Ahojte.Nemozem tmu uverit,ale vlastny pes ma uhryzol do nohy.zaockovany nie je,tak sa chcem spýtať,čo sa mi stat moze?A piste seriozne..dosiel som domov,dal som si tam horlavinu,a rana strasne zastipala.mama povedala,ze to nic vazne nie je...ale aj tak. D
preco si davas do rany horlavinu?? podla mna pokial to naozaj nevyzera vazne /krv strieka vsade okolo/ tak asi netreba...je to tvoj pes a ty vies ci nie je chory,,,
Pokiaľ sa tvoj pes bežne nespráva agresívne a netečie mu z úst pena, alebo nejaví iné prejavy besnoty, myslím, že ti besnota nehrozí. U veterine za to zaplatíš horibilnú sumu, aby ti zistili, či je, alebo nie je tvoj pes besný.
no zrejme by nemal mať besnotu čiže by to malo byť ok. Prípadne mozes psa priniestk lekárovi aby mu spravili vyšetrenie a besnotu a teba podla toho budú liečit
to je fakt taký problém zacvakať očkovanie? (hoci zaočkovaný pes tie očkované vírusy chvíľu chrlí, ale ak nemáte oslabenú imunitu, nemal by to byť až taký problém)
mna pohryzol vlciak do nohy a hlboko... esteze vlciak bol ockovany a nemal besnotu. Lekar mi musel dezinfikovat a vysivat. Bolo to horsie. A esteze policia toho vlciaka potratili
Nechapem,ale inak by si inak mal ist ku lekarovi a nie pisat diskusiu sem tu.
nerobila by som paniku...je to môj pes, viem čo mu je, ako sa správa
ja keď mám ranu, tešie mi krv tak si dávam lízať psovi ... ale viem, že je zdravý...
dva krát pohrýzol (návštevu nazvem to), no musela som ho dať na dva týždne do karantény, a veterinár mi musel vystaviť protokol, že pes je zdravý...ak by pohrýzol mňa, čo sa ešte nestalo, neriešila by som vôbec maximálne tak by som mu jebla medzi oči, aby vedel čo sa smie
ale tak ked ta len tak "zakusol" trosku tak to je nic aj mna moj pes tak kusol do ruky raz a raz aj do nohy ale to len tak trosku aj ked mi tiekla krv trochu ale to on len tak lebo mal nervy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
besnota, môže sa ti to zapáliť, opúchnúť, neboj amputácia nehrozí....
vieš, že teraz môžeš nakaziť svoju rodinu?
to je fakt taký problém zacvakať očkovanie? (hoci zaočkovaný pes tie očkované vírusy chvíľu chrlí, ale ak nemáte oslabenú imunitu, nemal by to byť až taký problém)
PADAJ K LEKÁROVI A S ČOKLOM K VETERINÁROVI!
Nechapem,ale inak by si inak mal ist ku lekarovi a nie pisat diskusiu sem tu.
ja keď mám ranu, tešie mi krv tak si dávam lízať psovi ... ale viem, že je zdravý...
dva krát pohrýzol (návštevu nazvem to), no musela som ho dať na dva týždne do karantény, a veterinár mi musel vystaviť protokol, že pes je zdravý...ak by pohrýzol mňa, čo sa ešte nestalo, neriešila by som vôbec maximálne tak by som mu jebla medzi oči, aby vedel čo sa smie