raz som pleskol frajerke, lebo do mna stale dobiedzala, ale bolo to do ramena a z absolutneho reflexu. vobec som nad tym neuvazoval co robim. proste mi vyletela ruka. potom ma to pekne sralo, aj ked ona to brala v pohode...
ale normalne by som babu v zivote neudrel...aj ked si casto zasluzia
sry ze sa do toho pletiem kedze som baba, ale neda mi ... musim povedat ze moja sestra je pre bitku ako stvorena... aj ked povacsine vyhrava ona... ide o princip!
Záleží od typu človeka. Niektorý chalani s tým nemajú veľmi problém a ich holky dostávajú každý deň. Podľa mňa chujovina. Ja osobne, keď ma niektorá už fest hnevá, tak dostane odo mňa vynadané, že ošedivie, ale určite by som nebil.
Samozrejme, keď sa 2 holky bijú medzi sebou a trhajú si vlasy, ta som obvykle medzi prvými čo fandia =D
babu som neudrel...neudieram...a hadam ani nikdy neudrem.......kamaratovi raz spolužiacka pre nič za nič dala po papuli...chlapec jej to skoro vratil ...asi ked mal ruku 5 cm od jej lica tak sa uvedomil ..nechcem vidiet ako by dievča skončilo ak by sa chlapec neuvedomil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale normalne by som babu v zivote neudrel...aj ked si casto zasluzia
Samozrejme, keď sa 2 holky bijú medzi sebou a trhajú si vlasy, ta som obvykle medzi prvými čo fandia =D
a so sesterkou sme sa bijavali,niekedy zo srandy,niekedy vazne
a sem tam trieskam aj chalanov
taky 6-9 rocnik, ked mi robili taki dvaja zle, tak som ich furt kopla do pistaly (potom mi ukazovali modriny haha
a niektore namyslene pipky
zatial sa vsak ako tak kontrolujem len neviem dokedy