pomáhal som nosiť -predmety- po škole, dobrovoľne, prepúšťal som miesta v električke a každému podržím dvere kým prejde, dal prednosť staršej dáme ktorá sa ponáhľala viac ako ja a tak dák mi pri tom ušiel vláčik, ale ve´d išiel druhý!
Jednému staršiemu ujovi som potiahol káričku z drevom do kopca lebo nevládal Ale že by som bol na to nejak hrdý sa povedať nedá xD Urobil by to asi každý
tak... cudzím ľuďom nezvyknem pomáhať, pretože viem, že oni by mi tiež nepomohli... mf... dnes pomôžem nejakej babke a zajtra bude na mňa hrešiť že aká som hrozná mládež. to mi treba? netreba.
ale na druhej strane ľuďom, ktorých mám rada sa snažím pomáhať denno-denne, proste vždy ak niečo potrebujú a ja som im schopná pomôcť tak to urobím... ale žeby som bola hrdá? prečo? veď priatelia by si mali pomáhať nezištne, tam nie je dôvod byť hrdý... aspoň ja to tak vnímam, pre mňa je podstatné aby boli oni šťastní... a pokiaľ mám zásluhu na ich šťastí nie som na seba hrdá ale teším sa z ich šťastia...
občas mi kamaráti hovoria "mama", lebo vraj prejavujem až prehnanú starostlivosť...
minuel osm siel po dedine a jedna starsia babka tahala do kostola vedro s horucou vodou lebo tam sla pratat a ze vraj tam neni tepla voda tak som jej to vedro odniesol:!
Väčšinou mám z dobrých skutkov len dobrý pocit...ale na čo som hrdá je že som jedno šteňa nenechala u chovatela ktorý ho skoro zabil svojou nestarostlivosťou...zobrala som si ho a spravila z neho poriadneho a hlavne zdravého psa.
@12 sú, ja viem, že sú... nenechala by som kamaráta v problémoch nikdy... ale necítim sa byť hrdá, pre mňa ako som napísala je dôležité šťastie toho druhého, nerozmýšľam nad tým, ako veľmi dobrý skutok to bol a ako veľmi môžem byť hrdá na seba... niežeby som si myslela že je to zlé, len to nie je podstatné pre mňa...
co ja viem napr vcera som v horuckach cakala u doktorky, ale som pred seba pustila rodinku s dvoma krpcami, ale tak, bolo by mi blbe ist do ordinacie skor ako oni.. neviem obcas robim dobre skutky, ale asi ich povazujem za prirodzene, preto sa mi ani nejak nezaryju do pamäte
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
... naposledy to bolo maximálne prepustenie miesta istej slečne, za čo som bol obdarovaný pekným úsmevom
Jednému staršiemu ujovi som potiahol káričku z drevom do kopca lebo nevládal Ale že by som bol na to nejak hrdý sa povedať nedá xD Urobil by to asi každý
ale na druhej strane ľuďom, ktorých mám rada sa snažím pomáhať denno-denne, proste vždy ak niečo potrebujú a ja som im schopná pomôcť tak to urobím... ale žeby som bola hrdá? prečo? veď priatelia by si mali pomáhať nezištne, tam nie je dôvod byť hrdý... aspoň ja to tak vnímam, pre mňa je podstatné aby boli oni šťastní... a pokiaľ mám zásluhu na ich šťastí nie som na seba hrdá ale teším sa z ich šťastia...
občas mi kamaráti hovoria "mama", lebo vraj prejavujem až prehnanú starostlivosť...
@Hnisavica zaujimava teoria... porozmyslam...
Inak to z vplivu skolky je vseobecna predstava dobreho skutku pomoct staremu cloveku na zastavke/cez cestu, pustit sadnu v autobuse ?
Podla mna robite dobre skutky kazdy den len im nepriradujete ziadnu dolezitost