Zaujimal by ma vas nazor na homosexualov?
Ja s nimi nemam problem a je mi jedno kto je ako orientovany ale dost ma zaráža ze 90% mojich spoluziakov ich nenavidi (maju 19 ako ja) a teraz na FB v skupinovom chate zase jeden zacal na nich picovat a vsetci s
Boli, sú a budú. Nič viac, nič menej. Absolútne ma netrápi, kto je ako orientovaný. Kto ma však štve, sú tí, ktorí celý svoj život a imidž vystavali na tom, že sú gayovia + chlapi, čo sa po prajdoch premávajú len v kožených, plieškami vybíjaných tangáčoch, lebo je to skrátka humáč a rovnako by ma sral aj obdobne oblečený heterosexuál, či iný sexual. Resp. ani nie tak štve, len to považujem za otravné. Ale nenechajte sa oklamať, kvôli podobným extrémom ma serú aj iné typy ľudí, takže to nie je exkluzívne pre gayov.
presne ako @3
To je fakt otázka ako "aký máš názor na žirafy".
Proste žijeme v 21. storočí, všetko je oveľa slobodnejšie a nikto nikoho neposudzuje podla farby alebo orientácie... aj keď na zakonzervovanom slovensku sa takí nájdu of course, ale to sú ľudia, ktorí veria, že zem je plochá a homosexualita je hriech proti bohu.
@foxylady "nikto nikoho neposudzuje podla..." a potom si to na konci zabila
homosexualita hriech nie je.. hriechom je cosi ine
a este musim povedat, ze otazka "aky mas nazor na zirafy" na bz tusim este nebola, takze ich nemozes porovnavat, lebo to by bolo aspon zabavne.. toto je uz tak obohrate, ze sa ani necudujem @hnisavica
nechopim ludi čo sa staraju do života iných, nech každý lúbi koho chce nemam s nimi problém,
mam kamarátku ktorá je na dievčatá a uplne super osoba to je, takže v nich nevidim problém
nikdy to nebolo normalne ani nebude. Aj ked budu neviem ake mimovladky lobovat za to a pisat ucebnice o tom ake je to fajn byt prihriaty, tak pravdu nezmenia. Pravda bude existovat aj ked je nebude verit nikto.
Na vysvetlenie správania Tvojich spolužiakov, ktosi povedal, že tieto negatívne pocity a názory mužov voči gayom pramenia zo strachu, že sa k nim bude niekto správať rovnako, ako sa oni správajú k ženám.
Nevadia mi vôbec. Ako manželstvá nemusia mať, ale to je vlastne aj tak úplná banalita. @georg21 Ani kresťanskú lobby? @johnysheek A čo je teda hriechom, veď to povedz nahlas, ty bigotný šovinistický imbecil.
Toto tu už bolo 100 krát ale nebudem radšej nič hovoriť, keďže aj ja som tu na toto téma prispel tou istou otázkou @Antifunebracka hriechom je spolužitie dvoch homosexuálov a rôzne homosexuálne praktiky, kresťania majú na to svoje vysvetlenie
@georg21 Napr. toto » www.lui-magazine.cz/co-se-deje/item... A ty si čo predstavuješ pod neexistujúcim pojmom homolobby? @google123 Čo je na tom akože hriešne? Kresťanstvo našťastie v dnešnej dobe už nikoho nezaujíma. @johnnysheek Prečo mi neodpovieš na otázku, ty upotený zvrátený kus hovna s totálne zvrhlou morálkou?
@antifunebracka neviem kto to sú, takže sa k nim neviem vyjadriť... ale v článku súhlasím so slovami: "mohou být motivování zlem". Primát, jedinečnosť by malo mať to čo nám umožňuje naše rozmnožovanie...
A podporovať napr. štýl, že sa časom rozídem s manželkou, s ktorou máme dieťa a zoberiem si muža, ktorý si následne adoptuje moje dieťa, nevnímam ani z toho dôvodu správne, a nie je to správne ani kvôli tomu, že to podporuje rozpad partner. vzťahov.
Vieš čo znamená lobbing (alebo si nájdi definíciu), nič viac si pod tým nepredstavujem...
Stredoveky krestansky fundamentalista marcelo alias zajko alias filip niekomu povie, ze ma zmyslanie jak zo stredoveku kamo ty si totalne odpojeny od reality
Ako je mozne, ze v Irsku je normalne a velmi neskryvaju homosexualitu? Nechodia obleceni ako na pride ale aj tak ich poznam, muzi extra uhladenu v obtiahnutom a zeny, z ktorych jedna vyzera drsnejsi typ. A nekricia na nich, hoci je zjavne aki su. Iri neriesia druhych ako ine narody. Slovaci nie su v ohovarani unikat a to, ze mladi riesia gejov je normalne. Ale nebral by som to vazne, ludia radi rozpravaju do vetra urazky, ked sa citia silni.
@antifunebracka len predpokladám, že ty považuješ za lobing ak ľudia podporujú manželstvo (medzi mužom a ženou)... ja to považujem za prirodzený postoj. Nie za nejaké účelové lobovanie za názory pár ľudí...
Ale aj k tomu som už písal... @19@34
@antifunebracka nebudeme sa tu motať ako osy okolo malinovky...
K akémukoľvek lobingu, ktorý vlastne škodí ľuďom (teda aj v prípade homoloby) lebo má vlastné ciele, som už písal...
Pár zaujímavých článkov » www.postoj.sk/3777/homofobia-...
@georg21 Škoda, čakal som skôr tvoju vlastnú definíciu než nejaké linky, lebo fakt som tu žiadnu tvoju definíciu homoloby nevidel. Ale dal som si námahu a prečítal som si 1. link. Nebolo to až také zlé, ako som čakal, ale predsa, vieš, čo je zaujímavé? Že bojovníci za tradičnú rodinu odsudzujú všetky iné než heterozväzky. Zato bojovníci za genderovú rovnosť (alias "homoloby" podľa teba), sa usilujú o rovnaké právo ľúbiť, akurát ho rozširujú aj o LGBTI ľudí. Na heteráčov NIJAKO nesiahajú, nechcú im nič zakazovať, brať, obmedzovať. Tak kto má v sebe viac lásky?
@georg21 nabozenske otazky som na mysli nemal, to je vec krestanov a do toho ma nic. Skor som mal na mysli tie nabozensko-politicke, ako odluka cirkvy od statu a jej financovanie.
@49@Antifunebracka samozrejme, ze krestan je plny lasky. Sa pomodli za teba aby ta Jezisko supol do pekla ked nerobis, tak ako on chce.
Nie je to tak, že ich nenávidím. Ako ľudí ich beriem normálne, mám kamarátov, ktorí sú homosexuáli.. len celkovo s ňou nesúhlasím z viacerých dôvodov (celkovo žitie a ženské-mužské role, pôrod detí...).
Áno, človek si nevyberie, do koho sa zamiluje, ale zamilovanosť trvá tak 2 roky, potom je to viac-menej o vlastnom rozhodnutí tomu človeku dávať lásku... neviem, možno sa na vzťahy pozerám trochu inak.
Homosexualita je úplne normálna vec. Nevidím na tom nič zlého. A úprimne nechápem reči ľudí čo tvrdia že by si nemuseli zaviesť manželstvá alebo byť rodičmi. Prečo? Sú to tiež ľudia ako aj my. Homosexuáli či hetero, nie je to jedno? Mali by mať rovnaké práva ako aj my. O koľkokrát sú homosexuálne páry lepšími rodičmi ako hetero? Oveľa,, berú rodičovstvo aspoň vážne namiesto niektorých heterákov čo berú rodičovstvo skôr ako samozrejmosť.
@lukey a ako homosexuál by som si musel? sobáš nechcem mať nikdy, takže to by som ani ako gay neriešil, ale veď môžu sa už vo väčšine vyspelejších krajín zosobášiť spolu...
A čo sa týka homofóbie, pozri. Bolo by mi to ukradnuté. Nestretávam sa s heterofóbiou, jasné že nie, ale stretávam sa s rôznymi inými vecami, koľko krát sa do mňa alebo do priateľky začne niekto navážať za to že vyzeráme alternatívne ("fuj, satanisti!" a podobne) a mám to na saláme. Rovnako by som to mal, keby som homo, a niekto by sa navážal za to do mňa.
@miki_snark Tebe by to ukradnuté bolo, ale sú aj iní ľudia s iným zmýšľaním ako máš ty. A áno, vo viac vyspelých krajinách to ide, ale čo tak tu? A to ešte nehovorím o moslimských krajinách kde sa za to trestá väzením, alebo dokonca smrťou...
@lukey tak dajú sa také veci vyriešiť... ak chcú sobáš, tak by sa to dalo nejak že sa zosobášia v inej krajine, kde by im to umožnili. Je to síce diskriminácia oproti hetero párom, ale tak na čo silou mocou sobáš. Nestačí registrované partnerstvo?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
To je fakt otázka ako "aký máš názor na žirafy".
Proste žijeme v 21. storočí, všetko je oveľa slobodnejšie a nikto nikoho neposudzuje podla farby alebo orientácie... aj keď na zakonzervovanom slovensku sa takí nájdu of course, ale to sú ľudia, ktorí veria, že zem je plochá a homosexualita je hriech proti bohu.
homosexualita hriech nie je.. hriechom je cosi ine
a este musim povedat, ze otazka "aky mas nazor na zirafy" na bz tusim este nebola, takze ich nemozes porovnavat, lebo to by bolo aspon zabavne.. toto je uz tak obohrate, ze sa ani necudujem @hnisavica
mam kamarátku ktorá je na dievčatá a uplne super osoba to je, takže v nich nevidim problém
žiješ síce v 21 storočí, ale zmýšľanie je zo stredoveku...
@7 to vystihol, nie je čo dodať
Nepoznám žiadneho, nesúhlasím s pôsobením homolobby. Ani so žiadnou lobby v spoločnosti...
Na vysvetlenie správania Tvojich spolužiakov, ktosi povedal, že tieto negatívne pocity a názory mužov voči gayom pramenia zo strachu, že sa k nim bude niekto správať rovnako, ako sa oni správajú k ženám.
A s tým plne súhlasím.
@Heineken ukaz mi jednu jedinu lobby alebo ucebnicu, ktora tvrdi, ze je fajn byt "prihriaty"
@Hshsjajajh a vzdy ma zabija na konci prispevku poznamka "ale ja nie som homosexual"
@georg21 Ani kresťanskú lobby?
@johnysheek A čo je teda hriechom, veď to povedz nahlas, ty bigotný šovinistický imbecil.
@Antifunebracka hriechom je spolužitie dvoch homosexuálov a rôzne homosexuálne praktiky, kresťania majú na to svoje vysvetlenie
Inac ludi, ktori sa potrebuju starat do ludi, ktorych ani nepoznaju, povazujem za primitivom a v principe je to aj mrhanie svojim casom..
@google123 Čo je na tom akože hriešne? Kresťanstvo našťastie v dnešnej dobe už nikoho nezaujíma.
@johnnysheek Prečo mi neodpovieš na otázku, ty upotený zvrátený kus hovna s totálne zvrhlou morálkou?
A podporovať napr. štýl, že sa časom rozídem s manželkou, s ktorou máme dieťa a zoberiem si muža, ktorý si následne adoptuje moje dieťa, nevnímam ani z toho dôvodu správne, a nie je to správne ani kvôli tomu, že to podporuje rozpad partner. vzťahov.
Vieš čo znamená lobbing (alebo si nájdi definíciu), nič viac si pod tým nepredstavujem...
» www.noviny.sk/c/slovensko/sko...
» euportal.parlamentnilisty.cz/Articles/12783-...
A nemyslím tým nejaký názov nejakej skupiny osôb ako to pochopil @antifunebracka
Len ma to zaujíma, potom ti odpoviem všeobecne...
Ale aj k tomu som už písal... @19 @34
prejavuje sa tak ako to hovorí definícia toho slova, čo ti mám nejakú nájsť?
K akémukoľvek lobingu, ktorý vlastne škodí ľuďom (teda aj v prípade homoloby) lebo má vlastné ciele, som už písal...
Pár zaujímavých článkov
» www.postoj.sk/3777/homofobia-...
» zaborska.sk/novinky/anna-za...
» ipolitika.sk/2013/06/jan-fig...
» sites.google.com/site/tvojoponen...
@49 @Antifunebracka samozrejme, ze krestan je plny lasky. Sa pomodli za teba aby ta Jezisko supol do pekla ked nerobis, tak ako on chce.
Áno, človek si nevyberie, do koho sa zamiluje, ale zamilovanosť trvá tak 2 roky, potom je to viac-menej o vlastnom rozhodnutí tomu človeku dávať lásku... neviem, možno sa na vzťahy pozerám trochu inak.
teraz sa spýtaj sám seba prečo nemajú aj hetero ľudia pochod
A čo sa týka homofóbie, pozri. Bolo by mi to ukradnuté. Nestretávam sa s heterofóbiou, jasné že nie, ale stretávam sa s rôznymi inými vecami, koľko krát sa do mňa alebo do priateľky začne niekto navážať za to že vyzeráme alternatívne ("fuj, satanisti!" a podobne) a mám to na saláme. Rovnako by som to mal, keby som homo, a niekto by sa navážal za to do mňa.