Ahoj ľudia,
Chcela by som sa spýtať na váš názor na novú slovenskú "hviezdu" Martina Jakubca. Myslite si, že je naozaj tak retardovaný alebo si len chce získať dôchodkyne?
To šapitó, ktoré vznikne ... Kurnik šopa, pod šapitóm asi on žije. Toto je vážne neskutočná ľudská prostoduchosť, proste ja by som fakt zakázal miešať v spoločnosti dementov a normálnych.
Ja sa neviem rozhodnúť medzi 2 názormi:
- buď je naozaj veľmi retardovaný, hlúpy, bez štipky sebareflexie
- alebo je neskutočne ,,vychcaný" a vie presne za čím si ide, a je mu totálne jedno že urobí zo seba totálneho idiota, hlavne že získa peniaze
Ale už len tým, že vzniklo toto fórum alebo hocijaký článok o ňom, sa mu nahráva a presne sa robí to čo on chce - je v povedomí.
On?? Taký čudák mi pripadá... toto čo stvára on normalny človek nerobí... ved len robí hanbu sebe a svojej rodine... myslí si že je zábavný ale skor sa z neho ľudia smejú
On je aj retardovaný, aj si úspešne získal dôchodkyne. A ak bude chcieť ísť do parlamentu, tieto dôchodkyne ho budú voliť a na 100% sa do toho parlamentu dostane. A o našich životoch budú rozhodovať takí retardi..
omg ľudia, taký recesista ako Brno a vy sa tu tvárite akoby bol najväčšou hrozbou pre republiku. Smutné na tomto štáte je, že aj keby tam je tento človek, je to menej zlé, než to čo je teraz.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
To šapitó, ktoré vznikne ... Kurnik šopa, pod šapitóm asi on žije. Toto je vážne neskutočná ľudská prostoduchosť, proste ja by som fakt zakázal miešať v spoločnosti dementov a normálnych.
Nerozumiem tej symfónii hrajúcej tam.
A ísť do politiky, aby sa "diali veci pútajúce k obrazovkám".
A vôbec... Ja neviem...
Hm, už dávnejšie som hovorila, že pôjdem bývať na Pluto....
- buď je naozaj veľmi retardovaný, hlúpy, bez štipky sebareflexie
- alebo je neskutočne ,,vychcaný" a vie presne za čím si ide, a je mu totálne jedno že urobí zo seba totálneho idiota, hlavne že získa peniaze
Ale už len tým, že vzniklo toto fórum alebo hocijaký článok o ňom, sa mu nahráva a presne sa robí to čo on chce - je v povedomí.
Som si myslela ze to je ten pan CSR ma talent co imituje K.Gotta a vzdy chodi na kasting aj ked ho poslu do prdele... ale jak pozeram tak som sa sekla
@sugy1 Hoď sem link, na tú našu! (zabudol som, ako sa volá *iksdé
@vitocorleone
ty istotne myslíš toto