Ahojte, chcela by som sa spýtať čo by ste si mohli myslieť o mojom dnešnom zážitku Ako každý piatok sme mali ďalší "nácvik" na venček. Skoro pri konci trenerka nakázala aby sme sa posunuli (baby) o 3. partnerov do prava. Skončila som pri chalanovi ktor
mohol pozerat na teba ale v skutocnosti pozeral do blba..mam znameho, ktory zvykne "pozerat na niekoho" ale pritom je len zamysleny a pohlad ma upriameny presne na nejaku osobu..a obcas to robim aj ja..zamyslim sa, obcas je niekto predo mnou a ked sa "preberiem", zistim, ze dany clovek si moze mysliet, ze na neho cely cas cumim
@dominica16 no asi preto ze by pri tanci vyzeralo blbo keby sa jeden pozeral do zeme a druhy obdivoval strop.. ked si pozerate navzajom do oci aspon pre divakov to vyzera lepsie
toto sa mi stalo v lidli, vsimla som si chlapika, ktory na mna upieral zrak a potom vidim, ze je len zamysleny, aj usta mal pootvorene v hlbokom zamysleni sa nad paradajkami a potom sa pozriem este raz, ci dobre vidim a bol to Hvorecky.
no ja nedokážem udržať očný kontakt neviem prečo je to tak ale nejdem mi to proste a keď už na dakoho pozerám tak že dlhšie a do očí tak ten človek sa mi páči ale inak je to pri mne ťažké skoro vždy uhnem pohladom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
@tasha5 ka tak ja sa budem snazit ta to naucit
a este k teme.. ja s tym problem nemam ak sa nezacnem divat aj na pery