Uveďte meno jedneho slováka a jednej slovenky, ktorých najviac obdivujete (pre ich tvorbu alebo niečo čo spravili) resp. na ktorých môže byť podľa vás slovensko hrdé za to, že sú slováci a teda reprezentujú krajinu resp. excelujú v niečom, čo patrí medzi
@blackrisq Zvyknem ich citat Ved daj nejake meno. Vazne ma to zaujima lebo ja poznam len same slovenske braky. Par dobrych knih sa najde, ale spisovatel... to by ma vazne zaujimalo. Nemusime o tom debatovat ked nechces ale par mien by si mohol napisat.
Lasica so Satinským boli najväčší čávovia, škoda len že ich diela sa nedajú exportovať do zahraničia.
M.R. Štefánik bol skoro ako reálna verzia Indiana Jonesa a Jamesa Bonda dokopy. Okrem toho v našej histórii máme veľa ľudí čo sa dokázali postaviť nespravodlivosti, ich mená mnohokrát nepoznáme ale rešpekt si zaslúžia
V súčasnosti máme zopár športovcov čo sa dokážu vyrovnať svetovej špičke (hokejisti, vodáci, bojové športy...)
Okrem toho máme mnohých skvelých hudobníkov a ďalších umelcov ktorí sú v zahraničí ospevovaní no u nás o nich ani nevieme pretože ich tvorba sa nevenuje mainstreamu.
Vlastne neviem chlapov mi napadá viacero(Beňovský, Štefánik, Kiska(hoc ten si to ešte môže pokaziť), Dubček, Bezák, možno ešte nejaký podnikatelia) úplne naj neviem vybrať ale ženy fakt neviem...možno Radičová?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Robím si piču , Štúr.
a
Timrava
» knizova.tumblr.com/...
Teraz ľúbim Čekovského
Matúš Kuffa
Juraj Klička (Driftmoon)
M.R. Štefánik bol skoro ako reálna verzia Indiana Jonesa a Jamesa Bonda dokopy. Okrem toho v našej histórii máme veľa ľudí čo sa dokázali postaviť nespravodlivosti, ich mená mnohokrát nepoznáme ale rešpekt si zaslúžia
V súčasnosti máme zopár športovcov čo sa dokážu vyrovnať svetovej špičke (hokejisti, vodáci, bojové športy...)
Okrem toho máme mnohých skvelých hudobníkov a ďalších umelcov ktorí sú v zahraničí ospevovaní no u nás o nich ani nevieme pretože ich tvorba sa nevenuje mainstreamu.