mojmu byvalemu sa strasne pacilo..no asi aj paci ked dve holky spolu..jeho to nenormalne vzrusuje..mne to tiez neprekaza byt s holkou..no ako po urcite hranice ale da sa..len som mu nesplnila sen ist do trojky s holkou lebo to uz ja berem za podvadzanie sak on nema *ebat s inou ked chodi so mnou....thaze tak..
myslim si ze otazka bola skor mierena na ten samotny fakt ze vas partner je bi... a nie je podvadzanie ako podvadzanie ? teda by malo byt jedno skym alebo s cim podvedie... mne by to nevadilo a sex v trojke by som nepovazoval kedze ani ja by som nesiel do sexu s dalsim muzom... nekaz druhym co nechces robit sam no keby to chcela dobrovolne ta preco nie
mal som, vedela ako si spravne uzit a aj mna tym dost obohatila . akurat bola jebnuta a nevedela co chela, potom dotiahla svoju lezbicku priatelku a ta ma isla zabit. stalo to za to, len bola jebnuta. to je moja skusenost
thak Bi orientacia e iba jedno veeeeelkee + =DD...cela by som priatela,kt by bol Bi....neze by som boa nejakaa uuchylnaa ...a inaac moymu priatelovi sa tho zdaa velmej sexy a paaci sa mu,zhe som Bi xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ale niee neviem podla toho co by t s nim/nou robilo
ako by sa spraval/a
Ja neviem...asi ani nie...musel by som byt ale stale zucastneny!
Este lepsie by bolo
aale s chlapom som si nie tak istá
zvierací pud "oplodniť čo najviac samičiek" núti mužov po tom dokonca túžiť
nedajbože keby šlo o dvojičky
ale čo poznám baby, tak tým by vadilo keby ich starý kuroval ešte nejakú inú okrem nej
ale u chalana..no..nechcela by som...
podla mna je to neprirodzene tak ci tak
ale chalana Bi by som teda nechcela