ahojte vsetci som chalan ktory ma 18 rokov a mam par problemov jak kazdy z nas mladych... riesim ale jednu dilemu aj ked som na baby v poslednej dobe ma vzrusuju aj chalani mam proste skusit nejaky ulet s chalanom nenormalne ma to laka... aky je vas nazor
no a? na tom nie je nič zlé ( teda aspoň ja v tom nič zlé nevidím ). s rovnakým pohlavím je to... iné. ale nie nepríjemné ( zas vravím len podľa seba a svojho gusta ). skús, uvidíš, vyvodíš záver...
ja som raz podjebal frajerku s chalanom xDxD...haluuzz ked sa to dozwedela sa taQ ujebawala..nwm nemam az taky problem skusat nieco s chalanom..ale ide cisto len o skusanie.. teda aspon dufam..
Tak za prve neskoc po nejakom tolko co si s nim vymenis par sprav, neje na tom nic zleho,len si vybrat lebo chalanov co chodia s holkou a po pri tom jebu s chalanmi by som povrazdil, a tie sproste poznamky ste si tu mohli nechat pre seba
Myslim, že jednoducho to chceš skusiť....čo si myslim ,že nemusi byť hned prejavom bisexuality.O bisexualite možes hovorit len v pripade ,že si sex s rovnakym pohlavim skusil, a páčilo sa ti to rovnako ako s heterosexualnym partnerom.Zaroven si myslim, že ak si naozaj bisexual, musis pocitovať rovnaku telesnu či inu pritazlivost k obom pohlaviam.....ciže, vysledok mojej analyzy je taky ze si len pubertiak co nevie čo so sebou, co je v podstate normalne
@8 ten tvoj záver nieje korektný, normálny chalani vo svojích osemnástich určite netúžia po sexe so svojimi kamošmi, tým normálny som myslel ako heterácky aby sme si zase nemysleli že bi či homosexualita je nenormálna pokiaľ si to nezažila tak neposudzuj lebo sú to dosť chybné mienky o bisexualite, sú aj heteráči čo nemajú problém vyspať sa s chalanom ale zase po tom netúžia ako to tu zakladateľ fóra opisoval.
@16 ved prave mesto dedina, tu sa nejedna o to ci by sa nasiel ten chalan co by s nim siel, ci je bi alebo sa len "hra" (Kinsleyho vyskum tvrdi ze 95% populacie je viac ci menej bi) ale o to ci sa to niekto nedozvie a vobec ci to potom zvladne on sam, tlak spolocnosti atd. kto nepocul nikdy o aspon pokuse o samovrazdu (sorry za drsny priklad ale aj toto sa stava). A teda: Rob co chces, neobzeraj sa na druhych lebo pokial si nebudes verit sam a nebudes si verit tak ti nik iny nepomoze. drzim palec v hladani seba
ja nvm ale zamyslite sa trochu. v starovekom grecku a rime bola homosexualita v mode a bola velmi popularna mozno tie starocia krestanskeho nabozenstva mozu za to ze sa homosexualita odsudzuje
citujem "ja nvm ale zamyslite sa trochu. v starovekom grecku a rime bola homosexualita v mode a bola velmi popularna mozno tie starocia krestanskeho nabozenstva mozu za to ze sa homosexualita odsudzuje "
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ved skus boze co je na tom.. ked sa nikto nenajde napis do teletextu tam sa najdu
nájdi si niekoho podobného
chod na pokec... tam je asi vela takých ludi ako ty.
@stephan ako s tým pokecom si to prepískol a vyznelo to trocha sprosto
SUHLASIM !!!