S priateľom sme bývali v dvoj a bolo nám to málo, kedže nám chybala tretia prázdna izba na prácu z domu a rôzne iné pracovné činnosti, ktoré nechceš vykonávať na konferenčnom stolíku v obyvačke ani na posteli v spálni. Takže nestačil.
v 3-izbovom a keby nemám sestru tak by to v pohode stačilo..lenže takto máme spoločnú izbu takže nestačí..a viem si predstavit, že by som uplne spokojna aj v 1-izbovom, keby v ňom byvam len ja čiže nejde ani tak o počet izieb ale o to aby jedna z nich bola len a len moja
s frajom a psom byvame v 2izbovom byte ale za taky mesiac sa stahujeme do 4izboveho domu! jupi! 2izbak nam absolutne nestacil. potrebujeme izbu pre dieta, frajo pracovnu, ja obrovsku kuchynu a pes velku zahradu
Byvame v 1izbaku a nik nechape ako nam to nemoze vadit ale staci nam to..teraz nam nukali uplne super 2izbak za lacnu sumu asi 4min od nasho a odmietli sme.mame radi tento byt
5 detí s rôznym postihom v náhradnej starostlivosti, nestačí 4-izbová novostavba rodinného domu, pomerne veľké izby a záhrada. Ak by bolo viac peňazí a miestností, prijali by sme ďalšie deti.
a inak rok som bývala s mojim naj kamošom v mega malej garsónke, a bolo to skvelé. hneď by som sa tam vrátila keby mám priestor aspoň na stôl na písanie
bola v skvelej lokalite a aj docela drahá ale každý deň si spomeniem ako mi tam bolo super. nulové súkromie.
U našich v dome so záhradou, potom necelý rok v 1,5 byte s frajerom a stačilo to, ale keď prišla cenovo lepšia ponuka na 2 izbâk, tak sme sa presťahovali a je to lepšie mať kuchyňu mimo obývačky a mať v spálni miesto na niečo iné okrem postele. No ale akurát sa po 4 mesiacoch tu sťahujeme do 3 izbáku sa ešte lepšiu cenu a bude tam jedna voľná izba a aj veľká kuchyňa a ak sa nič neprihodí, tak tam môžeme pobudnúť aj 5 rokov.
nasich byt je trojizbak a dako som nemala pocit ze potrebujem dalsiu izbu, teraz byvam na poli na intrku - mam velku izbu tak spoko, a napoli u fraja, ten ma dvojizbak a to tiez bohae staci, leb to ma obrovsku obyvacnu kde je aj jedalensky a pracovny stol
Kupila som 2izb a prerabam si na 3izbak / beriem to ale ako startovaci byt, ked bude rodina, budem urcite riesit ine byvanie (zvazujem aj dom) - sila ako clovek vekom meni nazory...heh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
tu kde študujem mám s kamarátkou 2j izbový byt, a príde mi to veľa. idem na intrák, som skromná.
bola v skvelej lokalite a aj docela drahá ale každý deň si spomeniem ako mi tam bolo super. nulové súkromie.