Keby ste si mali vybrať nejakú mimoškolskú alebo mimopracovnú aktivitu aká by to bola? Teda myslím nejaké občianske združenie alebo nejakú organizáciu. V ktorej by ste chceli byť?
slobodomurarstvo a chcel by som sa angazovat aj v nejakej vedeckej oblasti (asi kozmologia, pripadne nejaky brainstorm ktory by sa zaoberal roznymi vesmirnymi teoriami)
Mno kedysi som chodieval do decaku hravat sa s krpcami.... bolo to super neprotivilo by sa mi ani keby som sa tym niekedy zivil, ale koli rodinnym problemom som sa na to vysral.......(ako zial aj na vela inych veci)
no ja som dobrovolnicka v oz navrat...a chcela by som sa v (dalekej)buducnosti aj niecomu podobnemu venovat -akoze pracovne...napr by som chcela robit v detskom domove alebo podobne...ale ked som sa tam bola pozriet tak som bola uzplne zhrozena a vsetky moje predstavy splaskli...no realita je kruta..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
som tam primaska a mam to rada
Federacia skautov europy
ale sklamem ťa - nie je to OZ, ani organizácia