..ked fajcim chalanovy, tak ako zistim ze ci "uz je" ??? ze uz je dost...vystrieka sa..alebo...???...a ked nechcem aby sa mi vystriekal na tvar tak mu to mam pred tym povedat? ako?
este si ziadneho nefajcila? to sa neda ani napisat tu ani povedat ze ako to bude vyzerat predtym ako sa chalan z toho urobi alebo v tom case ale na 100% to spoznas aj sama neboj sa bude to na nom vidno a podla mna sa len tak niekam na teba nevystrieka bez toho aby sa ta na to opytal alebo povedal ti nieco ze "kam to chces" atd Alebo predtym ako zacnete mu povedz,ze ked uz bude nech ti povie nemusis sa hanbit..
4. luc.ka to mas mozno pravdu ale povec no ako si sa dozvedela o takychto vecach ty ??? no nevim ako ty ale ja som sa na ne pytala dade sa to musi naucit
ale dobre ked uz bude s penisu mu daco vystrekne to sa vola ze semeno a je to biele a teple vola sa to inak aj ejakulat .. a ked nechces aby sa ti urobil do ust normalne mu povec ze ked bude pred orgasmom nech ta odsunie a da to do vreckovky ..
preboha!!.. clovek si ide precitat fora a narazi na taketo picoviny (sry za vyraz ale inak to nazvat nvm).. vies co urob?.. kup si v tescu teraz maju akciu na take potravinove vrecuska nejak 29,90.. navlec mu jedno a rob ho tak.. potom budes mat istotu ... a uz chodte dpc s takymi forami
bose sak mu povedz nech ti povie predtym ako bude..a dokonci ho rukow..abo to nechaj vystriekat do ust..a ptm to vypluj..sak to neje skodlive..ani njaky jed to neje bose asi umrem
boze boze dievca... to ti stalo zato, takto sa strapnit?...dpc, sak je tolko slepacincov (Emma, Eva a milioooony clankov na nete...)tak si kuknem to a nie toto... jaj, ja ziram...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
zemrem
Sak mu toi povedz, co by pre teba nespravil
Ked sa urobí tak sa na teba vygrca... ak to budeš robiť zle tak jeden ak dobre tak "druhý"
Už vidím to fórum-Tak ja som to teda spravila.Môžem byť tehotná,keď som "to" mala v ústach?!
byt tym chalanom tak ti poviem :
vypadni moja to si radsej dohonim sam
alebo ho rob cez kondom
omg tieto male pice vedia cloveka pene najebat
Ivanka, čo si ešte nezažila? ...