Máte niektorá skúsenosť s nalepovacími mihalncami? Myslím tie z drogérky, pretože všetky kozmetičky v okolí boli obsadené, takže uvažujem nad touto voľbou...
Chcela by som vedieť značku, typ, cenu a skúsenosti
Tak ti odpoviem sem Čo sa týka značky je to jedno, kľudne aj také tie za 50 centov. Skôr investuj do lepidla, určite sa nespoliehaj na to pribalené :happy: býva vyschnuté, alebo je také lajt, že skôr to prilepíš cukrovou vodou Najskôr si ich prilož, podľa potreby skráť, ale strihaj vždy z vonkajšieho kútika. Nanes tenký pásik lepidla priamo na mihalnicu (extra tip: na kútiky daj o trochu viac, predídeš tým odlepovaniu krajov). Počkaj 20 sekúnd, môžeš aj pofúkať a nalepiť od vonkajšieho kútika smerom k vnútornému, čo najviac nad líniu tých tvojich. Prebehni ich jemne ešte riasenkou, zjednotíš tak tie umelé s tvojimi. A môžeš sa tešiť zo superhustých, superdlhých mihalníc. Aspoň na chvíľu
vyberaj si podla toho, ako vyzeraju. daj prednost kratsim a hustejsim pred dlhokanskymi, tie nevyzeraju na kazdom dobre, teda skor by som povedala, ze na nikom ja som ich stale skracovala, lebo som si s tym pripadala ako klaun. cim prirodzenejsie vyzeraju, tym lepsie.
mne tie mihalnice,čo bývajú ako celok na celý pás oka prídu príliš umelé. neviem..proste to človek hneď zbadá a nepáči sa mi to.
podľa mňa trsy sú lepšia voľba,aj ked s tým je zas prplačka,ale vieš si to aspoň ukontrolovať,čo je ešte v pohode a čo je už príliš.
aj ked videla som uz aj to,že tie celistvé sa prestrihli na polovičku a kozmetička zakaznicke nalepila iba ten vonkajšok a najprv som si myslela,ze sa to bude dat velmi vidiet,ale nie bolo to v pohode
Mala som ich raz, aj to som ich tam cítila a vadili mi. Keď som si ich chcela odstrániť, odrbala som si spolu s nimi aj moje vlastné, takže som veľmi spokojná.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
asi taka je moja skusenost.
cena: zvyčajne od 3,50 do 7€
značka: najčastejšie essence alebo rimmel
aj ked osobne si myslím, že 3D sú lepšie
podľa mňa trsy sú lepšia voľba,aj ked s tým je zas prplačka,ale vieš si to aspoň ukontrolovať,čo je ešte v pohode a čo je už príliš.
aj ked videla som uz aj to,že tie celistvé sa prestrihli na polovičku a kozmetička zakaznicke nalepila iba ten vonkajšok a najprv som si myslela,ze sa to bude dat velmi vidiet,ale nie bolo to v pohode
a myslím si,že @1 ti už to hlavné povedala
a teda moj tip pre teba su radšej tie trsy