no v zime sa do vzduchu dostane menej prachu a vsemozneho svinstva ciastocne preto, ze je vsetko pod snehom a ciastocne aj pre nieco ine, len si nespomeniem preco a nechce sa mi rozmyslat. dalsia vec, vodne plochy su povacsine zmrznute, rastliny nedychaju, cize je v ovzdusi menej vlhkosti. suma sumaru, v zime je obloha jasnejsia. videl som to hlavne ked som fotil hviezdy, v zime bolo vzdy menej svetelneho smogu tzn. ze sa svetlo z mesta tak velmi nerozptylovalo v ovzdusi.
@7 v lete je vela vody, lebo sa vyparuje vsetko a to tvori opar. aj preto po velkych mrazoch a pocas nich, cez vysoky tlak su najlepsie vyhlady - najvyssia viditelnost. ci uz do dialky na zemi, alebo hore do neba.
ja nechápem ako všetci môžete hlasovať za zimné obdobie však v zime je furt pod mrakom (snehovým) a tak prd vidno a nie hviezdy v lete jednoznačne vidím krajšiu nočnú oblohu no ale okej...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov