zo skusenosti viem ze planovat nieco sa neoplati lebo sa to aj tak vzdy dojebe no a moj zajtrajsi predpokladany program - najem sa potom pojdem s ocom na drevo potom pojdem ku kamaratovi na chvilu vecer pozrem tv a idem spat
@l1me ano robim si nacrt na dalsi den, a snaizim sa podla neho ist, ale ratam s tym, ze sa to nepodari, lebo niektore veci neocakavam neviem coi bude.... a tak to nejako prisposobim... ale aspon hruby nacrt, co chcem stihnut je fajn mat
plánujem si akurát, kedy si budem robiť veci do školy, ale tie plány mi nakoniec aj tak nevyjdu a robím všetko na poslednú chvíľu ale napríklad dnes som sa donútila spraviť prezentáciu do školy na utorok inokedy by som to robila v pondelok večer, ale keď som si predstavila, že zo školy prídem o deviatej večer, tak som sa k tomu nejako dokopala ale prezentáciu sa budem učiť samozrejme až v pondelok večer alebo v utorok ráno na prednáške ale hlavne, že ju mám spravenú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
teda, ak nepocitame dni stravene v nemocnici.
Viem, čo mi absolútne nevyhnutne horí pod riťou, a viem, že skôr než dve hodiny pred deadlineom s tým nezačnem.
A viem, že urobím niečo, č nemusím, aby som nemusela robiť to, čo musím.