Nevadia. Mne vadia len ľudia s prijabanou existenciou. Taký môže byť človek akejkoľvek farby, durhu, pohlavia, rasy, rozmerov, alebo geometrických tvarov.
Takto, každý nech si robí čo chce (s ako takými morálnymi zásadami samozrejme) ale nemám rada ak na verejnosti výrazne prejavujú svoj vzťah. Ono mi to vlastne vadí aj pri heteorsexuálnych pároch . Veď kde ich nikto nevidí nech sa po sebe liepajú ale na ulici?
Vadí. Sú to síce ľudia ale hnusia sa mi. Podľa mňa to není normálne. Hnus jedným slovom. Potom sa nemajú ani prečo čudovať,že ich ľudia ubližujú(myslím v zmysle,že ich na ulici domlatia).
nevadia mi, skôr mi vadil párik hrdličiek dnes v buse na sedadle predo mnou ako si bez hanby strkali jazyky od krku až po uši, no nie málo zle mi bolo, a už som fakt nevedela kam sa pozerať...
@hoperpohroma Netvrdím,že je to normálne. Predsa aj oni sú ľudia. Ale sami si zato môžu. Provokujú tých ľudí čo také veci robia. Som proti tomu aby im ubližovali. Ale zastavať sa ich nebudem.Je to od ludí hnuse, ktorý ich bijú. Ale predsa Boh stvoril muža a ženu aby spolu žili atd. A nie aby sa chlapy spolu mdrali v postely dva chlapy alebo dve ženy. To sa mi hlavne hnusí. Keby to bolo narmálne nič nepoviem. Ale podľa mojho nazoru ty ľudia sú dosť divný. To je moj nazor to neznamená,že teraz sa pridam k ľudom čo cih biju a ubližujú im to nie. Ale proste hnusí sa mi to je není to normálne.
@etelnair Nebudem sa znižovať na tvoju úroveň. Je to môj názor. a len zato,že sa nezhodujeme v rovnakých názoroch to neznamená,že som p****. Tak sa spamataj.
@klaudiqa9 Poznáš ma že sa ty hnusím? Len zato že nemám taky názor ako ty tak sa ti hnusím? Bože to je trápne . Ani ma nepoznáš a hnusím sa ti kvôli môjmu názoru. Hmmm,trápne!
@story prosím, neoháňaj sa tým, čo Boh pravil, spravil a je napísané v Biblii. Tvoj názor akceptujem, je tvoj.
Nespájaj Boha a homosexualitu. Biblia je síce knižka múdra, ale pravý i také veci, že za tvoj názor by si mala už jeden hriech a to je "nesúď aby si nebol súdený."
takže pokiaľ chceš tvrdiť veci, ktoré boh apoštolom a spol. najprv sa presvedči, že to vieš použiť.
@chidori Ja som o sen splietla preto lebo som sa o tom rozprávala veľa ludmi a toto mi povedali. A neviem či vobec Boh je alebo není. Niesom niaka extra veriaca,ale ľudia mi to tak povedali a tak som iba napísala čo som počula a o čom sme sa rozprávali.
@pepapepa5ka ked si myslis ze je normalne ludi mlatit za to ze sa ti nepacia, tak sorry, ale to pre vacsinu normalnych ludi normalne nie je, preto sa vsetci do tej dievciny navazame
@etelnair Haha si vtipná. Vieš koľko ľudi ma taký názor ako ja? Je ich strašne veľa . Tak to by si potom na celý svet mohla povedať,že všetci su p** a k** čo majú názor taký ako ja. Sme slobodná krajina budem si vyjadrovať ako chcem a môj názor hovoriť. Nebojím sa povedať svetu môj názor čo si o tom myslím. A zato niesom p*** mala by si sa spamata sa. Len kvôli tomu,že sa nezhoduje stvojim není som p****.
@story nechapes ze on ti povedal ze si pica za to, ze je podla teba normalne ublizovat ludom ktori neublizuju tebe?
keby si povedala ze nenavidis homosexualov ale tolerujes ich, vacsina ludi tu by reagovala inak, ale tu nejde tak o homosexualov, ako o ten princip, ze mlatit ludi je ok a ani sa im nedivis
@hoperpohroma navažať sa domňa za môj názor je trápne. Vyjadrila som svoj názor a nemienim si ho meniť len zato,že niektorím ľudom sa to tu nepáči alebo nemám taký názor ako vy. Ja sa svoj názor nebojím povedať a je mi jedno čo si potom ľudia omne myslia. Mňa nezaujma kto aky názor ma omne. Mam okolo seba veľa ľudi čo moje názory rešpektuju ako ja rešpektujem ich názory. A nikdy za svoj život som sa do nikoho nenavažala len zato,že ma iný názor ako ja.
Ked sa to niektorí ludom hnusí tak netvrdím,že teraz ich podme zato zbit. To netvrdim. Mne sa to hnusí. Takých ludí ja ignorujem. Osobne ja ich nebijem. Neublizujem im. Je to od ludi hnusne co ich biju az do kosti. Ale zastavat sa ich nebudem ani podporovat to. To je a bude moj nazor.
@hoperpohroma Ano,nedivim sa im. Co teraz mam sa postavit a zacat ich podporovat? Nebudem to robit. Ani nemienim to robit. Hnusi sa mi to. Ano hnusi sa mi,ze ich biju. Ale podporovat ich nebudem. Ako zaroven nepodporujem ludi co ich biju.
@story teraz hovoris ze je to hnusne, ale predtym si hovorila, ze to chapes, nie? ja osobne toto nechapem, nech sa mi ktokolvek akokolvek hnusi, nenapadnem ho fyzicky dokial ma minimalne nenaserie.. toto neni o tom ze mat svoj nazor, toto je o dodrziavani zakonov dokonca, kedze bit ludi bez dovodu je trestne, ale ok, necham ta tak, ked ta tak strasne serie ze sa do teba navazame ale pritom tu prezentujes agresiu a dokonca porusovanie zakonov, potom raz ked budes jesnou z nich tak im na sude povedz, ze je to tvoj nazor a ich do toho nic, ok?
@hoperpohroma Ano,je to hnusne ale zaroven chapem preco to robia. Ale nepodporujem ich v tom. Ani ja ho fyzicky nenapadnem. Ale ty co im ublizuju si myslia,ze tym nieco zmenia ked ich dobiju. Aj ked nic tym nezmenia. A iny ich biju aby boli niaky ,,cavovia,, a mohli sa chvalit ludom ze ich dobily. Agresiu? ale prosim ta. Skus si niekedy preciat co pisem. A nebudem to tu zase vypisovat. Iba sa zopakujem: Takych ludi ignorujem je mi uplne jedno ich zivot. A nikdy sa k tym ludom nepridam ani to v plane nemam. Nie som taka osoba,ze niekoho dobije len preto,ze sa mi hnusi. Nikdy som to nespravila a nikdy to ani nespravim(vynimka pokial mi ta osoba nezacne ublizovat).
@45 oo aky prorok, vie dokonca predpovedat ako by sme sa spravali, aj ked nas nepozna
@story tak nerozumiem ze ked ty nemas v plane ich mlatit, tak s nimi sympatizujes.. lebo podla mna nikto by nemohol povedat "rozumiem preco ich biju" pokial by nebol sam taky
@stahli Aspon niekto sa nasiel.!! Suhlasim na plnej ciare. Vsetci namna tu utocia len za moj nazor. A pochybujem ze v skutocnosti keby nastane niaka situacia tak ich podporia.
@hoperpohroma a co to je zle ze sympatizujem? v zivote som nepatrila do partie ludi ktory mlatili inych. Rovnako sa mi hnusi napr. ked mlatia ciernochov len zato,ze nie su biely. Vtedy takych ludi by som sa hned zastala. Lebo viem,ze taky ako sa naroda farbou pleti nemozu zato. Rovnako ako napr. ked sa smeju tlstym ludom. Ja sa zastavam vela ludi pokial to je normalne. Ale mrdat s chlapom v postely podla mna normalne neni. A keby bolo tak kazdy 2 obcan by to robil. A povedal by vsak to je normalna vec. Pozri poznam cloveka ktory ich bije.A teraz aby sme sa chapali nekamaratim sa snim lebo bije ludi zato ze su gayovia. Kamaratka som snim preto lebo si snim rozumiem a poznam ho a je v pohode az nato co robi. Pytala som sa ho: Preco to robis? Co mas s toho ked ich zbijes?.On mi povedal: ze on to robi len kvoli tomu lebo to neni normalne a hnusi sa mu to. A po dlhej debate som sa mu snazila povedat,ze nebi ich nema to vyznam. Ale nedal si povedat. Az nakoniec zacal chodit na box a vtedy sa spamatal. A urcitim ludom sa ospravedlnil co im spravil ze im ublizovat a bil ichh len zato ze aky su. Pre som povedala rozumiem tomu. Ale nie vsetkemu zase. A budem sa zase opakovat nemienim tym ludom ublizovat hnusi sa mi to strasne ale zato ich nebudem chodit teraz kazdeho po jednom mlatit. To by bolo hnusne odomna a hlavne nespravim to lebo ludom nerobim to co nechcem aby robili oni mne. Aj ked sa mi to hnusi neublizujem im na ulici ich ignorujem a nevsimam si ich ako keby taky ludia ani neboli.
@story rovnako ako sa clovek narodi cierny a nie biely, tak sa narodi inak orientovany ako ostatni.. za to ze je takych ludi na oko malo, to neznamena, ze neexistuju, len sa skryvaju pred touto spolocnostou.. kedze homosexualita je ista "chyba" v genoch a dokonca je dedicna, v tom sa nevyznam, to znamena ze tu bola uz davno, len ludia to cely cas v sebe dusili. aj teraz to v sebe dusia, lebo je to vraj neprirodzene. aj ked v prirode je strasne vela cicavcov aj homosexualne orientovanych.. za to ze tomu kokotovi o ktorom si pisala sa nepaci co robia, to neznamena ze ma pravo ich bit.
@story opačná teória, teda, že sa to samovoľne ovplyvniť dá, je podľa mňa oveľa zvláštnejšia.. a v dnešnej dobe už dávno vedecky vyvrátená.
ale ak si myslíš, že homosexualita je niečo ako chrípka, potom mám aspoň o trochu viac pochopenia pre tvoj strach z nej, ale zároveň odporúčam študovať.
@tunidlo Ja som sa prva do nikoho nezacala navazat. To vy ste mi zacali pisat za moj nazor aka som p** a neviem co. Tak bud taky dobry a nehadz tu teraz namna vynu ze ja som zacala tu hadku. Ja som vyjadrila svoj nazor. Tak ho bud respektuj alebo ho ignoruj. Ja sa do nich ako som nvm uz kolko milion krat pisala neublizila som im v zivote ani cih nesla zbit ani to nemam v plane. Ale obhajovat ich nikdy nebudem. Ani keby neviem co bolo. Mozem si robit co chcem. Mam nato pravo. Keby Boh chcel aby to tak bolo tak to spravi. Hnusna nie som. Len zato aky mam nazor a co si o tom myslim. Som hnusna zato,ze sa mi to hnusi? Som hnusna len zato,ze to nepodporujem? Som hnusna ze nemam nazor ako kazdy iny? Nie som.
@hoperpohroma Nebudem to tu riesit. Napisala som svoj nazor a nemienim si ho menit. Budem si stat za svojim ako vzdy. A nemam v plane sa tu hadat. Ako myslis. Uz sa opakovat nebudem.
@tunidlo Vela obeznich ludi ani zato nemozu ze su obezni. Poznam 4 ludi obeznych a podporujem ich. Ale nepodporujem ludi ktory maju obezitu vdaka tomu ze cely den sedia a len a len jedia. Ale to tu riesit nebudem. To sa tejto temy netyka. Studovat to nebudem ked ma to nezaujma.
nech si robia čo chcú, pokial mi nejaký chlap nezačne pchať jazyk do úst, tak mi je jedno že je gay a lesbičky, skôr som pre bisexuálky a dosť ma prekvapilo kolko dievčat sú lezbičky... (aj keď podla mňa sú tieto mladé lesbičky skôr bisexuálne...
a hnusíš sa mi kvôli tomu AKÝ je tvoj názor, nie preto že nie je taký ako môj. a rada do budúcnosti, zredukuj slovo trápne, bude to znieť lepšie štylisticky a uberie ti to na úbohosti.
Osobne si myslím, že ľudia, ktorí pociťujú nejaké nevysvetliteľné sexuálne pudy k druhému pohlaviu , sú úplne mimo. Je to neprirodzené, aby spolu tvorili pár ľudia rovnakého pohlavia. Nedokážem byť empatická v prípade ich ideológii a emotivite. Je to úplne choré!
@veroniv bolo by prirodzenejšie, keby takí ľudia tvorili páry s ľuďmi opačného pohlavia, ktorí ich však ani najmenej nepriťahujú? alebo ako by sa dal dosiahnuť prirodzenejší stav? navrhni..
Máš nejaký dvojitý meter, ty šľaháš navôkol síru a to je len tvoj názor, ktorý ti nikto nemôže brať a keď sa voči tomu niekto ohradí, tak to už je zrazu navážanie sa.
Hej, bol raz v spoločnosti krásny stav, kde ľudia, o ktorých sa ani náhodou nedalo povedať, že by sa boli na niečo sťažovali, nenávideli homosexuálov a všetko bolo krásne ...
A potom prišli nejakí hnusní frfloši, čo sa musia furt na niečo sťažovať a celé to pokazili
to že je niekto konzervatívny nemusí byť hneď... najlepšie takto, niekto sa narodil konzervatívny, niekto sa narodil liberálny... niekto je hetero niekto je homo. A môj názor na to mi nikto a nič nezmení a už vôbec nie výrok že som konzervatívny.. veď vieme čo.. však ?
@joshhua veď dobre, nikto predsa ti nejde tvoj názor meniť...len som chcela svojim komentom vyjadriť, že sa mi nezdá celkom normálne ak niekto odsudzuje ľudí len podľa ich orientácie...preboha veď sú to normálni ľudia ako mi...a presne ako si napísal niekto sa narodí ako liberál a iný ako konzervatívec, a keď sa niekto narodí ako homosexuál, myslím, že by ho mali všetci rešpektovať takého aký je...
Vidím aká je téma diskusie, vidím, koľko tu je príspevkov, čítať ich ale nejdem, lebo ako človek, ktorého najlepší kamarát je gay (ale zároveň je to jeden skvelý chalan ktorého priateľstvo si nehorázne vážim), by som sa tu zase len vo veľkom vytočila. Myslím, že z toho je jasný aj môj názor na túto tému.
@tunidlo Naco! Hnusi sa mi to a kludne to napisem aj milion krat je to moj osobny nazor a budem sa verejne k tomu vyjadrovat. A bud to budes respektovat alebo to ignorovat Vela obeznych zato nemoze. Zazila som na svojej kozi aj obezitu aj anorexiu tak asnad viem o com hovorim Ale nebudem tu riesit obezitu taka temu tu ani neni to som dala iba priklad. Za hnusnu sa nepovazujem. Povem ti par viet s jednej vybornej pesnicky:
Kali – Je mi ľúto
Je mi ľúto, že sklamal som mnohých,
že stojím na nohách a furt píšem slohy,
je mi ľúto, že krídla som zlomil,
odpusť, miesto nich rastú mi rohy,
je mi ľúto, že cestu som zvolil,
po ktorej boja sa so mnou ísť mnohí,
je mi ľúto, že diabol ma stvoril,
a že je jediný, ktorého sa bojím.
Je mi ľúto, že si na mňa stavil,
asi len ďalší, ktorý sa spálil,
je mi ľúto, že som ťa zradil,
pochop to, že som len otrokom zrady,
je mi ľúto, že stále som dravý,
a že som sebou už nakazil davy.
Je mi ľúto, že som sa vzdialil,
a do histórie vryl meno Kali.
Je mi ľúto, že nevieš to, nechceš to pochopiť,
na ceste ku hviezdam nefajčím to čo ty,
že som sa zmenil a zmenil aj hodnoty,
nikdy som nečakal, že by si pochopil,
ľúto mi je, že som žobrák,
no aj tak sa so mnou nemôžeš porovnať,
zo dňa na deň lepší ako tie hovná,
je mi ľúto, že sa netešíš so mňa.
Je mi ľúto, že nie som jedným z vás,
že nevidím svet jak vy, že nie som jedným z más, ... je mi ľúto, že nezavrem hubu,
že neskloním hlavu, že nezradím a nezaradím sa vzorne do davu,...
A jedine co nato dodam som aka som a nikdy sa nezmenim A je mi jedno co si myslis. Nebudem sa tu hadat za svojim si budem stat stale a tlacis svoj nazor dopredu Nepaci sa ti? CO uz ani mne sa v zivote vela veci nepaci.
@klaudiqa9 ano,poznala som jedno dievca aj chalana. Hnusilo sa mi to ale ignorovala som ich. Moj nazor sa nezmeni! a nemienim sa zaradit do davu ako iny je to moj nazor nepaci sa ti? couz ani mne sa vela veci v zivote nepaci. Bud ho respektuj alebo ho ignoruj sama si uboha draha moja a hadat sa tu stebou nebudem.
Aj mne vadia. Ale ignorujem ich. Taky ludia ma nezaujmaju. Neriesim.
A co som citala. Vsetci sa tu zastavate gayov a lesbiciek a par ludi nie. Poviem vam jedno. Vsadim sa ze nikto s vas keby bola situacia napr. idete po tmavej ulicke a zrazu vidite ze niaka skupina bije gaya. Urobili by ste nieco? Vsadim sa ze nie. Keby nastala situacia pochybujem,ze niekto by im siel pomoct. Nechapem naco sa tu hadate. Kazdy mame svoj nazor. Kazdy sme odlisny. Niekedy sa na vela veci nezhodneme. Vsak predsa sme ludia. A zbytocne na seba utoctite hadate sa kto ma pravdu. Kazdy ma svoju pravdu. A @story kasli nato mas svoj nazor ja ti ho nemam v plane brat ani vycitat. Tvoja vec. Iba podla mna uz to neries. Nema to vyznam .
rešpektujem ich, ale vnímam to inak. Myslím že treba určiť čo je pre človeka prirodzené a čo nie. V istých veciach máme myslím jasno (zoofilia, pedofilia neviem jaké kraviny ešte) ale v tomto sa ľudia delia na dva tábory, ktoré vedú nekonečné boje, do ktorých sa neoplatí ani zapájať
@jemino dieta? a odkial vies ze som dieta? pozres si moj profil kde mam napisane 9 rokov..ani tolko nemam...ale hadat sa tu stebou nebudem..myslis si co len chces a jak povedal spevak:
že nevidím svet jak vy, že nie som jedným z más..
Je mi ľúto, že nezavrem hubu,
že neskloním hlavu, že nezradím a nezaradím sa vzorne do davu
Je mi ľúto, že neviem sa začleniť do davu,
bohužiaľ neni to vo mne... a opakovat sa tu nebudem ani hadat. Nebudem si zbytocne minat energiu na taketo veci.
inak je škoda (pre mňa) že niektoré ženy sú lesby.. hlavne v minulosti som sa s tým nevedel zmieriť. A nikto s tým nikdy nič nespraví.. no čo už ideme ďalej.
@tunidlo Za to, že niekto napíše svoj názor nemusíš hneď písať proti nemu , a áno použila som slovo ideológia ,nie preto že s tým prišiel nejaký filozof ! Nie som tak sprostá, ale ďakujem za názor
@tunidlo Takze po lopate: Temna ulicka je vyborny priklad, pretoze ked chcu zbit lesbicky alebo gayov alebo buzikov atd.Tak ich nebiju na takych miestach kde prechadza milion ludi ale vyberaju si miesta kde moc vela ludi nechodi ( viem to s filmou+citala som o tom).Dalej ide si o to predstavit si tu situaciu.Ides vecer s baru je niak napr. 00:00 hodin a prechadzas okolo temnej ulicky a zrazu pocujes ako tam biju gaya. Spravis nieco? Pojdes mu na pomoc? Pojdes mu pomoct aby ho prestali bit? Vsadim sa,ze nie. Lebo bud sebazachovy je u niektorych taky silny,ze pojdes prec a tvaris sa ze si nic nevidel. A tak to strasne vela ludi robi. Preto hovorim,ze vsetci ich tu podporujete,ale keby bola niaka situacia pochybujem,ze niekto by im siel na pomoc. Malo kto by im siel pomoct.
Ja od teba nežiadam zmenu názoru, ja si pýtam nejaký argument k nemu.
Ak sú tvoje názory nediskutovateľné a máš k nim taký prístup, že ich nezmeníš, akokoľvek sú rozporuplné, je to tvoja voľba.
A keď už sme pri takýchto nepekných označeniach a dúfaniach, ani ja si asi jedno neodpustím, ja zasa dúfam, že ty rozumieš tejto svojej vete "Dufam,ze chapes slovu ZBOHOM lebo vidiet,ze nie"
Áno, máš pravdepodobne pravdu, asi by som len zavolal políciu a do bitky by som nešiel, ale zopakujem, naozaj netuším, na čo si to sem písala.
No a navážat?
Neviem síce, ako toto slovo definuješ, ale keď slečna príde, nazve niekoho hnusným, ja jej následne ukážem nejaké rozpory v jej názoroch, na čo som vyzvaný, aby som sa strčil a ty na základe tohto chceš nejaké "navážanie sa" vyčítať mne, naozaj neviem, čo si o tom mám myslieť.
@tunidlo Dokym clovek zavola policiu. Oni budu policiu pocut a aj zdrhnut. Alebo doknca dielo a pojdu prec. Pisala som to sem preto lebo vsetci sa ich tu zastavate a neviem co ale pride situacia a nikto im nepomoze(cest vynimkam) skoro kazdy clovek co sa ich zastava pride situacia kasle nanich a ide si svoje.
Okolo navazania. Naco,ze niekoho nazve hnusnym. Boze moj teraz ju ukamenujte zato. Aj mna vela ludi nazvali hnusou bestijou a nvm ako este a ignorovala som to. Ktomu slecna vysvetlila svoj nazor preco to napisala. Osobne si myslim,ze ma pravo vyjadrit svoj nazor. A nemusite ju urazat alebo hovorit ze je p*ca. Osobne si myslim,ze netreba nikoho urazat a hovorit,ze je p*ca alebo nvm co. Len zato co povedala. Dobre mozno ich nazvala nepeknym slovom ale ked to tak citi tak co uz. Ja slecnu nemienim nijak urazat ani jej hovorit nieco. Je to jej vec. A nerada nadavam na ich ludi. Kazdy sme predsa nejaky. Navazas sa do nej pretoze uz ti povedala predsa zbohom tak naco to riesis? Vlastne naco to riesite? Pomoze niekomu? Nie. Uz by aj stacilo podla mna. Nie kazdy sme rovnaky. Nie vzdy sa zhodneme v nazoroch. Ale sme len predsa ludia.
Ps: Opakujem sa ale nemam v plane sa tu s nikym hadat.
@tunidlo Lebo veria v niečo v čo ja neverím. V lásku medzi rovnakým pohlavím. je to istá forma ideológie, aj keď sa to nedá nazvať ideológiou ako takou. Nie je to chápané v zmysle ako napríklad nacistická ideológia.
A co teraz ze ich nazvala hnusnymi? Ked to tak citi a mysli si ze su hnusny tak nech prenu su. Nemusela ich tak nazvat ale jej vec. Ako som hovorila aj mna nazvali hnusou a horsimi nazvami a nic si s toho nerobim. Je mi to jedno. Nesuhlasis co uz. Ale zacali ste sa nanu navazat vsetci. Ma pravo vyjadrit nazor. Nenapisala nic hrozneho za co mam pocit,ze by ste ju ukamenovali. Stacilo jej to normalne vysvetlit a nie ju nazvat hned p*cou a povedat ze je hnusna. Ked cloveku nieco pekne povies a vysvetlis tak je to hned ina ako nanu utocit alebo ju nazvat p*cou.
Ona má len svoj názor a preto snáď môže niekoho nazvať hnusným.
Za to ju ale netreba nazývať hnusnou, lebo nazvať hnusným niekoho, kto niekoho nazval hnusným, tu už začína navážanie
(Ešte pre ujasnenie, @story tu nikto hnusnou nenazval, ak sa ti zdá, že som to urobil ja, potom si len, asi podobne ako ona, absolútne nepochopila, o čo mi šlo)
@tunidlo Skoda reci. Nebudem to tu riesit. Nemam nato naladu mam ovela dolezitejsie veci na praci ako sediet a hadat sa alebo to riesit.
(V kom. 80 si jej povedal,ze by sa mala povazovat za hnusnu. Podobne niesom ako ona. A pochopila som.)
Koncim tuto diskusiu v zivote su ovela dolezitejsie veci ako by som tu mala sediet a riesit ci gayovia alebo ina skupenstvo ludi(napr.co je proti prirode)su hnusny alebo niesu. Svoje o tom viem a neriesim to.
@evandzelin Ty si teda cislo! Joj draha naco to riesis? Mne povies neries to a ty to riesis Poviem ti tvoje vety: Ser uz nato! A pockaj my sme podobne? Ja som nevedela,ze aj ty mas moje ''nadprirodzene schopnosti''
@story Ale dobre! POD DOMNA! PODME SA BIT!!!!... SI HNUSNA SPINA! FUJ JE MI STEBA NA GRC Fuuu,to je zaujmanva teoria prepac nabuduce ti ich nebudem kradnut
@evandzelin Ano? chces sa bit? pod pod! dobijem ta do masa! si zavolam maju drsnu partiu bitkarov co zazili vsetko a ideme! ano? dobre za tento nazor ta uznavam!!! dobre uz si ich nechaj! Inak dobre by bolo keby si bola taka laskava a odpisovala na TS! podme si to tam vyriesit!! ak mas nato ''gule''!
A keďže nie a nie to pochopiť, vysvetlím to tretí raz
Keďže homosexuáli robia to, k čomu ich nestvoril boh, považuje ich za hnusných.
Na otázku, či ju stvoril boh k tomu, aby písala na fóra odpovedala, že nie.
Teda robí to, k čomu ju nestvoril boh a podľa vlastných kritérií by sa mala považovať za hnusnú, to nebol môj výmysel
Áno, som si istý, že vo svojom čase môžeš spraviť aj niečo užitočnejšie ako vypisovať ako ti homosexuáli vadia, takže máš moju podporu, hor´ sa do toho.
@tunidlo Stacilo jej to normalne napisat. @story Neni svina ani spina nic.(netvrdim ze si to povedal). Viem preco to hovorim je to az moc dobre dievca. Sice blaznive. Proste zije si svoje Je ina a je strasne tvrdohlava. Ked sa jej nieco nelubi alebo sa jej to zda hnusne. Tak to povie. Jej nazor sa zmenit neda ani jej nieco hovorit ani ju o niecom presviedcat.(R. len ked si to precitas tak ma usetri Ale je to predsa iba clovek. A dobre napisala o Bohu. Pekne to napisala a pravdivo sice tam zabudla spomenut,ze mi krestania gayov a lesbicky nesudime. Ako respektujeme ich ale zase nepodporujeme ich. Takze zabudla to podstatne napisat Kedze ako pisala neni extra veriaca .( Aj ked ich moc nemusim..neriesim ignorujem ich a snazim sa ich respektovat ale zase nepodporovat.)Tak je to proti prirode. Tak uz to nebudem zase pisat,ale kazdy clovek moze povedat svoj nazor. A sice to nepeknom formou napisala,ale tak my to neovplyvnime.
Ako som povedala fakt to nechcem riesit mam ovela horsie problemy nez sediet a to riesit . Myslim si ze tvoju podporu nepotrebujem.
Ps: Fakt uz to riesit nebudem Tak teda ja s touto temou koncim.
Mne sa nezdá, že by som to napísal nenormálne, keď to nepochopila, snažil som sa to vysvetliť druhý raz, naozaj neviem, čo iné som mal urobiť.
Pekne a pravdivo, že sú hnusní, lebo ich k tomu boh nestvoril?
No mne to až také pekné nepríde
Mne je veľmi sympatické, ak ti ide o dobré medziľudské vzťahy, keď ma takto napomínaš. A vyzerá to tak, že o to ti ide.
OK, len keď už si takto napomenula mňa len z dôvodu, že som tuto @story ukázal pár nesúladov v jej názoroch, skús tak teraz napomenúť aj ju, s tým, že, rovnako ako ona sama, homosexuáli sú tiež len ľudia, tak na nich snáď netreba útočiť.
@tunidlo Nedalo by mi to neodpisat. AKo som povedala: Je to snou tazke a ked si tvrdi svoje tak je ovela tazsie ju presvedcit o niecom inom. Pekne napisala o Bohu ze stvoril muza a zenu aby spolu sulozili,rodinu mali atd. A zabudla povedat,ze my krestania ich nesudime. Ale zase ich nepodporujeme. Nemyslela som tym,ze napisala ze su hnusny,ze to pekne napisala. Nenapominam ta iba hovorim co si myslim a nazor. A s @story som sa rozpravala. Poucila ju,vysvetlila všetko. Dalo mi to zabrať,ale pochopila. Sice si stale tvrdi svoje ale pochopila to. Takze ju napominat nebudem a nic uz jej hovorit uz vsetko co bolo treba som jej povedala.
Nevadia ,poznám síce len dvoch ,ale sú to fajn ľudia takí ako všetci ostatní Ich orientácia neurčuje zároveň aj ich charizmu ,ale každý dle svého gusta Mier...
nechapem ludi čo im to vadi, pretože niekedy dve baby alebo ženy vo vzťahu lepšie vychadzaju ako normalny par !!! Mam sama holku a sme spolu 2 roky klape nam to či už po sexualnej stranke alebo nie !! sme spolu jednoducho šťastné !!
@story .. Ty keby si mala byť lesba a bola by si niekde na ulici a prišli by úplne neznámi ľudia a začali by ťa zrazu biť, ako by si zareagovala?? Si trápna a to až moc!
@natalia124 Kktiny s minuleho roka neriesim nemienim pocuvat vase mudre recicky a ako odkazuje moj kamarat citujem: ''Can you kiss my big ass honey and fuck you a zbytocne ma tu netaguj
Gayovia mi strašne vadia a najradšej by som ich vystrieľal. Lezbičky uznávam. Aj dve spolužiačky mam lezbičky. Beriem ich ako normálne. Par krát sa mi stalo, že som ich stretol keď sa bozkávali. Aspoň som mal pri čom vyhoniť si večer.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
149 komentov
a tak mierne offtopic, tato planeta aj tak nepotrebuje dalsie mnozenie sa
nevadia mi, skôr mi vadil párik hrdličiek dnes v buse na sedadle predo mnou ako si bez hanby strkali jazyky od krku až po uši, no nie málo zle mi bolo, a už som fakt nevedela kam sa pozerať...
ale nevadili by mi
Nespájaj Boha a homosexualitu. Biblia je síce knižka múdra, ale pravý i také veci, že za tvoj názor by si mala už jeden hriech a to je "nesúď aby si nebol súdený."
takže pokiaľ chceš tvrdiť veci, ktoré boh apoštolom a spol. najprv sa presvedči, že to vieš použiť.
keby si povedala ze nenavidis homosexualov ale tolerujes ich, vacsina ludi tu by reagovala inak, ale tu nejde tak o homosexualov, ako o ten princip, ze mlatit ludi je ok a ani sa im nedivis
ale dost mi prekaza ak sa ma snazi nejaky zbalit alebo sa na mna lepi,pozera..
@chidori
Ked sa to niektorí ludom hnusí tak netvrdím,že teraz ich podme zato zbit. To netvrdim. Mne sa to hnusí. Takých ludí ja ignorujem. Osobne ja ich nebijem. Neublizujem im. Je to od ludi hnusne co ich biju az do kosti. Ale zastavat sa ich nebudem ani podporovat to. To je a bude moj nazor.
Podľa toho, čo tu vidím, správne rozumiem, že teba stvoril boh na to, aby si prispievala na internetové fóra?
@story tak nerozumiem ze ked ty nemas v plane ich mlatit, tak s nimi sympatizujes.. lebo podla mna nikto by nemohol povedat "rozumiem preco ich biju" pokial by nebol sam taky
Ešte aby sme to skompletizovali:
Navážať sa do niekoho kvôli sexuálnej orientácii - To je pohoda, dokonca vítané
Navážať sa do niekoho, kto sa naváža do ľudí, ktorí sa ničím neprevinili - Neprípustné
Aby som bol trocha priamejší, prečítaj si túto diskusiu odznova a skús pohľadať, kto sa začal do niekoho navážať ako prvý.
Asi ťa tiež zaujal článok o tom, ako chce jeden pán v Rusku perzekvovať Rammstein.
Len asi trochu iným spôsobom, ako zaujal mňa
skvôr som ja v bare vypral pol osadenstva, lebo som prehral stavku v piti poldecákov .......potom som dostal podmienku a mám klid .......filip
môžem za to, že som pekný
OK, ostaňme pri tom, o čom je reč, netreba svoje právo na názor opakovať v každom príspevku.
Právo na názor máš, to však neznamená, že niektoré názory nie sú hlúpe a neodôvodnené.
No a teraz k veci.
Boh ťa k tomu nestvoril a predsa to robíš.
Tak isto, ako homosexuáli, proti ktorým si takto argumentovala, že robia to, k čomu ich nestvoril boh.
Si potom aj ty podľa seba hnusná?
Takže obézny človek má na svoju obezitu menší vplyv, ako homosexuál.
To je veľmi zaujímavý poznatok.
ale ak si myslíš, že homosexualita je niečo ako chrípka, potom mám aspoň o trochu viac pochopenia pre tvoj strach z nej, ale zároveň odporúčam študovať.
" Vela obeznich ludi ani zato nemozu ze su obezni"
No predstav si to.. vážne? Ale veď to predsa nie je normálne, byť obézny.. či na toto sa to už nevzťahuje?
a hnusíš sa mi kvôli tomu AKÝ je tvoj názor, nie preto že nie je taký ako môj. a rada do budúcnosti, zredukuj slovo trápne, bude to znieť lepšie štylisticky a uberie ti to na úbohosti.
To bol z mojej strany len taký mierny vtip na úkor na pánov, ktorí takéto veci presadzujú
Hoci, ťažko sa mi verí tomu, že ako vtip to neiniciovali už oni sami
Príspevok @7 "Hnus jedným slovom" ...
To nie je navážanie sa?
Máš nejaký dvojitý meter, ty šľaháš navôkol síru a to je len tvoj názor, ktorý ti nikto nemôže brať a keď sa voči tomu niekto ohradí, tak to už je zrazu navážanie sa.
Ešte raz a po lopate.
Dvaja chlapi majú spolu sex v posteli, no boh ich na túto činnosť nestvoril, preto si ich nazvala hnusnými.
Ty tu evidentne prispievaš na fórum, k čomu ťa podľa vlastných slov boh nestvoril. Vychádza mi z toho, že by si sa mala považovať za hnusnú.
Ideológia je veľmi zaujímavý pojem na označenie homosexuality.
Ty si myslíš, že s tým raz prišiel nejaký filozof a začal ľudí obracať týmto smerom?
Hej, bol raz v spoločnosti krásny stav, kde ľudia, o ktorých sa ani náhodou nedalo povedať, že by sa boli na niečo sťažovali, nenávideli homosexuálov a všetko bolo krásne ...
A potom prišli nejakí hnusní frfloši, čo sa musia furt na niečo sťažovať a celé to pokazili
to že je niekto konzervatívny nemusí byť hneď... najlepšie takto, niekto sa narodil konzervatívny, niekto sa narodil liberálny... niekto je hetero niekto je homo. A môj názor na to mi nikto a nič nezmení a už vôbec nie výrok že som konzervatívny.. veď vieme čo.. však ?
Len poznámka
Liberalizmus vs. konzervativizmus rozhodne nebude natoľko vrodený ako sexuálna orientácia
Kali – Je mi ľúto
Je mi ľúto, že sklamal som mnohých,
že stojím na nohách a furt píšem slohy,
je mi ľúto, že krídla som zlomil,
odpusť, miesto nich rastú mi rohy,
je mi ľúto, že cestu som zvolil,
po ktorej boja sa so mnou ísť mnohí,
je mi ľúto, že diabol ma stvoril,
a že je jediný, ktorého sa bojím.
Je mi ľúto, že si na mňa stavil,
asi len ďalší, ktorý sa spálil,
je mi ľúto, že som ťa zradil,
pochop to, že som len otrokom zrady,
je mi ľúto, že stále som dravý,
a že som sebou už nakazil davy.
Je mi ľúto, že som sa vzdialil,
a do histórie vryl meno Kali.
Je mi ľúto, že nevieš to, nechceš to pochopiť,
na ceste ku hviezdam nefajčím to čo ty,
že som sa zmenil a zmenil aj hodnoty,
nikdy som nečakal, že by si pochopil,
ľúto mi je, že som žobrák,
no aj tak sa so mnou nemôžeš porovnať,
zo dňa na deň lepší ako tie hovná,
je mi ľúto, že sa netešíš so mňa.
že nevidím svet jak vy, že nie som jedným z más, ... je mi ľúto, že nezavrem hubu,
že neskloním hlavu, že nezradím a nezaradím sa vzorne do davu,...
A jedine co nato dodam som aka som a nikdy sa nezmenim A je mi jedno co si myslis. Nebudem sa tu hadat za svojim si budem stat stale a tlacis svoj nazor dopredu Nepaci sa ti? CO uz ani mne sa v zivote vela veci nepaci.
Zbohom.
ZBOHOM.
A co som citala. Vsetci sa tu zastavate gayov a lesbiciek a par ludi nie. Poviem vam jedno. Vsadim sa ze nikto s vas keby bola situacia napr. idete po tmavej ulicke a zrazu vidite ze niaka skupina bije gaya. Urobili by ste nieco? Vsadim sa ze nie. Keby nastala situacia pochybujem,ze niekto by im siel pomoct. Nechapem naco sa tu hadate. Kazdy mame svoj nazor. Kazdy sme odlisny. Niekedy sa na vela veci nezhodneme. Vsak predsa sme ludia. A zbytocne na seba utoctite hadate sa kto ma pravdu. Kazdy ma svoju pravdu. A @story kasli nato mas svoj nazor ja ti ho nemam v plane brat ani vycitat. Tvoja vec. Iba podla mna uz to neries. Nema to vyznam .
Takže áno, zodpovedali sme otázku, navážať si sa začala prvá.
A neviem, či môže byť niečo horšie, ako keď človek vo svojej nechuti a zlobe vidí nejakú svoju kvalitu a cennú odlišnosť.
Držím ti palce, aby sa ti takéhoto postoja podarilo zbaviť.
Ten príklad s tou temnou uličkou je veľmi zvláštny
Ale schválne, čo to podľa teba ukazuje, aká je pointa?
rešpektujem ich, ale vnímam to inak. Myslím že treba určiť čo je pre človeka prirodzené a čo nie. V istých veciach máme myslím jasno (zoofilia, pedofilia neviem jaké kraviny ešte) ale v tomto sa ľudia delia na dva tábory, ktoré vedú nekonečné boje, do ktorých sa neoplatí ani zapájať
to mi je jasné chcel som poukázať na princíp
á @2 to vystihla
bohužiaľ neni to vo mne... by: Kali ...takze nemam co uz ktomu dodat. Svoje som povedala a stojim si za svojim. Tot vse.
bohužiaľ neni to vo mne... a opakovat sa tu nebudem ani hadat. Nebudem si zbytocne minat energiu na taketo veci.
Tak ZBOHOM.
a som rada ze sa tu najde kopec ludi, ktori nemaju proti nam nic, teda najdu sa aj normalni ludia.
Takže označiť niekoho za hnusného je úplne v pohode
A slovo zbohom môžeš používať ako len chceš, ale nečakaj odo mňa, že po tých hlúpostiach, čo si tu napísala, stíchnem, len čo ho sem napíšeš
Ale hovorí to niečo o homosexuáloch ... Či nie?
Lebo ja fakt nerozumiem, čo tým chceš povedať.
A ak naozaj len to, čo si napísala, potom naozaj nerozumiem, načo si to vlastne písala.
Strc sa. Nemam naladu sa tu hadat s zakompeloxavnym chlapom ako si ty.
Dufam,ze chapes slovu ZBOHOM lebo vidiet,ze nie. Sa tu musis stale domna navazat.
ZBOHOM.
PS: Nemam v plane sa tu s nikym hadat.
Tak prečo si použila slovo ideológia, keď homosexualita nie je ideológia?
Ja od teba nežiadam zmenu názoru, ja si pýtam nejaký argument k nemu.
Ak sú tvoje názory nediskutovateľné a máš k nim taký prístup, že ich nezmeníš, akokoľvek sú rozporuplné, je to tvoja voľba.
A keď už sme pri takýchto nepekných označeniach a dúfaniach, ani ja si asi jedno neodpustím, ja zasa dúfam, že ty rozumieš tejto svojej vete "Dufam,ze chapes slovu ZBOHOM lebo vidiet,ze nie"
Áno, máš pravdepodobne pravdu, asi by som len zavolal políciu a do bitky by som nešiel, ale zopakujem, naozaj netuším, na čo si to sem písala.
No a navážat?
Neviem síce, ako toto slovo definuješ, ale keď slečna príde, nazve niekoho hnusným, ja jej následne ukážem nejaké rozpory v jej názoroch, na čo som vyzvaný, aby som sa strčil a ty na základe tohto chceš nejaké "navážanie sa" vyčítať mne, naozaj neviem, čo si o tom mám myslieť.
Okolo navazania. Naco,ze niekoho nazve hnusnym. Boze moj teraz ju ukamenujte zato. Aj mna vela ludi nazvali hnusou bestijou a nvm ako este a ignorovala som to. Ktomu slecna vysvetlila svoj nazor preco to napisala. Osobne si myslim,ze ma pravo vyjadrit svoj nazor. A nemusite ju urazat alebo hovorit ze je p*ca. Osobne si myslim,ze netreba nikoho urazat a hovorit,ze je p*ca alebo nvm co. Len zato co povedala. Dobre mozno ich nazvala nepeknym slovom ale ked to tak citi tak co uz. Ja slecnu nemienim nijak urazat ani jej hovorit nieco. Je to jej vec. A nerada nadavam na ich ludi. Kazdy sme predsa nejaky. Navazas sa do nej pretoze uz ti povedala predsa zbohom tak naco to riesis? Vlastne naco to riesite? Pomoze niekomu? Nie. Uz by aj stacilo podla mna. Nie kazdy sme rovnaky. Nie vzdy sa zhodneme v nazoroch. Ale sme len predsa ludia.
Ps: Opakujem sa ale nemam v plane sa tu s nikym hadat.
Ale stále o tom píšeš, akoby sa to malo týkať homosexuálov.
Ale ich sa to vôbec netýka.
Ja by som reagoval rovnako, či by šlo o bitého homosexuála, aziata, alebo záhradkára.
Aha, takže čo na tom, že niekoho nazve hnusným, to je pohoda, ale keď sa ja rozhodnem nesúhlasiť, to je ešte len navážanie sa
A co teraz ze ich nazvala hnusnymi? Ked to tak citi a mysli si ze su hnusny tak nech prenu su. Nemusela ich tak nazvat ale jej vec. Ako som hovorila aj mna nazvali hnusou a horsimi nazvami a nic si s toho nerobim. Je mi to jedno. Nesuhlasis co uz. Ale zacali ste sa nanu navazat vsetci. Ma pravo vyjadrit nazor. Nenapisala nic hrozneho za co mam pocit,ze by ste ju ukamenovali. Stacilo jej to normalne vysvetlit a nie ju nazvat hned p*cou a povedat ze je hnusna. Ked cloveku nieco pekne povies a vysvetlis tak je to hned ina ako nanu utocit alebo ju nazvat p*cou.
Toto je naozaj veľmi zaujímavé.
Ona má len svoj názor a preto snáď môže niekoho nazvať hnusným.
Za to ju ale netreba nazývať hnusnou, lebo nazvať hnusným niekoho, kto niekoho nazval hnusným, tu už začína navážanie
(Ešte pre ujasnenie, @story tu nikto hnusnou nenazval, ak sa ti zdá, že som to urobil ja, potom si len, asi podobne ako ona, absolútne nepochopila, o čo mi šlo)
(V kom. 80 si jej povedal,ze by sa mala povazovat za hnusnu. Podobne niesom ako ona. A pochopila som.)
Koncim tuto diskusiu v zivote su ovela dolezitejsie veci ako by som tu mala sediet a riesit ci gayovia alebo ina skupenstvo ludi(napr.co je proti prirode)su hnusny alebo niesu. Svoje o tom viem a neriesim to.
PS: PRR!
Presne tak.
A keďže nie a nie to pochopiť, vysvetlím to tretí raz
Keďže homosexuáli robia to, k čomu ich nestvoril boh, považuje ich za hnusných.
Na otázku, či ju stvoril boh k tomu, aby písala na fóra odpovedala, že nie.
Teda robí to, k čomu ju nestvoril boh a podľa vlastných kritérií by sa mala považovať za hnusnú, to nebol môj výmysel
Áno, som si istý, že vo svojom čase môžeš spraviť aj niečo užitočnejšie ako vypisovať ako ti homosexuáli vadia, takže máš moju podporu, hor´ sa do toho.
Ako som povedala fakt to nechcem riesit mam ovela horsie problemy nez sediet a to riesit . Myslim si ze tvoju podporu nepotrebujem.
Ps: Fakt uz to riesit nebudem Tak teda ja s touto temou koncim.
Mne sa nezdá, že by som to napísal nenormálne, keď to nepochopila, snažil som sa to vysvetliť druhý raz, naozaj neviem, čo iné som mal urobiť.
Pekne a pravdivo, že sú hnusní, lebo ich k tomu boh nestvoril?
No mne to až také pekné nepríde
Mne je veľmi sympatické, ak ti ide o dobré medziľudské vzťahy, keď ma takto napomínaš. A vyzerá to tak, že o to ti ide.
OK, len keď už si takto napomenula mňa len z dôvodu, že som tuto @story ukázal pár nesúladov v jej názoroch, skús tak teraz napomenúť aj ju, s tým, že, rovnako ako ona sama, homosexuáli sú tiež len ľudia, tak na nich snáď netreba útočiť.
Takze prajem ti pekny den