Ja osobne by som bol schopný obetovať hoho fakt vela za to aby som sa narodil v roku 1900 a zomrel aspon v roku 2000, aby som prežil celé 20. storočie a vychutnal si ho.
Samozrejme 20 ach tá atmosfera.
Tie vojny komunizmus studená vojna 1 aj 2 svetová vojna revolucie a obrovský rozvoj ludskej charizmy.
Pravé rozmyslanie ludskej mysle.
To bola atmosfera za 100 bodov.
Nie jak dnes.
Vsade sa píse že 20 storočie najhorsie časy Zeme vojny a ja neviem co vsetko ale v skutočnosti je dnes na svete katastrofa ohladom vsetkých pohladov a nie vtedy.
Ja som vždy chcel žiť v období keď ešte ani neboli rytieri keď boli len bojovníci s mečom a koženým oblečením (také akoby kmene keď ešte len boli) alebo žeby som žil niekde v púšti a bol ako Aladin keď ešte ľudia verili že existujú džinovia a tak podobne a verili na drakov a furt len chodili a hľadali ich a mali celoživotný cieľ..
Ale potom som našiel Anime kde sa do hry napojili cez virtuálnu helmu a hrali vo virtuálnom svete mmorpg s mečmi atď..
preto teraz dúfam že sa dožijem takého veku keď raz bude taká virtuálna hra ale bojím sa že na to ani prachy mať nebudem ale keby hej tak...
fuck bitches... by som sa napojil ako 60 ročný a odpojili by ma až v nemocnici keď by som zomieral
Dosť ťažká otázka, lebo celkovo ma zaujíma stredovek do 15-16. storočia ale určite by som vtedy nežila. Dala som 20. storočie, a myslím hlavne prvú polovicu, páči sa mi ten životný štýl (ešte možno druhá polovica 19. storočia), ale keď sa zamyslím, I. a II. svetová vojna, no...ani vtedy to nebolo ľahké.
tak o 100 rokov neskôr povedzme. chcela by som vidieť kam to až dotiahne technika, ako sa všetko posunie dopredu, ako sa zdokonalí medicína.... len neviem, ako to bude so životným prostredím. ale vidieť by som to chcela
aj 15 sa mi páčilo, teda nie vojny ani tie veci okolo toho, ale ten život by sa mi páčil a možno že aj v budúcnosti, chcela by som vidieť kedy ľudia vymrú a ako skončí vesmír
Ja som tu veľmi spokojný. Tony informácií. Skvelá doba, keď v nich vieš robiť selekciu. Paradigmické zmeny vo všetkých oblastiach. Skvelá doba, keď si adaptabilný. Vzrušujúci čas. Nemenil by som. Nakukol by som rád do všetkých dôb, ale to je všetko.
dala som 19., páčilo sa mi to z rôznych hľadísk, spoločnosť bola pomerne vyspelá, vzdelaná, ženy mali celkom slušné práva, muži sa ešte vedeli správať k nim ako gentlemani... ale tiež sa v tej dobe rodila úžasná literatúra, móda bola očarujúca... inak sa mi páčia aj 40.-50. roky, ale to by som musela potom žiť aj v období, ktoré sa mi až tak nepáčilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Tie vojny komunizmus studená vojna 1 aj 2 svetová vojna revolucie a obrovský rozvoj ludskej charizmy.
Pravé rozmyslanie ludskej mysle.
To bola atmosfera za 100 bodov.
Nie jak dnes.
Vsade sa píse že 20 storočie najhorsie časy Zeme vojny a ja neviem co vsetko ale v skutočnosti je dnes na svete katastrofa ohladom vsetkých pohladov a nie vtedy.
Ale potom som našiel Anime kde sa do hry napojili cez virtuálnu helmu a hrali vo virtuálnom svete mmorpg s mečmi atď..
preto teraz dúfam že sa dožijem takého veku keď raz bude taká virtuálna hra ale bojím sa že na to ani prachy mať nebudem ale keby hej tak...
fuck bitches... by som sa napojil ako 60 ročný a odpojili by ma až v nemocnici keď by som zomieral