opatrne a pomaly zviest rec a temu, odviest ho od temy ucenia na jeho konicky, rad sa rozhovori, ked bude v najlepsom uz si mozes dovolit toho vela ale zasa odhadnut spravnu mieru... predtym si ale zisti typ osobosti ucitela, a podla toho zvol taktiku
Prečo? Prečo majú ľudia potrebu toto robiť? Vždy mi liezli na nervy tí triedni klauni, ktorí sa snažili byť vtipní za každú cenu a ťahali na seba pozornosť.
Učitel si najlepšie zapamätá takého človeka s ktorým sú najväčšie problémy. Keď som robil bordel , tak ma za chvílu poznala celá škola a snažili sa vychádzať si so mnou, ale keď som sa slušne správal, tak ma nik nepoznal, okrem pár ludí z mojej triedy. Takže, pozornosť? Urob niečo trúfalé
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
som bola jak ty a ak mi teraz niekedy ešte takto podobne prepne tak sa chvíľu na to hanbím a keď si spomeniem na tie obdobia, kedy mi to robilo vkuse, chce sa mi revať aké to bolo zlé.
nerob nič nasilu. nasilu vtipnou sa nedá byť.
Potom na to vhodne opatrne a pomaly zviest rec a temu, odviest ho od temy ucenia na jeho konicky, rad sa rozhovori, ked bude v najlepsom uz si mozes dovolit toho vela ale zasa odhadnut spravnu mieru... predtym si ale zisti typ osobosti ucitela, a podla toho zvol taktiku
...ak nie..vyznieš trapne..
celkovo mi toto pride uplne zbytočne
Nestras!! :/ Ale zatial nic..
@atom12
To je take tajne heslo, vies. Ale nie, je to sprava.
A mne je jasne, ze je to len sranda..