Je to inteligentny a scitany clovek a tiez dobry recnik (v tomto je urcite hodny inspiracie aj medzi praviciarmi). Tym sa vsetky jeho pozitiva koncia. Je to demagog a populista (ideal demokratickeho politika), je nekonzistentny vo svojich nazoroch a k svojmu predsedovi je ocividne velmi servilny sam sice asi nekradne ale to co robia jeho spolustrannici veselo zameta pod koberec.
Myslim ze s jeho inteligenciou by to mohol dotiahnut omnoho dalej ako Fico.
Ja som sice libertarian, ale ak sa na svet pozriem jeho naivnou lavicovou optikou tak mu velmi dobre rozumiem (aj ked s nim nesuhlasim).
Planujem si kupit jeho knihu "Spat k leninovi" pretoze obdobie po VOSR a nasledny prechod k NEPu ma velmi zaujima - dufam ze tam o tom nieco bude.
@xxar3s neviem.. dobry recnik? mam pocit ze vzdy ked sa treba ozvat je ticho a sucha nohami a potom vyplakava na fb statusoch.. vlastne.. na mna posobi dojmom ze okrem fb statusov nerobi nic co by malo byt naplnou jeho prace
Tak zrejme veria, že on skutočne bude v Smere robiť nejakú ľavicovú revolúciu, čo je samozrejme blbosť. Ale ľudí čo mu fandia nepovažujem o nič horších a hlúpejších než tých, ktorí majú radi napríklad Csefelvayovú, Sulíka, Kollára alebo hocikoho z parlamentu.
@patrixo no ja sa trosku zaujimam o lavicu na slovenaku lebo som tvrdy praviciar a hovori sa ze treba poznat svojho nepriatela. a ked si pozries nejake akcie kde vystupuju lavicovi "intelektuali" tak najvyraznejsi z nich je prave blaha. on ma jednoznacne talent a vie vsetkych laviciarov vratanr chmelara strcit do vacku lebo vie bravurne pouzivat podpasovky. horsie je ked diskutuje s pravociarmi ktori pouzivaju racionalitu a logicke argumenty tam mu uz jeho recnicky talent nepomoze
@xxar3s Keby si poznal ľavicové spektrum, tak by si vedel, že v ňom nie je Luboš nejaká uznávaná osobnosť- sú síce ľudia, ktorí ho chvália a považujú za nejakú ,,alternatívu", ale väčšina čo poznám si uvedomuje, že proste člen Smeru žiadna alternatíva nie je, nedá sa hrať na Che Guevaru a byť pritom v strane s Richterom, Ficom a ostatnými. I ked súhlasím, načítané on má, hlavne ľavicových autorov, v názoroch na to svetové politické dianie s nim niekedy súhlasím, ale čo sa obsahu týka, má ľavica aj lepších, napríklad Vitkoviča, ktorý môže hodinu vkuse na vysokej odbornej úrovni analyzovať domácu aj svetovú ekonomiku, na neho sa Blaha nechytá.
@riddler Hej Blaha je clenom SMERu ale on sam to odovodnil tak ze ak chce v politike nieco realne zmenit tak nemoze byt prilis zasadovy a nekompromisny
Na druhej strane je pravda ze Blaha je jeden z mala politikov smeru ktory zije skromne takze do poplitiky asi nesiel so zamreom nakradnut si... tak ako jeho stranicki kolegovia.
S jeho nazormi sa samozrejme na 90% nestotoznujem. Pre mna je zaujimavy skor ako zapalecny recnik lebo v tom ze dokaze svoje nazory podat tak aby im rozumeli aj siroke masy. V tomto su niektori revolucnejsi laviciari hodni inpiracie aj medzi pravicou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Myslim ze s jeho inteligenciou by to mohol dotiahnut omnoho dalej ako Fico.
Ja som sice libertarian, ale ak sa na svet pozriem jeho naivnou lavicovou optikou tak mu velmi dobre rozumiem (aj ked s nim nesuhlasim).
Planujem si kupit jeho knihu "Spat k leninovi" pretoze obdobie po VOSR a nasledny prechod k NEPu ma velmi zaujima - dufam ze tam o tom nieco bude.
S jeho nazormi sa samozrejme na 90% nestotoznujem. Pre mna je zaujimavy skor ako zapalecny recnik lebo v tom ze dokaze svoje nazory podat tak aby im rozumeli aj siroke masy. V tomto su niektori revolucnejsi laviciari hodni inpiracie aj medzi pravicou.
inak vdaka za tip na toho Vitkoviča