počuj moj máš len 14 rokov. v tom veku skor chlapci ošpatnievaju, ako opeknievaju začínaš mutovať, si samá kosť a koža a naozaj nie je na tebe nič pekné podla mna.. ale uvidíš, za dva roky aký bude s teba fešák (teda, keď sa o seba budeš aj trošku starať a nebudeš mať beďáre na ksichte ) nemaj komplexy si normálny ,.. klud
no tie co ho tu kritizujete tak sa spametajte- si myslite o sebe ake ste herecky , a pritom ......no. kazdy tu je mus dry ako keby vyhral sutaz krasi alebo minimalne miss, spametacky dievcata. alebo si chodte zatrtkat ked vam hormony uz lezu na mozog. sex pomaha, mozem potvrdit to iste aj pre chalanou co tu kritizuju toho chlapca. spametacky.
chcel som normalne vediet ako pre ostatnych vyzeram, a aj keby bolo 100% ze som skaredy nevadi, nema mi to kto povedat osobne kedze sa nepytam na ulici AKY SOM? Aj keby som bol zruda mozem vsetkych jebat nezijem preto aby som sa inym pacil ale pre seba
a sak co normalne sa pytam vacsina sa ani neodvazi spytat lebo neznesie kritiku hlavne baby myslia si ze su naj a pritom nestoja za nic /cest vynimkam/.. a ze si tu niekto robi srandu toho mozem je.at hlavne ze sa zabavil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
!!!15 ročný chalan!!!
Košice
Pekne rastie Čo?
Ale sorry,neber si moje kecy tak Ja som tiež neni nejaká sexica