o tých zuboch mi hovor, ja keď som bol malý (2-3 roky) tak ma trafila húpačka a vybila mi zuby a mal som s nimi problémy, ale sa to nejak poriešilo ale stále to nie je ok :/ ale už mi to je v podstate jedno...
Myslim, ze vsetci porozumeli otazke aj napriek chybicke krasy ja som isteho casu pisal vsade i pretoze y mi nesiel na klavesnici pamatam jak sa z toho na jednej nemenovanej stranke (nie birdz ) isli vsetci pokakat (smajlík)
Co sa tyka mojho nazoru zalezi od toho ako moc a niekomu to dokonca aj sekne sto ludi sto chuti netrap sa pre to ci to niekomu vadi alebo nie jedina podstatna otazka znie: vadi to tebe ?
čisto hypoteticky: vadilo by ti keby ľuďom vadí že máš krivé zuby? ..
a ako JPP (jedna pani povedala): .. nerob druhému to čo sa tebe nepáči ..
tzn. NEVADÍ !!
P.S.: existuje veľa spôsobov ako sa vysporiadať s krivím chrupom .. buď zaplatiť mastné, priam nekresťanské peniaze za nový (umelý) chrup, alebo si dať strojček a mať nervy to pár rokov nostiť, alebo si "len tak náhodou" pri "nehode" vybiť všetky tie divotvorné žlťáky a byť ideálnou Blowjob Girl/Boy ..
no zasa, ked su to potkanie hryzaky, ktore sa zaryju do chodnika a robia cesticky po bokoch kracjuceho, tak je to ina vec, ake ked su iba trosicka krive kazdy mame aspon o troska krive zuby, nikto nema vsetky rovne, tak to podla mna vobec nevadi
nie preco....ja som mala chlapca, ktory mal krive zuby a vobec mi to nevadilo....vsimala som si na nom uplne ine veci a toto som v podstate totalne prehliadala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ja mam aj nočný (na horné zuby) a fixný (dolné zuby) a som happy, že budem mať také pekné zuby jak nikto
a ako JPP (jedna pani povedala): .. nerob druhému to čo sa tebe nepáči ..
tzn. NEVADÍ !!
P.S.: existuje veľa spôsobov ako sa vysporiadať s krivím chrupom .. buď zaplatiť mastné, priam nekresťanské peniaze za nový (umelý) chrup, alebo si dať strojček a mať nervy to pár rokov nostiť, alebo si "len tak náhodou" pri "nehode" vybiť všetky tie divotvorné žlťáky a byť ideálnou Blowjob Girl/Boy ..