Všetko záleži na vás... už som skoro dosiahol hranicu 300 for/ankiet a preto sa pýtam či vám fóra alebo moje ankety vadia... Už je mi to dosť jedno takže ak mi chcete povedať, že som kokot alebo drbnutý tak mi to napíšte alebo ma dakde okrem tohto oznacte ... Nerobil som to vzdy pre seba
Drahý priateľu, vidím Vás tu prvá krát, Vaše fórum čítam prvý krát, a dovolím si tvrdiť, že ak som vašu činnosť prehliadol ja, tak ju prehliadlo viacero jedincov, a teda si zároveň , na základe priamej úmery, dovolím tvrdiť, že sú ničím nezaujímavé.
Takisto mi z Vašej otázky vyplýva, že sám si nieste svojou činnosťou istý, neviete zrejme či konáte správne. A ak si nieste istý, tak to ani správne konať nemôžete. Preto priateľu, Vám navrhujem, ak sa cítite menejcenným, aby ste opustili túto komunitu. Ak sa cítite ešte menejcennejší ako je menejcenný, tak Vám rád poskytnem svoj revolver na ukončenie Vašich životných strastí.
v podstate mi nevadia žiadne ankety a fóra, i keď musím povedať že sa väčšinou opakujú a tie tvoje staršie ma viac bavili, myslím že sa tomu priveľmi vnucuješ, ako bolo spomenuté veľká kvantita ale sčasti do ide dole s kvalitou. Ja len toľko, ak si chcel úprimný názor, ale nevadia mi
neprekažaju mi, dokonca mi neprekažaju ani tie ankety čo su uplne mimo na furt tie iste dokola omielane temy, lebo toto je LEN birdz a nie moj život a nijako mi ho tieto každodenne vyplody neovplyvňuju
a niektori tu fakt maju potrebu riešiť aj kus hovna na zemi len aby mohli druheho zdissnuť, tak si z toho @l1me nič nerob [+sorry že ti neodpisujem na ts, ale učim sa fakt sa učim]
@l1me tak ako som ti tam pisal, ze ak ta to zaujima a bavi, aj ked mna osobne by to fakt nezaujimalo kto sa o com kedy hadal od cudzieho cloveka a pod., ale tak to proste rob no, pohoda, je to len internet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Všetko záleži na vás... už som skoro dosiahol hranicu 300 for/ankiet a preto sa pýtam či vám fóra alebo moje ankety vadia... Už je mi to dosť jedno takže ak mi chcete povedať, že som kokot alebo drbnutý tak mi to napíšte alebo ma dakde okrem tohto oznacte ... Nerobil som to vzdy pre seba
za menšiu pozornosť ďakujem
kokot nie si, ani drbnutý, ale vyzerá to ako keby si robil na silu.. akoby si to mal ako svoju povinnosť každodennú
takže komu vadia nech dá nie a sme vyrovnaný
@ssnehulienka diki ale aj to si cenim
každý zabíja nudu po svojom
Takisto mi z Vašej otázky vyplýva, že sám si nieste svojou činnosťou istý, neviete zrejme či konáte správne. A ak si nieste istý, tak to ani správne konať nemôžete. Preto priateľu, Vám navrhujem, ak sa cítite menejcenným, aby ste opustili túto komunitu. Ak sa cítite ešte menejcennejší ako je menejcenný, tak Vám rád poskytnem svoj revolver na ukončenie Vašich životných strastí.
inak sam suhlasim so @4 len som to vzdy porovnaval s inymi a oreto som isiel dalej :/
ale teraz dost suhlasim s @paracelus
@elmsi diki
@dokonalygentleman inak tie dve prve vety v druhom odstavci ste vystihli ... to ostatnecnie az tak vazne mi to nevadi
a niektori tu fakt maju potrebu riešiť aj kus hovna na zemi len aby mohli druheho zdissnuť, tak si z toho @l1me nič nerob [+sorry že ti neodpisujem na ts, ale učim sa fakt sa učim]
@l1me tak ako som ti tam pisal, ze ak ta to zaujima a bavi, aj ked mna osobne by to fakt nezaujimalo kto sa o com kedy hadal od cudzieho cloveka a pod., ale tak to proste rob no, pohoda, je to len internet
a nečítam kto robí ankety/fóra
A aj keby mi vadili, moze mi to byt jedno, lebo s tym nic nenarobim...
Ale nevadia...