takze tento rok maturujem na gymnaziu, vzdy som chcela ist na VŠ, ale v poslednej dobe by som skor chcela skusit ten naozajstny " zivot" kedze vyska na ktoru chcem ist by trvala 6 rokov +atestacie atď....Co poviete na prerusenie studia na rok, len tak is
to by som nerobila... viem iba o jednej škole, ktorá trvá 6 rokov, a keby si teraz po gyme na rok odišla, neviem ako by si sa zas zabehla do systému učenia, a skúšky, a všetko.. viac zabudneš, ako nadobudneš...
ja som z gympla, som na vš, a tí, ktorí nešli , tak z nich sú dve skupiny- tí čo sa uchytili, a sú úspešní, a tí čo sa neuchytili a buď nerobia nič, alebo trpia na takej škole, na ktorej nechcú byť
na tvojom mieste by som šla do školy
dobrodružstvo , to môže byť aj 3 mesiace cez leto v zahraničí
prerusit studium je strasna hlupost!!! jednak ,ze sa ti potom uz nebude chciet ucit a ak si myslis ,ze sa presadis so stredoskolskym vzdelanim tak sa mylis...a taktiez ist do zahranicia je tiez pekna blbost.to co zarobis minies na ubytko a stravu a domov sa vratis znicena od manualnej roboty... radsej studuj ked ti to dava stat zadarmo...
Moj nazor ...potiahnut 6 rokov a celu vysku a potom sa napr rok flakat ...ale financie si treba zhrnat uz popri studiu, pokial nemas financnu podporu rodicov.
je to na Tebe, Ty musíš vedieť čo chceš... na prácu je ešte stále dosť nevhodná situácia.. ale zas na druhú stranu keď si to vyskúšaš tak ťa to možno utvrdí v tom že študovať je to najlepšie čo teraz možeš, a budeš si to potom viac vážiť a nebudeš vymýšlať podobné veci.. (aspoň u mňa to tak bol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
na tvojom mieste by som šla do školy
dobrodružstvo , to môže byť aj 3 mesiace cez leto v zahraničí
ešte stále je kríza, sa zobuďte deti............práca z neba nepadá, ale v škole stačí robiť skúšky a písomky a láskavo sedieť na prednáškach