@mielikki tam na jednom ostrovceku v polynezii zije domorodec ktory nema jazyk ani hlasivky a musel sa naucit rozpravat cez zadok....bud rada ze vies aspon hovorit!
jasne, rodicia ma naseru lebo mam 20 rokov a vecierku do osmej vecer ked mam ist do postele a to len preto, že som ich nasrala, ked mi kupili adidas a nie moj milovany nike, okrem toho som tlstoprdka tak dietujem a jem ovocie a zeleninu ktore mi nechutia!
akože mala by som byt stastna za nieco take?
dobre, teraz vazne. viem, že po svete zije mnoho deti, ktore zomieraju na choroby ako su zltacka aids a pod lebo u nich v osadach sa siria strasne rychlo kedze o nich nevedia nic. ale teraz furt ked budem mat nejake vlastne problemy si povedat, že su deti co nemaju nic a hodit starosti za hlavu alebo co?
@semhamforas tak asi myslíš, že si za to môžu sami ako spoločnosť, to ti neberiem, i ked... ale nie ako niektorí jednotlivci, ako napríklad tie deti, ktoré tu dotyčná myslela...
vadi mi, že si nemám s kým vypiť! jeden neznáša koňak, Mário po dnešných hovadinách čo tu narobil na birdzi už chrápe a ja som tu sám a ešte striezvy,,,,,,,,no to teda mi vadí kurevskýýýýýý...filip
Takéto niečo sa vraj šíri aj medzi deťmi v Afrike, kde sa hovorí o niečom ako
"Vadí ti, že si hladný? ... Mŕtvi by teraz chceli byť len hladní ty padavka frflajúca!"
Inak, môžeš mi napísať adresu, ja si na ňu potom prídem niečo ukradnúť a keď na mňa budeš chcieť podať trestné oznámenie, tak ti poviem o niekom, kto by chcel byť na tvojom mieste a všetko bude vyriešené, OK?
nezeby som bol nejaky extra hajzel ale nejako trapne mi to prišlo... každy mame svoje problemy..a že oni ich maju väčšie zato ja nemôžem... mohol som sa narodiť tak isto tam ako sa narodili "oni"
toto poznám... jooooj. zase som sa nič nové nedozvedala. ale však, ja mám rada to čo mám. a každý by chcel viac. to je dané od prírody. chamtivosť človeka
Každý ma vlastný život.Aj ja aj ty aj on...a je to na každom čo mu bude vadiť...a čo že v Afrike si žiju hentak atak...tak ako nie je mi to jedno ale čo už no :/ sme tu nie tam!
@semhamforas Lenže tu nejde o to že nemajú bohatstvo a pod. ale o to proste že v akej diere sa narodili a ZA to nemôžu veď preboha uznaj ... toľko všelijakých chorôb a epidémií tam je že to je hrozné si to aj predstaviť.. ale veď mne to je to ukradnuté čo si o tom myslíš ty.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
(tieto ultradojemné veci ma vážne nedojímajú)
Ešte nemá status
ani si nezasluzi! xD
akože mala by som byt stastna za nieco take?
dobre, teraz vazne. viem, že po svete zije mnoho deti, ktore zomieraju na choroby ako su zltacka aids a pod lebo u nich v osadach sa siria strasne rychlo kedze o nich nevedia nic. ale teraz furt ked budem mat nejake vlastne problemy si povedat, že su deti co nemaju nic a hodit starosti za hlavu alebo co?
odpoved:"vadia mi taketo fora"
život je krutý a čo my s tým??
» www.worldometers.info/sk/... sleduj ako pribúdajú úmrtia a môžeš plakať, ak ti to pomôže...
Už sa to dostalo aj sem
"Vadí ti, že si hladný? ... Mŕtvi by teraz chceli byť len hladní ty padavka frflajúca!"
Inak, môžeš mi napísať adresu, ja si na ňu potom prídem niečo ukradnúť a keď na mňa budeš chcieť podať trestné oznámenie, tak ti poviem o niekom, kto by chcel byť na tvojom mieste a všetko bude vyriešené, OK?
nezeby som bol nejaky extra hajzel ale nejako trapne mi to prišlo... každy mame svoje problemy..a že oni ich maju väčšie zato ja nemôžem... mohol som sa narodiť tak isto tam ako sa narodili "oni"
Ale ak by nám začalo vadiť, že je tam toľko možností a primalé auto, tak sme nahratí
Ľudia, naštudujte si najprv o tom ako to v tej Afrike je, a až potom si kopírujte tieto chobotiny.
Len tak.