nakoniec sme skončili vedľa v krčme a fotky vravia za všetko ale určite to nebol najhorší príbeh horšie bolo, že som domov šla ráno elinou spiac a bez mobilu a foťáku
mno už len to je zlý príbeh sám o sebe že som na intráku kde sú ešte aj mreže kks...úplne sockovský aj s vychami -,-" ...a najhorší môj príbeh je asi to keď som sa ako prváčka strašne opila až som odpadla..pfuh ..a ešte keď jedna spolubývajúca proste skolabovala a vylahla na zem a proste bolo to hrozné nevedeli sme čo robiť...ale ináč,i napriek všetkým tým intráckym chybyčkám sa to dá maximálne užiť,hlavne keď idete proti pravidlám!..
neviem ci to je hrozne ale rozhodne neprijemne. izby v byte v ktorom som na intraku byvala boli obcasne prenajimane na par noci navstevnikom skoly. raz tam byval jeden dement co robil so susedom bordel, proste hulakali, buchali do stien atd. (celkom normalka) ale ked uz to bolo o piatej rano a ja som celu noc nespala, tak som sa nasrala a isla im vynadat a ten debil ma potom zacal obtazovat, vliezol mi do postele, pokusal sa ma chytat a nevedela som ho vyhnat z izby a uz som bola bezradna, napokon som nanho vyliala vodu, vyfackala ho a vykopla von, zamkla sa samozrejme a potom mi este asi hodinu buchal na dvere, krical a porozlieval mi pred dverami vodu, tak aby som si roztrieskala ksicht ked vyjdem. mile.
@mobscene69 nj ..ja to už mám tak dávno opočúvané ..teda vlastne len odvtedy, čo vyšiel new chase and status jooodleihiiii ale táto bola pre mňa the best!
spala som, prevracala som sa na druhú stranu, otvorím Ti oči a niekto stojí nado mnou s nožom ešte aj tým velikým čo máme porcovací poviem Ti, nebolo všetko jedno, v prvom okamihu skoro som infarkt dostala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
dvakrat
ale nie, tak jedine co sa bojim, ze chytim dajake one na izbu, alebo ze tam bude dajaka ona taka no alebo ze dakto umre na otravu alkoholom
najhorsi? neviem..taky nie je
no problem
moja obľúbená