na to sa neda prist ze aha osvietilo ma uz to viem.. to tak postupne.. najprv pozeras po nich, potom bozkavanie, pacilo sa mi. potom nieco viac skusime..pacilo sa mi a tak som v tom a neriesim to. nemozem povedat ze v 16.5 roku zrazu ze bim. ale zhruba tak nejak to aj bolo
Priznal som si to az niekedy okolo druhaku ale take tusenia boli aj skorej ale vzdy hlboko potlacene, spolocensky comming out mam tiez za sebou lebo prakticky to vedia vsetci okolo mna trieda, na treningu atd., uz chybaju len rodicia ale to bude tvrdy oriesok to si pockam pre istotu na vlastny byt. Tak zelam ostatku vela stasia bo aj ja ho este budem potrebovat .
ten coming out s rodinou zvládneš, ja mám síce len o pár dní 16, a už ho mám za sebou,...jojo, závisí to od tvojej rodiny, samozrejme. ale nebude to ľahké....bolo to dosť ťažké.......
neverim ze by emo malo nieco so sexualnou orientaciou.....to je strasna blbost........ked si zajtra zmysli heterak ze je emo, tak sa mu nemozu zacat len tak pacit (aj) chalani....
Ja som na to prišiel v siedmej triede.Spolužiaci v šatni napodobňovali gejský sex a mňa to vzršulo.Sa mi normalne postavil.A odvtedy sa mi postaví vždy,keď vidím nahého chlapa(nemusí byť úplne nahý,môže byť aj polonahý).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ale to je nieco pre chlapov, pre zeny to je uplne nieco normalne... by som povedal.
ten coming out s rodinou zvládneš, ja mám síce len o pár dní 16, a už ho mám za sebou,...jojo, závisí to od tvojej rodiny, samozrejme. ale nebude to ľahké....bolo to dosť ťažké.......